Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 olm 17 18 sene önce yoktu kokulu silgi. varsa da biz göremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 yukardakilerin hepsi şıkkı eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Chaotic said: olm 17 18 sene önce yoktu kokulu silgi. varsa da biz göremedik. öeh mağrada mı eğitim gördün naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 izmirde gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 öküzüm ben kendim o yüzden genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Chaotic said: olm 17 18 sene önce yoktu kokulu silgi. varsa da biz göremedik. 22 yıl önce tinerci yapacak kadar kokulu silgi vardı. fışkırıyordu resmen de bilerek almıyordum, rezil ederdi defteri heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 chaotic 30 lara merdiven dayamış yaşlandıgını hisseden genç erkek sendromu yaşamış biraz.17-18 yıl çok uzak bi geçmiş değil ztn forumdaki cogu insan 15-20 arası yıl önce ilkokulluydu herhalde :). konuya gelirsek nerde saçma mevzu varsa ordan cıkar hep kavgalarım hele böyle 24 yaşına gelmiş ama hala basit şeylerden kavga çıkaran kız milletine uyuz oluyorum.dünkü tartışmam aynen şu sebepten cıktı.ha artık tartışmıyorum acıkcası he mee diyip kapatıyorum ztn yeterince sıkıntımız var.böyle geyik şeylerle ugraşamıyorum bunun son senesi işte mezun olcak.bunların dönemden bi kız var.kızı ben tanıyorum.dünde ben bu kızı nerden tanıyormuşumdan girip tartışma yarattı helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ben kavga etmem. ayrılırım....!!!! dfs onunla kavga ederek harcıyacağım enerjiye fapfapa harcarım daha hayırlı bi işe gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 vay arkadaş red in sevgilisi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 olm sen liselisin alt dönemlerine yazıosundur.15-16 yaşında kızlardan tabi ayrılcaksın.o dönem öyle bi dönem sıkıntı çekmediğim bir konudur kız mevzusu.fakir olabilirim ama her daim sevgilim olur sdfs.ha arada kendime mola veriyorum para olmadıgından.karşılayamıyorum cunku.karşılayamayınca stres oluyorum.insanın kız arkadaşına çay ısmarlıcak parası olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 escape said: ben kavga etmem. ayrılırım....!!!! dfs onunla kavga ederek harcıyacağım enerjiye fapfapa harcarım daha hayırlı bi işe gider. kınayt oynamaktan daha mantıklı evet ehueheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 red naptın ya 15-16 ablalarım benim. 12 13 falan kes lan sen haoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 sakin ol abisi bu arada genelde benim öküzlüklerimden dolayı savaşıyoruz, ilgilen benle, benle hiç ilgilenmiyosun :( krizleri de bonusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 aramızdaki ast-üst ilişkisi zorluyor bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Red said: insanın kız arkadaşına çay ısmarlıcak parası olması lazım askerde çay 15 krş teslim ol rahatla lan. bütün alaya çay benden desen 45 lira tutuyor bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Ahahahaha Süper lan 15 kr. Albaylara fln çay gönderebiliyoz mu. Ya da nescafe gönderelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Barışım, asker misin? Ne zaman gittin? Hayırlı olsun yahu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 askeri hastanede muayene olurken tost yemiştim karışık tam ekmek boyunda hayvan gibi malzemeli kocaman birşey 2tlydi Öhah dediydim. Hatta kantine gittim metrodan bile ucuzaydı ürünler yağmaladıydım eve stok falan yaptıydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 en son sevgilimle kavga etmiyorduk genelde tek taraflı münakaşa oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Ya bazen sacmasapan triplere giriyor anlamiyorum. Normalde hicbir masrafindan kacmam, gozumden sakinirim, iyiligi icin her seyi yaparim da bazen sacmaliyor iste. Yani bu kadar kusur kadi kizinda da olur diyorum da iste insan sinirleniyor tabii. Yani sonucta uzun boot time cekilmiyo abi onun acilmasini mi beklicem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Bayanlarla kavga edilmez sadece onun diyeceklerinin bitmesi sabirla beklenirki tartisma bitebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 goldbären said: teslim ol rahatla lan. bütün alaya çay benden desen 45 lira tutuyor bizim. ahahahaha arada özlüyorum askerliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 şıklarda kıskançlık yok. biz en çok kıskançlık nedeniyle tartışıyoruz. aşırı bir kıskançlık olmasa da ikimizde de yine de tartışma nedeni olabiliyor. p.s güzel topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Absolut said: Bayanlarla kavga edilmez sadece onun diyeceklerinin bitmesi sabirla beklenirki tartisma bitebilsin. helal +100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Ben kafa goz direk daliyom tartismiyoruz seviyeli bir birlikteligimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar