Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Kış

walkie

Öne çıkan mesajlar

papa no iukoto wo kikinasai! 2

abi birinci bölüm böle yok universitede kıza, sonra loli takıl vs die geçerken ikinci bölüm ağır koydu lan hiç beklemiodum ablasının ve kocasının öleceğini, üzüldüm direkt ya. ağır bi giriş olmuş böle loli kafasında devam edecek bi anime için. herhalde 3. bölüm hiç bişey olmamış gibi devam ederler takılmaya hehe

Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

abi birinci bölüm böle yok universitede kıza, sonra loli takıl vs die geçerken ikinci bölüm ağır koydu lan hiç beklemiodum ablasının ve kocasının öleceğini, üzüldüm direkt ya. ağır bi giriş olmuş böle loli kafasında devam edecek bi anime için. herhalde 3. bölüm hiç bişey olmamış gibi devam ederler takılmaya hehe

yalnız resim direk onichihi den gelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Abi ne güzel egleniyorduk birden ne kötü yaptı namussuzlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Moretsu Pirates'i izledim şimdi, güzel gidiyor ama nereye gidiyor? 26 bölümlük anime ama 5ç bölüme kadar bir plot twist olmazsa bırakırım.

Brave 10'e baktım, epey iyi.

Şu I am your Father şeyini izledim bir de, o da güzel. Zaman geçirmelik seri.

Diğerlerine daha bakmadım. 2-3 bölüm birikmeden başlamayı sevmiyorum. Hafta izlerim hepsini, devam edeceklerimi şeçerim.
Sosyal ağlarda paylaş

high school D&D nin high schoolluğu pek kalmadı ya

göğüs ve upskirt bi de aksiyon olsun die kapışmaca

pek bi plot yok, bırakabilirim 1-2 bölüm sonra

kill me baby 3. bölüm de inanılamz sıkıcıydı zar zor bitti, 2. bölümde yine komik skeçler vardı da 3 kötüydü baya. bi de sırf 2si ve o ninjutsu yapan weirdo kız var 3 ü öle takılınca sırf bayio eheh

inu x boku SS biraz daha geyiğe vurdu, o hoşuma gitti özellikle Havluya dönüşen karakter falan komik

brave 10 , 10 numara! openingine de hastayım!!

http://www.youtube.com/watch?v=VQFbn0aqv-4
Sosyal ağlarda paylaş

Daily Lives of Highschool Boys;
Ya animenin kendisinde pek sorun yok bence. Ama ilk bölümden çıtayı öyle bir yükselttiler ki şimdi kendileri de aşamıyorlar, her skeçin kırıp geçirmesini bekleyerek izleyip hayal kırıklığına uğruyorum son 2 bölümdür.
(Tren skeçine bayağı güldüm ama)

Another

Shit just got real olayı değil de işte öyle aptal aptal dialoglara bile gerilim müziği verme olayını biraz azaltmışlar. Üstüne bir de bir yandan konuya girdi işte (en sonunda), diğer yandan şemsiye girdi (gerçi evet, bu açıdan düşünürsek güzelleşmesinde shit just got real kısmının da payı var) ama izlenebilir hale geldiğine katılıyorum.

Ama o ölüm sahnesi nedir öyle ya?

Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar gerçek gizem vermedikleri için soguktu dizi.

Hani herşey bariz göz önünde, birinin cocuga söylemesini bekliyoruz paso sidetracked oluyor cocuk baymıştı acayip.

Bütün anime öyle gececek sandım bir ara, böyle yavaş yavaş unravellayacak bilmem ne MEEEEEH diye.

Hadi bakalım sonraki bölümü güzel bkeliyorum ben.

Ama Nisemonogatari hayatımı dikte edecek güzellikte, fazla iyi bir anime ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...