walkie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 2012 - Kış http://atxpieces.files.wordpress.com/2011/12/winter-anime-v5-1-dec21-byday.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Nisemonogatari. Gerisini takip eder miyim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 zero nun kalanı da geliyomuş. başkada ilgimi çeken olmadı :/ boş mu geççek sezon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 another iyi çıkabilir diğerlerini bilemeyeceğim nisemonoyu biliyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 "reverse harem show which will be the most interesting show this season" diyen adamın hazırladığı postere kıçımla gülerim. zaten kaliteli bilim kurgu ve güzel bir tarihsel fantastik dizi olaylarını da atlamış hazırlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 su anime iside bildigin ergen isi gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Bone said: "reverse harem show which will be the most interesting show this season" diyen adamın hazırladığı postere kıçımla gülerim. zaten kaliteli bilim kurgu ve güzel bir tarihsel fantastik dizi olaylarını da atlamış hazırlarken. abi ne diyorsun biraz daha açsana anlayamadım ne demek istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 of ikinci tablo son 4 yılı özetlemiş. amagami plus, belki bir de brave 10'i izlerim. diğer ova'ların konusu filan yazılı değil, belki enteresan 1-2 şey daha olur. bayağı sönük gibi ama geneli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Nisemonogatari Another, belki güzel çıkarsa. Homolust yerine adam gibi yaparlarsa sırf VA'ları için izlenebilecek Daily lives of high school boys. Brave 10 iyi gibi. Are no Kishi'nin mangasını takip ediyordum, animeyi çok iyi yaparlarsa izleyebilirim. Sengoku Basara artık ne zaman sublanırsa... Böyle yazdım ama birini veya ikisini haftalık takip eder, geri kalanı canım inanılmaz sıkıldığında batch olarak indirir öyle izlerim gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Resimde göze çarpan bir tek Another var. Nisemonogatari de takip edilir. Onun haricinde dikkatimi çeken bi tek Toradora OVA var. "İzleyecek bişey bulamadığında kılıçlı ne bulursan izle işte" prensibim beni geçen sezonlarda çok büyük hayal kırıklığına uğrattı o yüzden aynısını tekrarlasam mı bilemiyorum. Brave 10 belki bi ümit... Bone said: zaten kaliteli bilim kurgu ve güzel bir tarihsel fantastik dizi olaylarını da atlamış hazırlarken. Onlar bence direkt "There is a 50/50 chance this show will be a good show" kategorisine giriyo. O tip diziler ya çok iyi oluyo ya da çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 natsume amagami nisemonogatari net brave10 güzelse izlenir geri kalan generic shitten bi tane güzel çıksa yeter fazla bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 SenariouS said: abi ne diyorsun biraz daha açsana anlayamadım ne demek istediğini persona 4 fate zero steins gate usagi drop bakuman time of eve katanagatari durarara house of the five leaves darker than black soul eater kurenai haruhi suzumiya real drive guardian of the spirit ve benzerleri diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Seele said: su anime iside bildigin ergen isi gercekten. http://i.imgur.com/kqWso.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 thermae romae en iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 o enteresan görünüyordu, ama "sadece romalılar ve japonlar hamamı en çok seviyor" deyince koptum ben. gelsin buraya hele o mangaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 oha yeni aquarion varmış http://www.youtube.com/watch?v=1j5L-I62y-w müziğini kim yapıyor acep bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Bone said: zaten kaliteli bilim kurgu ve güzel bir tarihsel fantastik dizi olaylarını da atlamış hazırlarken. http://i.imgur.com/zyoRD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 üstte yazdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Aquarion +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Bone said: üstte yazdım ya İstersen declaration of independence'a yazmış ol, o cümle bi gramer enkazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? /mandatory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Nisemonogatari Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Vücudum hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 prequel olmayacak mıydı bu seri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 kizumonogatari prequel olucak. ama o movie sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar