Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars The Old Republic inceleme videosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Nihayet bekleme bitti ve elimize geçer geçmez BioWare’nin merakla beklenen Star Wars The Old Republic MMO oyununu sizler için inceledik. KotOR’dan 300 yıl sonra, Star Wars filmlerinden de 3500 yıl kadar önce geçecek hikayede yine sonu gelmez Galaktik Cumhuriyet – Sith İmparatorluğu savaşlarına tanık olacağız. 28 yıllık Büyük Galaktik Savaş’ta Sithlerin elde ettikleri başarıların cezası Jedi’lere kesiliyor ve Jedi’ler Coruscant’dan sürülüyorlar. Güc’ün yönlendirmesiyle Tython’a yerleşen Jedi’ler burada bir Jedi akademi kuruyorlar. Aynı anda Sith’ler de Korriban da bir akademi kurup yeni Sith savaşçılar yetiştirmeye başlıyorlar. Biz ise bu olayların geçtiği evrende kendimizin seçeceği rol doğrultusunda üzerimize düşeni yapmaya başlıyoruz. Hemen şunu söyleyelimki bukadar ilgi göreceğini belki BioWare bile hayal etmemiş olacakki bir çok server’da 2000 kişinin üzerinde sıra bekleniyor. BioWare en kısa sürede bu sorunun üstesinden geleceği konusunda söz verdi.

Kaynak: http://www.oyunhabercisi.com/2011/12/22/star-wars-the-old-republic-inceleme/
Mesaj tarihi:
eski viral'lerde de bakmıştım galiba, telaffuzlar baya rahatsız etmişti. ama burada zirve yapmış resmen.

öyle ki, doğru telaffuz olunca arada sırada (empayr gibi) şaşırıyorum.
Mesaj tarihi:
ben telafuzdan çok bir incelemeye bu denli yorum katılmasından ve oynayacak olanları yönlendirmeye çalışmasından rahatsız oldum. wowa benziyor, wowu seviyorsanız bu oyuna gelmenize gerek yok diyor. quest ve level sistem olan her oyunu wow clone zannetmeye devam eden bir nesile sahibiz
Mesaj tarihi:
hayır böyle insanlar "oyundan anlıyor" diye kalkıp orda burda inceleme yapıyor, köşe yazıyor falan.

paticik'deki adamların %90'nında piyasadaki oyun eleştirmeni tiplerden daha fazla bilgisi vardır bu sektör hakkında.

hadi en kötü %50'si daha iyidir lan, yazıktır.
  • Yeni Oluştur...