wheaston Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Supradyn said: hafıza kartına bulmacalı şifre koy. unutma merak beklentiyi artırır, beklenti de tutkuyu. Bugün bunu düşündüm biliyo musun ? Çok ayrıntıya mı girerim acaba diye . Bi de şifreyi ne koyucağım konusunda bi fikrim yok şu an . senko , Bende gayet odun bi adamım , çok samimiyim . Bu fikir ise şurdan çıktı ; küçük bi zarftan insanı mutlu edebilecek ne olabilir ki ? Sonuçta hacmi , boyutu belli bi kağıt parçası . Ama verimli kullanmayı düşünüp daha fantastik olmasını istedim . ---- Bu arada gitar ve mızıka çalıyorum ama yok lan yapmıcam müzikle ilgili bi şey . Abartmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 daha yeni 128bit şifreleme modülü yazdım istersen yardım edeyim şifre konusunda sittin sene bulamaz hash codu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 wheaston said: Supradyn said: hafıza kartına bulmacalı şifre koy. unutma merak beklentiyi artırır, beklenti de tutkuyu. Bugün bunu düşündüm biliyo musun ? Çok ayrıntıya mı girerim acaba diye . Bi de şifreyi ne koyucağım konusunda bi fikrim yok şu an . TELL ME MOAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 senko said: daha yeni 128bit şifreleme modülü yazdım istersen yardım edeyim şifre konusunda sittin sene bulamaz hash codu YA AMA AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ASUFHASHUFAUWHAVFHANXVAUWi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 benimkisi latifeydi yapma şifre şeysini. kartı böyle hoş bişeyin içine koyabilirsin bodos yollama mesela madem bu kadar özeniyosun. bi de overkill yapma bence.çok iyi düşünülmüş az ayrıntı bi sürü çok ayrıntıdan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 AHAHAHAHA SENKO KDSFGDSŞLIFŞODS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wheaston Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 SpiderS_DangeR said: Harikulade keman çalan ellerin hiç üşümesin mi yoksa keman çalan harikulade ellerin hiç üşümesin mi? Keman mı harikulade, kemanı mı harikulade çalıyor yoksa elleri mi harikulade burada bi sorun var. Harikulade keman çalan ellerin hiç üşümesin . Keman çalan ellerin kısmını nitelemiyor mu harikulade ? keman çalan ellerin kısmı harikulade olan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Supradyn said: çok iyi düşünülmüş az ayrıntı bi sürü çok ayrıntıdan daha iyi. +1 aynen demek istediğim buydu benim katı kalpli bir ice queen olduğumu düşünenlere gelsin. henüz zombie olmadım BİZ DAHA ÖLMEDİK SDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 senko said: ASUFHASHUFAUWHAVFHANXVAUWi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 senko said: şu topiği okudum da birkez daha ne kadar düz bir insan olduğumu farkettim. ... benim en yaratıcı hediyem gidip arasının deposunu full doldurmak oldu :/ Hummmmmmmm gözden kaçar mı sandınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 senko said: benim en yaratıcı hediyem gidip arasının deposunu full doldurmak oldu :/ allah belamı versin duyduğum en yaratıcı hediye bu abi. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 uğraşma vermez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Adı Lipton değilse kesin Doğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 senko said: şu topiği okudum da birkez daha ne kadar düz bir insan olduğumu farkettim. ... benim en yaratıcı hediyem gidip arasının deposunu full doldurmak oldu :/ Iz dat sum sex pun? Plz let it be a sex pun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wheaston Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Samimiyetinize güvenip ekliyorum videoyu : ) http://www.youtube.com/watch?v=WqV8ekKFySw&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 mulgear6 said: yasemin mi lan kızın adı? berk 19 yaşında, arkadaşları ona aynştayn diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Adaçayı diyesim gelmişti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ayh chok romantiq <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 wheaston said: Samimiyetinize güvenip ekliyorum videoyu : ) http://www.youtube.com/watch?v=WqV8ekKFySw&feature=youtu.be kendini geliştirirsen ilerde iyi bir kısa filmci olursun. öyle bir hava sezdim izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Flameoffear said: senko said: şu topiği okudum da birkez daha ne kadar düz bir insan olduğumu farkettim. ... benim en yaratıcı hediyem gidip arasının deposunu full doldurmak oldu :/ Hummmmmmmm gözden kaçar mı sandınn ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wheaston Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Bone said: kendini geliştirirsen ilerde iyi bir kısa filmci olursun. öyle bir hava sezdim izlerken. Est hocam , ben çok amatörüm bu konuda . Teşekkür ederim değerli yorumunuz için , mutlu ettiniz beni . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 hem hediyeleri gönder hem videoyu gönder.. süprizin anlamı kalmamış hacı.. zarfı gönder. 2 gün sonra videou yutuba yukle en azından 213142352 milyon kişi izlesin ana haber bülteninde 20 saniyelik haberiniz falan yapılsın o daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 wheaston said: Samimiyetinize güvenip ekliyorum videoyu : ) çok yanlış bişiye güvenmişsin... :P bu kadar uğraştığına değer umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar