Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Title problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lvl 37 oldum toplasan 7-8 tane titlem var(gunslinger), tüm gezegen questlerini bonuslarda dahil(x bonus series olanlar) dibine kadar bitirdim, bakıyorum netten yaptığım quest serilerinden dolayı almam gereken bi ton title var ama kayda geçmiyor, böyle sorun sizde de varmı swtor forumlarda da göremedim bunla ilgili bir şey ona göre ticket açayım 3 gün cevap beklemiyim :P
Mesaj tarihi:
Kath title nerden geliyor diye sormuyorum

http://www.swtor-spy.com/codex/achievement-titles/15/
şurda gördümde ben bir sürü ondan dedim bende hatamı var acaba.

light side 3üm 1 tane title var diğer ikisi yok yine üstteki siteye göre yaptığım quest serilerinden almam gereken title yok başına gelen var mı diye soruyorum genel bir hatamı yoksa bendemi sorun var :)
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

light side - dark side tier'lerinde de geliyor.

dün ben light side'u tier 3 yaptım mesela, the honorable title'ı aldım.

Ben dark 3 oldum direk ... the Destructive geldi.

Light kasmakta direk errand boy olmak gibi geldi bana bu oyunda. Başta Republic oynayacaktım ancak Betada milletin itip kakması acayip sinirimi bozmuştu.

NPC: Siz böyle zayıfsınız. Jedayalar beş para etmezsiniz. Bi haltı beceremediniz. Şu işi istesem yine becermeyeceksiniz.

Sen: Merak etmeyin size yardım edeceğim efendim. There is serenity...

İyi olmak adına direk dünya aşağılaması geliyor.
Mesaj tarihi:
Dengesiz said:

Ben dark 3 oldum direk ... the Destructive geldi.

Light kasmakta direk errand boy olmak gibi geldi bana bu oyunda. Başta Republic oynayacaktım ancak Betada milletin itip kakması acayip sinirimi bozmuştu.

NPC: Siz böyle zayıfsınız. Jedayalar beş para etmezsiniz. Bi haltı beceremediniz. Şu işi istesem yine becermeyeceksiniz.

Sen: Merak etmeyin size yardım edeceğim efendim. There is serenity...

İyi olmak adına direk dünya aşağılaması geliyor.

Ahah trooper şunun tam tersi gidiyor. Ne havoc squad mı? LORDUM YARDIM EDİN SİZE MUHTACIZ! Light seçmeyecek olsam da yıkama yağlamayla seçtiriyorlar. Companionlar zaten fix influence makinesi, bariz darkside gitmediğin takdirde her dediğini onaylayıp seni daha çok seviyorlar.
Mesaj tarihi:
gayet dark oynanır trooper. light seçimlere doğal olarak light veriyor. Ayrıca normal zaten bütün companionların asker çünkü, elara standart waifu aric görev adamı forex ultra cumhuriyetçi zaten, tanno vik ve yuun daha inanılmaz spoiler vermiyim
  • Yeni Oluştur...