BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 her gun o gunun acivmentlarını mı yapıyosun yoksa hepsi her gun gecerli mi anamadım ben bu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 free her seyi yaptım 3 komur bi -50 valve olşdu lan peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Defcon nasıl oynanıyor arkadaş bir yıl önce almıştım o zaman tutorial yaptım ama hiç bişey hatırlamıyorum :) silo kurmam lazım ama kuramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 rise of immortal a nası giricez ya bende hala calısmıyo register Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 BonePART said: her gun o gunun acivmentlarını mı yapıyosun yoksa hepsi her gun gecerli mi anamadım ben bu isi istediğin achievementı istediğin gün yapıyosun, çekiliş bitene kadar vakit var tabi achievement geldiği gün günlük indirim oluyo genelde o oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 abi bu rise of immortals'taki 10 asisti tek maçta mı yapacağız farklı maçlarda da yapsak olur mu? yok yani dayanamıyorum, 2 asist falan kaldı 10'a gelmeme de belki bir kez daha girerim yapmak için o kadar, bu kadar rezil, bu kadar kötü bir oyun olması bir yana daha maç tamamlayamadım. Sürekli server düşüyor, aşırı lag giriyor ne bilim kaldırmıyor. Sizin yapacğaınız işe koyim yani harbi geçen maç 13-1-4 gidiyorum tak diye gitti yine, gitmiyorda aslında oyunda sanki 1.000.000 lag varmış gibi bir hal alıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 tek maçta yapacakmışız, gift yapan adamlar geldi de karşılıklı anlaşıp birbirimizi öldürte öldürte kastık. Hemen sildim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 var mı şu malak oyun için achievement kasacak? pati grubu falan yapalım 2v2 bitirelim çabucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Akşama indirip bakacağım şu achi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ben ilk oyunumda girdim direk chate yazdım "herkes ortaya gelsin achi için adam gibi birbirimizi öldürelim herkes yapmış olsun achi'yi" diye. 10 kişi toplandı direk ortada yarım saat falan sürdü herkesin yapması. ama oyun rezalet hakkaten. adamlar direk herşeyi LoL'den çalıp oyun yapmışlar şaka gibi adsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 abi nası register oldunuz kendi sitesinden falan mı oyundan ulasılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 abi hondaki gibi mi asist yane herkes birer kez vursa oldursen 4 kişide almıyo mu yoksa herkez tek asist mi alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Oyundan oldum 7-8 kere denemeden sonra açıldı. Ama asist yapmak çok kasıntı iş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 valla kyria mi ne bir hatun karakter var, ben onu aldım. Yıldız tarzı birşey atıyor, ortada millet kapışırken paso yıldız atıp geriye çekiliyorum. Leblebi gibi geliyor assistler asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 abi sildim oyunu , bu kadar kanserojen başka bi oyun oynamadım hayatımda. girdik 2v2 bi oyuna, karşıdakilere all'dan yazdık achi için geldik, ortaya gelin vs. diye, gittik takım elemanıyla, bekliyo adamlar. ben kestim, eleman assistleri aldı. sıra sizde dedik elemanlara, meğersem onlar achi için falan gelmemiş, ingilizce de bilmiyolar. gittiler sol lane'de creep kesiyolar, diğer eleman gitti yanlarına, öldü. ben de kessinler vs. diye üstlerine gittim, elemanlar kule dibine kaçıyo falan. kaçtılar , sonra da biri quitledi. benim takımdaki eleman da oeh silkerim diyip quitledi, ben de çıktım oyundan. leaverı yapıştırdı üstüme oyun, çıktığın oyun bitmeden başka oyuna giremezsin dedi bi de. 30 dakkada tek başına mı oynadı kalan adam, yoksa başka bi saçmalık mı oldu bilmiyorum da oyuna falan giremiyorum öyle mal mal bekliyorum hala. sıkıldım sildim oyunu, kömürü batsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 işin b.ktanlığı 1 oyunda 10 asist istiyor bi oyunu sonuna kadar oynayamadım ki hayvan gibi lag var herkes quit çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ya bu indirim kuponları kömüre çevrilemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Madcat said: işin b.ktanlığı 1 oyunda 10 asist istiyor bi oyunu sonuna kadar oynayamadım ki hayvan gibi lag var herkes quit çekiyor. abi işte başta anlaşın, biz aslında normal oynuyorduk, lag başlayınca bir adam çıkmayın giftleri yapalım dedi. Millet kaldı, herkes ortaya geldi lagda yaptık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 stimpak said: sıkıldım sildim oyunu, kömürü batsın. ahyahahahaehtfghjfggfg yeni kavram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 achievei yapçak adam aranıyor sfddsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 abi olayı bitirdikten sora surrender yapın direk. yenilmiş sayılıosunu leaver olmuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ya beni birileri eklesinde bi trade yapam BonePART komur alam gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 http://steamcommunity.com/id/ucanpogaca/ kömüre kömür trade edicek birisi varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 trade bozuks anırsma 2 kişi ile denedim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ben de trade edecek birini arıyorum, indirim kuponları var sadece ama aynı kuponu bile alıp geri verebilirim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar