Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam 2011 The Great Gift Pile objectiveleri yardım topiği

Bone

Öne çıkan mesajlar

abi bu rise of immortals'taki 10 asisti tek maçta mı yapacağız farklı maçlarda da yapsak olur mu?

yok yani dayanamıyorum, 2 asist falan kaldı 10'a gelmeme de belki bir kez daha girerim yapmak için o kadar,

bu kadar rezil, bu kadar kötü bir oyun olması bir yana daha maç tamamlayamadım. Sürekli server düşüyor, aşırı lag giriyor ne bilim kaldırmıyor.

Sizin yapacğaınız işe koyim yani harbi

geçen maç 13-1-4 gidiyorum tak diye gitti yine, gitmiyorda aslında oyunda sanki 1.000.000 lag varmış gibi bir hal alıyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk oyunumda girdim direk chate yazdım "herkes ortaya gelsin achi için adam gibi birbirimizi öldürelim herkes yapmış olsun achi'yi" diye. 10 kişi toplandı direk ortada yarım saat falan sürdü herkesin yapması. ama oyun rezalet hakkaten. adamlar direk herşeyi LoL'den çalıp oyun yapmışlar şaka gibi adsadasd
Sosyal ağlarda paylaş

abi sildim oyunu , bu kadar kanserojen başka bi oyun oynamadım hayatımda.

girdik 2v2 bi oyuna, karşıdakilere all'dan yazdık achi için geldik, ortaya gelin vs. diye, gittik takım elemanıyla, bekliyo adamlar. ben kestim, eleman assistleri aldı. sıra sizde dedik elemanlara, meğersem onlar achi için falan gelmemiş, ingilizce de bilmiyolar.

gittiler sol lane'de creep kesiyolar, diğer eleman gitti yanlarına, öldü. ben de kessinler vs. diye üstlerine gittim, elemanlar kule dibine kaçıyo falan. kaçtılar , sonra da biri quitledi.

benim takımdaki eleman da oeh silkerim diyip quitledi, ben de çıktım oyundan. leaverı yapıştırdı üstüme oyun, çıktığın oyun bitmeden başka oyuna giremezsin dedi bi de. 30 dakkada tek başına mı oynadı kalan adam, yoksa başka bi saçmalık mı oldu bilmiyorum da oyuna falan giremiyorum öyle mal mal bekliyorum hala.

sıkıldım sildim oyunu, kömürü batsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...