BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Silphatos said: BonePART said: sanctumuda yaptım saolsun silphatosun verdigi bu humble packlerden cıkan oyunnarda 5 6 komur aldık ya sanctumu da ben verdim sdfsd diyom ya aga iste senin verdiğin oyunnardan aldım baya sanctum senden geldi revenge of titans senden frozen synapse senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 büyük ikramiye çıkarsa görürsün beni uhaehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 revenge of titans vermedi silphatos bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ben amorti peşindeyuim aga su an 6 +2 komur var 2 sşne kadar 6 daha toplarsam 3 odul yeter artar bana ueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Peki kömürleri napacaz şimdi 7 7 biriktirip oyuna mı yatırıcaz? Yeni başladım da kampanyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bu a for awesoma'dan gelecek achi'ye koyayım, yok mu bunun kolay yolu ya bir map kaldı feci şekilde takıldım geçemiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 abi komurlerle 7 7 oyun acabilirsin yada istersen beklicen işte millipiyango usulu ben 7 7 atmayi planliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ya ben oyun alayım diyorum da kimse kömürle takas etmiyor şuan, 4-5 gün önce deli gibi oyun alabiliyorduk :( ben 1-2 gün daha kömürle oyun kovalayıp craft edeceğim sonunda sanırım. Grand Prize'ın çıkma ihtimali yok nasılsa asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 sanctum'u nası yapıorz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 atom zombie slasher'da bu mini game'i nasıl açıyoruz peki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 oyunu ilk açısında direk çık new campaign de altta modlar var seçiver. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 mokoko said: sanctum'u nası yapıorz? kolay ya bi dlc war onu cekicen iste xmas mapi normal turret defence oyna arada bi santa geciyo ucarak onu gorursen vur gişftler dusuyo topşlucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ben hayatımda 1 bilemedin 2 kere td oynadım ama sanctumun o map çok kek, santa babadan zaten bi 5 tane falan gift çıkıyor vurursan doldur towerları upgradele, eline de bi snip bi de sg falan al onları da arada upgradele okeyto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 123 coal craft etmiş bi eleman First : World Basketball Manager 2010 Second : Coupon 3 : Coupon 4 : Coupon 5 : Coupon 6 : Coupon 7 : Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II 8 : Uplink 9 : Freedom Force 10 : Chantelise - A Tale of Two Sisters 11 : SpaceChem 12 : Coupon 13 : Coupon 14 : Coupon 15 : Coupon 16 : Coupon 17 : Coupon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 "L4D Game Of Year Edition" çıktı ki bende vardı zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Achi'lerden bir tanesi facebook bağlantısı gerektiriyor. Can damarımdan vurdun beni Steam :/ Gider o zor olan Dungeon Defenders görevini yaparım, bunu yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 mokoko said: 123 coal craft etmiş bi eleman First : World Basketball Manager 2010 Second : Coupon 3 : Coupon 4 : Coupon 5 : Coupon 6 : Coupon 7 : Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II 8 : Uplink 9 : Freedom Force 10 : Chantelise - A Tale of Two Sisters 11 : SpaceChem 12 : Coupon 13 : Coupon 14 : Coupon 15 : Coupon 16 : Coupon 17 : Coupon bunu ben de gördüm steamgifts forumlarında, yazık etmiş kömüre onunla 1 kış ısınan var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bu spaz'in achievementini yapan var mı? bulamadım santa'yı bir türlü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Deathblade said: Achi'lerden bir tanesi facebook bağlantısı gerektiriyor. Can damarımdan vurdun beni Steam :/ Gider o zor olan Dungeon Defenders görevini yaparım, bunu yapmam. illa legit bi facebook açmak zorunda değilsin. git lame bi gmail al, onunla facebook hesabı açıp linkle. sonra steam'den kaldırırsın, maili de unutursun. açtığın facebook hesabını kullanıcaksın diye bi zorlama yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Facebooka linklersem sonra kaldırabiliyor muyum? Hiç linkleyesim yok açıkçası. Bu arada steam "dummy accountla kömür dolduranları" banlemeye başlamış. İyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 For those wondering how to unlink your Facebook account from your Steam account, on Steam, go to "My profile" > "Edit Profile" > and click "Unlink Facebook" in the Facebook section. http://steamtreasurehunt.wikia.com/wiki/Winter_Objectives Bu arada pyschanouts %50 - cıktı gitti coallarım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Lfd2 gift achisi için konsola "map c1m1_hotel versus" yazıyoruz infected spawn olursak tekrar yazıyoruz surv spawn olana kadar sonra hemen kapının orada pusuyoruz special akıyor zaten öldürüp lootluyoruz 5 dakika sonra oyundan atıyor hüman yok diye ama 5 dakikada zaten bi 10 tane felan special ölyor 2-3 kere böyle yapip 3 gifti lootluyoruz (bazen saymıyor misal ben 5 gift aldım toplamda achiyi tamamlamak için) Bu arada spiral knightsın gözünü seveyim zamanında sudan ucuz 100-150 crowna scrap metal aldığım gibi şimdide 2.5-3k crowndan kömür stacklıyorum 20 tane oldu 500-600k crowna mw3 felan satıyorlar lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 oeh, binding of isaac achisi imkansız mı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Spiral Knight'ta oluyor mu öyle şeyler oo akalım hemen 2-3 oyun lazım hehe Fazladan Portal 2'si olan varmı. Çıkan oyun ve kuponların hepsini vereceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 binding of isaac için http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2404717 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar