Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1217687&keyfield=65676520C3BC6E69766572736974657369 mescidiniz geliyor yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bu ülkede yıllarca ibadetlerini korka korka yerine getiren, hatta ve hatta yerine getiremeyen kardeşlerimize yönelik zulümler son buldu, buluyor, bulacak. zaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 İstanbul'a transfer açılmıştır herhalde dedim, mescitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Hayırlı olsun inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Hadi hayırlı olsun güle güle kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ahhaha rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Haydin kızlar namaza ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Don't pray in my school, and I won't think in your church. ühühüü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 parizyen. demeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 uluslarası üniversitelerle eğitim anlaşması veya benzeri bir başarı sandım, mescitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 mescit yine iyi. Osmangazi'de kampüsün ortasına cami diktiler. sebep de ilahiyat fakültesinin uygulama alanı bulamamasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 buda başka üniversiteye yapılcak olan İlahiyat fak. http://www.comuhaber.com/?Syf=18&Hbr=216663 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 stimpak said: mescit yine iyi. Osmangazi'de kampüsün ortasına cami diktiler. sebep de ilahiyat fakültesinin uygulama alanı bulamamasıymış. "bilim ve ilmi öğrenmek kadar, uygulamak da bunun vazgeçilmez bir parçasıdır. işbu husus bir tıp fakültesinin başına gelseydi, buna da karşı çıkacak mıydınız?" şeklinde bir takım trollvari savunmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 OLLEY YA RABBAMIZA YAKLAŞIRIZ İLİMSİZLERİN İÇİNDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 tek eksik mescit di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 eksik tabi ale ale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 beyler havuzu kapatıyoruz abdest alınacak artık orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Oski said: stimpak said: mescit yine iyi. Osmangazi'de kampüsün ortasına cami diktiler. sebep de ilahiyat fakültesinin uygulama alanı bulamamasıymış. "bilim ve ilmi öğrenmek kadar, uygulamak da bunun vazgeçilmez bir parçasıdır. işbu husus bir tıp fakültesinin başına gelseydi, buna da karşı çıkacak mıydınız?" şeklinde bir takım trollvari savunmalar dünyanın muhtelif ülkelerinde eğitim fakültelerinin bünyesinde ilk hatta ortaöğretim okullarının bulunduğunu biliyor muydun? bizde ise doğru düzgün okul yüzü görmeden, öğrenciyle yüz yüze gelemeden öğretmen olarak mezun olan insanlar var. öğretmen adayıyım ben, bize staj yapabilecek okul bulmak için danışman bin takla atıyor. staj için sabahın 6sında kalkıp eskişehir ilçelerine giden tanıdıklarım var, uygulamaysa bu da uygulama. ilahiyat, teoloji gibi pseudoscience zırvalara bu kadar önem verilmesini sindiremiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 e-mescit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 akdeniz üniversitesinede diktiler, yemek çıkışı kampüste gezmek yerine camide namaza gidiyoruz şükürler olsun. halelujah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 İzmir bağımsızlığını ilan etsin şu gereksizleri de denize döküversin, yaşarız mis gibi kendi halimize, hatta öbür kıyıdan biraz Rum da getiririz...Ülkede trakya ile birlikte yaşanacak tek yer zaten...Ooh tavernalar, meyhaneler mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ah şu izmir faşistleri yokmu gidip görmesek bişey sanıcaz sevgili şehrinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Fin said: ahhaha rezalet. bu nedemek şimdi ya.. isteyen ibadetini yapsın isteyen yapmasın.. nesi rezalet anlayamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 izmir şehir olarak istanbulu karşılamaz. fakat serbestliği rahatlığı kimsenin kimseye karışmaması açısından güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar