axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Aman tanrım nasıl sıkıcı. Hayır çok da iyi xp geliyor 5dkda 10k azımsanacak gibi değil, otomat quest verdikçe yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Betada bi defa yapıp bırakmıştım ama yok yapılacak gibi değiller. Seven var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 phantom menace iyidir lan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 phantom menıc cok kotu film space battles fena değil ya şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 tek sorun erken bitirince yine zamanı beklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Grade 1 parçaları alamadım henüz, o yüzden sadece 2 görev yapabildim :p XP için değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bu hali gene iyi, eskiden daha da izdirapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 sicak kumlardan serin sulara atlamak gibi bir kacamak oldu benim icin, nefis. tam tadinda. ilerde gelisirde bu insallah, grupca girilen savaslar vs. super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bence olması gereken, Xwing, Tie Fighter gibi simülasyon. Şu hali de güzel ama bence yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 sıkıcı olduğunu düşünmüyorum. swg'deki jump to lightspeed ile karşılaştırıldığında tabi ki son derece vasat kalıyor, fakat ben eğleniyorum. zorla da değil sonuçta, istemiyorsan yapmazsın. ya da daily yaparsın bir iki tane bırakırsın. eğlenceli bence. hala ananemin 3310'unda açıp space impact oynayabiliyorum, onun için hiç sıkılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 class questleri arasındaki lvl boşluklarını doldurmak için warzone ile beraber kadayıf + kaymak gibi gidiyorlar saçma salak fazla xp veriyor zaten nerflenene kadar sömürmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 space battle kendi gemini aldıktan sonra mı baslıyor ? bir de pvp gibi istedigin zaman yapabiliyor musun istedigin kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bu soruyu sorulmamış sayıyorum kfg'ciğim :p "Abi gemini versene bi tur space battle atayım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 space missions daily questler işte. istediğin kadar yapabiliyorsun ama daily harici öyle aman aman bi exp vermiyor. günde 1 kere yapmak kafi. yoksa zaman kaybı yani. görevi bitiriyorsun bonuslar dahil 2 dakika boş boş uçuyorsun sonra. tunnel shooter sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ben pek bakmadım ama. gemiye bir kez bindim zaten, işte şuraya uç falan dedi. gittim baktım galaxy map'te öyle bir yer göremedim. sonra alt f4 yapıp oyunu sildim. ehueh nerdeydi acaba orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 nefret ettim. ilk deneyişimde yarım bırakıp meteora kafa atıp çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 lvl kacta giriyorduk space combat a ? birde class story line i takip etmek mi lazim yoksa o lvl a gelince mumkunmudur girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Hakikaten berbat olmus ya, neyse space combat'i upgrade edecegiz diyor Bioware. Umarim en kisa zamanda SWG ayarina getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Lvl ile bağlantısı yok. 2. gezegendeki storyline görevlerini bitirince gemin oluyor. Ondan sonra geminde istediğin şekilde Space Combat yapabilirsin. 5. lvl'da birinci gezegeni bitirmişliğim var, dolayısıyla özellikle yardım da alırsan 10 olmadan bile teknik olarak gemiye binebilirsin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar