Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=1822494#post1822494

Emergency patch ile base camp içine girmeyi fiksleyecekler. FPS problemi ile ilgili bir çözümleri daha yok sanırım.
Mesaj tarihi:
Camp içine girmek değil ki muhabbet sadece, onu bile anlayamamışlar.

Ilum'da maks 50 kişi oluyor(du) bu gelecek patche kadar.
50 Imp kapıya dayanıyor, rep base'de, içeri girmeden. Rep'ler dışarı çıksa bile daily yapmalarına imkan yok, zaten sayıca da azlar.

Hadi bu halledilir? Valor rollback nerede? Bütün Impler VR 100 olmasa bile 60'ı geçti.
Mesaj tarihi:
Şu oyunun en iyi yanı bana elimdeki imkanların aslında ne kadar güzel olduğunu göstermesi oldu. WoW'a giriyorum 2 dungeon 1 BG, Rift'i açtım tekrardan, arada D&D Online'dayım. Mis ya. MMO gibi MMO'lar bunlar.
Mesaj tarihi:
Rift ilk çıktığında macroya 5 ability yazıyor tuşa bir basıyorduk 5ini birden vuruyordu... one shot

Hangi oyun sorunsuz başladı ki SWTOR başlasın ama yani şu PvP olayını bir türlü idrak edemediler. Dün akşam ki PvP'ninde hayallerindeki PvP olduğunu sanmıyorum. Niye hesaplayamıyorlar, doğru öngöremiyorlar böyle olacağını hayret. Yani üç aşağı beş yukarı böyle olacağı belliydi. Sistem güzel ama şuanda bu şartlar altında bu yeni pvp sistemine ortam müsait değil. Üzgünüm ama yine olmadı.

Raidleri yapamamıza neden olan bugları fixlemişler ama sadece onları. Yine abuk buglar duruyor ama raid yapılabiliniyor allahtan.
Mesaj tarihi:
oyun güzel zaten anlamadığınız kısım bu.

bir m5'in karbiratörünün sorunlu olması m5'i kötü araba, dandik araba, binilmeyecek araba yapmaz. motorunu, kapılarını bile söksen m5 m5dir.
Mesaj tarihi:
M5lerde karbüratör yok ki. Enjeksiyonlu araba. :P Karbüratörlü araç üretilmeyeli epey oluyor. :D

Oyun güzel ama ben de keyif alıyorum. Closed betasını da oynadık, ne olacağı, nasıl çıkacağı belliydi. Bir arkadaş devamlı şikayet ediyor, şu böyle bu böyle diye, yahu SWG 2.0 istiyo adam, bunun SWG ile alakası yoktu ki başından beri.

Şu an eğleniyor muyum, evet. E sıkılana kadar, daha eğlenceli bir şey çıkana kadar devam o zaman.
Mesaj tarihi:
İşte asıl sorun burada Mert. Size M5 diye yedirdiler oyunu. Kaputu aç bak motor 3.16 motoru. BMW 3.16 da güzel araba ama işte M5 kasasında, motoru 3.16 veriyorsa orada bir hinlik var demektir.
Mesaj tarihi:
valla ötekilerede binince murat131'e binmiş gibi oluyorum artık napalım ama zevk meselesidir.

yinede oyunların sorunları var demek kötü oyun demek değil ben onun için verdim bu örneği

şanzımanı sorunlu albea bile olsa albea albeadır. düzeltirsin binersin gezersin
Mesaj tarihi:
3.16 motoru olsa daha iyi, fiatin en dandik motorunu m5 kasasina koyup m5 in bi ust modeli diye satiyor adamlar, ya nede olsa duzeltirler diyorlar

Motor dandik, kasayi sabah kadar degistir ne fayda?
Mesaj tarihi:
ee napalım yani kapıyı açıp atlayalım mı aşaya.
düne kadar raidde yapamıyorduk, bari artık raid yapıyoruz. pvp'ninde bir hal çaresine baksınlar bi zahmet. sistem güzelde illumda olacak is degil. silsinler su illumu villum die yeni bi yer yapsınlar. top mopda olmasın dümdüz arazi olsun takilalim orada. zor birsey degil ki bunu yapmak. olmayacak birsey mi bu?
Mesaj tarihi:
Open World PvP'yi adam etmek istiyorlarsa. Outlow's Den(faction ayrımı yok orada)'e 2 quest koyacaklar. 20 tane bilmemneden topla, 70 tane adam öldür. İşlem tmmdır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...