Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 kendisiyle aynı fikirde olmayan herkese yeto demekten çekinmeyen adam bunu yazan bu arada asdfasdasd
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aente said: RRa said: Talent ağacına verdiğimiz puanları değiştirerek spec değiştirebildiğimiz gibi aslında bu speği efektif olarak kullanabilmek için ona göre bir gear giymemiz gerekmeside çok başarılı bulduğum bir Biowre yaklaşımı oldu. ahahahahha 5 dk dır gülüyorum buna
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 knox said: aylık ücreti şimdi kaldırsınlar akar gider oyun aynen oyle. 5 ay sonra subs sisteme gecicez ama 5 ayda su sacmaliklarin, buglarin caresine bakicaz o zamana kadar bu haldeki oyuna para istemekten utanc duyuyoruz diye; benden 3 gun sonra subs isteyerek beta tester kaybediyorlar. kalanlara simdiden tesekkurler 2-3 patch sonra gorusuruz. bu arada aranizda hic healer oynayan yok mu bilmiyorum ama ability delay olayini bir kere healer olarak gorun o anda birakirsiniz zaten: cast bari gor target degistir yeni cast e basla TA-DA ilk heali aslinda hic cast etmedim ki. when in doubt copy wow, bile olmamis. wow fanboylugu degil bu. cikan her oyunu deniyorum, ulan bu oyun yoksa wow un soyunu kurutucak oyun mu dedim. demez olaydim rezil bir E3 live raid ile lightsaber li wow olmaya calistigini gordugumde umudumu yitirdim. butun arkadaslar swtor u alinca, ki almayin olum bi ay bekleyin dememe ragmen, mecburen peslerinden suruklendik. ilk 15 level eglendim ama oynadigim oyunu kotor degil mmo olarak aldigimi hatirladigim andan itibaren hatalar direk gozume batmaya basladi. wow un yillardir community feedbackle duzelttigi seyleri ayni korumayi gectim kotu halinden daha kotu hale cekmis oldugunu gordugum seyler oldu. ben kimseye wow oyayin bunun yerine demiyorum, dememde cunku bende oynamiyorum, illalah ettim ama bunu oynamayin para verip yazik.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 adam fanboiluk dersi vermiş resmen son bi kaç sayfadır offf okudukça gülüyorum hala
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bölümden gelen banlar taraflı olmasın lütfen. Oynayan herkeze hakaret edilen mesajlarda vardı sanırım (yamulmuyosam).
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 seni banlıycaklar bana fanboy diorsun diye
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 e fanboysun yalan mı ? seni yeto demekten banlemedilerse korkmama gerek yok pek.
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ben olsam olsam fanman olurum sizde patiboy olursunuz
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 noolur banlamayin kimseyi. adam ne guzel guldurdu bizi, bioware de onu guldursun.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Beklenti meselesi. Benim beklentilerimi karsilamadi hatta baya baya eksikleri var.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://galeri3.uludagsozluk.com/135/ibret-al%C4%B1n%C4%B1yor_193661.gif
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Masquerade said: yonetici olsam RRa'ya cakardim direk Yeto titleini. adamin yeto demedigi, bolumden kovmadigi kalmadi ahha.
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 RRa said: Talent ağacına verdiğimiz puanları değiştirerek spec değiştirebildiğimiz gibi aslında bu speği efektif olarak kullanabilmek için ona göre bir gear giymemiz gerekmeside çok başarılı bulduğum bir Biowre yaklaşımı oldu. WoW bölümündeki "Trinket proclatıyoruz"dan sonra 2. efsanedir benim için.
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 oyun çıkalı ne kadar oldu ki? karakter balance konusunda çok emin konuşuyorsunuz bu kadar kısa zaman için.
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 oyunda mmo havası yok, ama kaptırınca fena yardırıyorsunuz. mmo işini kotaramayacak bir motorun varsa bari daibloya yakın birşeyler yap, coop oynayalım.
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ToR, omuzluk yok ama aynı wow.... sdşlfkjsdlkfj ya bir dağılın ya...
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Abi ben hala SW oyununda Tank/DPS/Support klas üçgeninde kaldım. Aşamadım daha orayı, mantığını anlamadım. Hani bu oyunun WoW'la hiç karşılıştırılmaması gerekir mantıken çünkü benzememesi bile gerekir. Ama adamlar aynını yapıvermişler, konuşma da abi wow da da haste/crit giyerdik, boomkin spec şöyledi haline geliyor (ha tamamen haklı da bu konuşmanın olması bile garip diyorum). Yoksa ben specini vs geçtim.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Rra kim ve nelerle ugrastiginin farkindamisin :) birak bosver.
mardox Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 benim merak ettiğim gearing wow'daki kadar detaylı mı? yoksa şu an low levellardaki gibi atıyorum sith inq için willpower hem tank hem dps hem healer'a yeterli mi? (yani gearlar da sabit mi)
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ben commando oynuyorum heal ve dps icin 2 ayrı gearım var tmm main stat fix ama mesela heal için power/haste kasarken dps için crit/surge kasıyorum.
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 sahibi olarak geldim. dağılabilirsiniz.
Öne çıkan mesajlar