Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

oyunu ben beğenmedim kimse beğenmesin mantığını da çözemedim... ömür boyu WoW mu oynayalım ne yani... beğenmeyen gitsin başkasının deyimiyle (kimdi hatırlamıyorum) harbi "pokemon" oynasın böyle bar bar abidik eleştiriler yapacaksa eğer... hayır benim de eleştirilerim var da düzeleceğini umuyorum ama bu ne "yok wow da bu vardı rift de böyleydi niye bunda yok şudur da budurda"... SW bu ne wowa benzer ne rifte... bilader, beğenmediniz mi oyunu? bak sitede seçenek var: cancel subscription.. düzelince geri gelir oynarsın... bende oyle yapacağım istediğim gibi olmazsa...

hayır kimse beğenmek zorunda da değil de biraz ayarı kaçtı işin sanki...
Bende bakacağım şikayetlerimin değişeceğine yönelik bir emare olmazsa 1-2 aya cancel larım ama daha bi durun yahu... fanboyuk kadar haterlık da kötü birşey aklınıza getirin. ha 1-2 aya düzelmezse o zaman gidişat kötü zaten... bu ne sanki bioware dan bilgi alıyormuş gibi yok "oyun batıyor kan kaybediyor bitti battı" sözleri. "awsım legacy mi kurtaracak, 8 kişilik zombili raid mi yoksa " diye sözler... rakghoul a zombi demek başlı başına bir fail zaten de neyse... sanki gelecek tüm content leri öceden biliyormuş gibi yorum yapmak büyük saçmalı...

kimdiyse o pokemon oynayın diyen harbi takdir ettim gerçekten böyleleri pokemon oynasın... baktım olmadı bende gelirim pokemona...
Sosyal ağlarda paylaş

Konu başlığını okumadan niye kusuyorsunuz anlamıyorum. Beğenen de yazar beğenmeyende.. Oyun hakkında izlenimleriniz diye konu açmış adam, isteyen istediğini yazar.

Eleştirenler oynamasın diyorsan sende eleştirileri görmek istemiyorsan burayı okumazsın olur biter. Adam 100 lira para vermiş, senelerdir oyun oynuyor tabi ki beğenmediği şeyleri yazıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

BUYERS REMORSE GENERAL

yaziyimda fanboylarin asilsiz iddealari nedeniyle baska kurbanlar olmasin, UO betasindan beri MMO oyniyorum, gordugum en boktan releaselerden biri su

oyun kotu demiyorum bide, mmo degil 4 kisi diablo mantiginda co-op takilirsiniz iste onun disinda bi mmo da olmasi gereken cogu seyin yerinde yeller esiyor (grafik failini syamiyorum bile lol)

su haliyle aylik ucreti kesinlikle haketmiyor

MoP un cikmasina gerek yok, Diablo 3 bu oyunu gomucek zaten, ikame urun direk bu oyunun sundugu herseyi sunuyor neredeyse, bi 8 kisilik raid eksik lol, co-op single oyun bide ustune ustluk aylik ucret vermiyorsun

jedi wizard vs sith sorceror oynamak isteyen kitle kalabilir burda, np
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu alanlara degil almayanlara mesajim, yazdigim eksikliklere cevap vermek yerine veya nedne oyunu sevdiginizi yazmak yerine yazara saldirmaniz zaten buyers remorse u gosteriyor, para verdiginiz urun basarisiz olmasin diye baska insanlari uyarmiyor bu tuzaga surukluyorsunuz :p

warhammer biel releasede sundan kat kat iyiydi bi mmo olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...