Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

ya hemen wow mantığında of 50 vuralım end game çoşalım diyenler bıkıyor zaten oyundan, insanlar hala adam akıllı karakter kasıyor tadını çıkartıyor oyunun, kendi adıma ben gayet keyif alıyorum oyundan, wowdan sonra ilaç gibi geldi. İlk defa kaç xp kaldı levela diye bakmadan karakter kastım ve hala da kasıyorum :)
Rahatsız eden şey yok mu çook var ufak tefek ayrıntılar veya büyük rahatsızlık veren şeyler ama tutupta off fail battı yandı bitti kül oldu diyecek bir durum yok illa ki fixlenecekler, sevmediyseniz size göre kötü bir oyunsa bırakırsın, wowuna geri döner daha büyük omuzluk için kasarsın olur biter, tutup burda oyunu sevdim diyen herkesi fanboi ilan etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi Consular için database sitelerinde sık düşülen 2 hatayı tespit ettim.

1) Lovers and Secrets questi. Padawanlar arası aşkı ustalarına söylemek zorunda kaldığımız görev.

Bu görevde durumu öğrendikten sonra Master Salvaren ile konuşarak 50 Light Side puanı kazanabiliyoruz ve göev burada bitmiş oluyor.

Şayet masum olduklarını söyleyip romantizmi gizlersek ki bunun anlamı 50 Dark Side puanı, görevi tamamlamak için tekrar Moracen'e geri dönüyoruz. Burada vaad edilen kristali alarak daha fazla Dark Side puanı alma şansına da sahibiz, Spanios'a "Bu aşkı bitir" diyerek 50 Light Side puanı alma şansına da sahibiz.

İkinci seçenekte 50 LS, 50 DS ile nötralize bir sonuç çıkıyor ortaya.

Diyeceğim şudur ki, en az 3 tane database sitesi bu quest için Light Side alignment'ı 100 puan olarak açıklamış.

Ancak pratikte bu mümkün değil.

Linkleri paylaşayım, kendiniz görün.

http://db.darthhater.com/quest.aspx?id=6539

http://www.torhead.com/mission/erK7uoe

http://www.swtor-spy.com/quests/lovers-and-secrets/847/

Üçünde de gördüğünüz üzere 100 LS olarak geçilmiş.

Ve bunu kazanmanın yolu olarak hem Master Salvaren'e onları ispiyonlamak, hem de Spanios'a bu aşkı bitirin dememiz gösterilmiş.

Ancak Master Salvaren'e onlar masum demezseniz Spanios'la diyaloğa geçmeniz mümkün değil.

Bu görevde kazanılabilecek maksimum Light Side puanı 50'dir, 100 değil.

3 sitenin de aynı hataya düşmesini şu teoriyle açıklayabilirim; birbirlerinden copy paste ediyorlar bu bilgileri. Diğer bir ihtimal de, oraya yazdıkları bilgi kazanılabilecek maksimum puan değil belki de. Sadece tüm alternatifleri toplayıp 100 yazmış olabilirler.

2) Hunter's Eye questi.

Bu görevde mağaranın içinde Rajivari'nin hologramını incelemk üzereyken bir diyaloğa başlıyoruz. Linklerini vereceğim database siteleri yine yanlış göstermiş kazanılabilecek puan sayısını.

İki seçeneğiniz var burada LS puanı kazanmak için, ya credits önererek 100 puan, ya da Nalen'in deli olduğunu ve ona yardım edebileceğinizi söyleyerek 50 puan.

Lakin ikisi bir arada mümkün değil, zira bunlardan birini seçerseniz diğer diyaloga erişiminiz kapanıyor.

Nolan delinin teki söylemiyle credits önerme söylemi aynı diyalog çemberinde, birini seçmek zorunda bırakılıyorsunuz.

İkisini birden kullanma şansınız yok.

http://www.swtor-spy.com/quests/hunters-eye/804/

http://db.darthhater.com/quests/1152/hunters_eye/

Son derece güvenilir bu 2 site de aynı hataya düşerek maksimum LS puanını 150 göstermiş.

Yine pratikte mümkün değil bu.

Özellikle 1. linkte sanki Nelan delinin teki diyaloğu credits önermenin ardından söylenebilir birşeymiş gibi gösterilmiş screenshotlar yanyana konarak ve additional info kutusunda alt tarafta.

Screenshotlara dikkatli bakıldığında iki diyaloğun aynı akrakterle ama farklı zamanlarda denendiği anlaşılabiliyor general chat pencereseindeki akan diyalog farklılıklarından.

Credits önermek 100 puandır, deli ve yardım edeyim demek ise 50 puandır.

İkisini bir arada yapıp 150 puan elde etmek pratikte mümkün değil.

Bu quest incelemelerini siteler beta döneminde yapmış. Betada belki bu diyalogları bu şekilde kurmak mümkündü bilemiyorum. Ama şu an imkansız.

O yüzden bu sitelere şimdilik çok güvenmeyin quest yaparken. Daha kimbilir hangi classların hangi görevlerinde hataları vardır da ben denk gelmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

darth hater mı güvenilir? hiç güleceğim yoktu.

videoyu yanlışmı anladım ben ne exploiti bu, düşük level iluma girmiş oysa exploit dedikleri buna gerek yokki niye kasmışlar ahaha
git hergün saat 2-2.5 gibi northern/southern assault spam yiyorsun hatta weekly resette artık fps kaldırmıyo kalabalığı savaşan bile yok hemen questi yapayım gideyim derdinde herkes.
sen queste kill veya başka tarz objective ilk baştan koymazsan, ilum'u sadece 1 daily 1 weekly questten ibaret yaparsan ve kazansanda kaybetsende bir getirisi olmazsa (wg,tol barad gibi yapmazsan) bu çok normal herkes yapıyor bunu hatta gelip impler bana kaç tane lazım yardım edeyim diyorlar gidince

şu an ilum pvp bundan ibaret.

Sosyal ağlarda paylaş

Gunde 2-3 saat takılıyorum,wz,lvling derken anca 47 oldum ve gayette severek mutlu mesut oynuyorum.Oyun acılalı 1 ay olmamış, halen daha buyuk bir patch gelmemiş bi oyun ve bana gore adamlar aklını kullanırlarsa ve bugları fixlerlerse uzun sure daha oynamya devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...