GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 vader aramış sadece nefes vermiş direk mesajı almışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Oyuncuları dinlediler veya değil, bence güzel birşey forumları vs takip etmeleri en azından takdir ettim. Elbette ki oyuncuları dinleyip birçok şeyi değiştirmeliler ama bu elbette Dungeon Tool koyun o bu şeklinde değil de, fikir verme açısından genel görüş ne açısından. Yoksa elbette 50 bracket'i koyarlardı, ama open world pvp'yi sallamayabilirlerdi birçok oyun gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kendi serverlerini dinliyorlar zaten oradaki genel begeniyi takip etseler ve onu gelistirseler yeter. zaten yazdiklari aciklama serverlerin hepsinde su kadar pvp yapildi bu oldu su yendi vs. 2 hafta oldu cikali erken daha genel seyler beklemek icin ama aciklama iyi yonde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 iyi olmuş bu pvp update'i. şarttı sonuçta. 1 ay olacak neredeyse oyun çıkalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Additionally, daily and weekly missions will require player kills to complete. Player kills for quests and Valor credit will have diminishing returns per player killed. So, the more players that are fighting other players, the better it is for everyone. şu detay hoş olmuş bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 -Deno- said: Additionally, daily and weekly missions will require player kills to complete. Player kills for quests and Valor credit will have diminishing returns per player killed. So, the more players that are fighting other players, the better it is for everyone. şu detay hoş olmuş bir de. bunu ben de beğendim ya iyi olmuş güzel olacak güzel... umutlarım yeşeriyor bunlar görünce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Olay hakikaten müşteriyi dinlemekte. En azından BioWare bunu yapacak gibi. Hatalar yapıp yanlıştan dönerlerse bunu en çok oyuncu takdir eder, ve adamlar izliyoruz, takip ediyoruz mesajı veriyorlar ki bu önemli. Herkesin forumlarda yazdıklarının, fikirlerinin hakikaten devler tarafından takip edildiğini bilmek herkesin daha çok hoşuna gider ki yeni fikirler ortay çıkabilsin. Şu MMORPG oyunları tamamen oyuncuya dayalı olduğu zaman birşeye benziyor zaten... Bu tabii ki her topiğe cevap vermek, anında nerf basmak değilde, fikir alma açısından çok güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kill olayı iyi olmuş benim gibi wz'lerde objective ile uğraşmayan sadece pk'lık yapan adamlar için faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 serverlar açılmış hadi bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 neyse oyun patladı, fail sonuç olarak. ikinci el kısmında ucuz bi cdkey için soteye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Henüz "müşteri dinleme" konusunda bir hareket görmüş değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Ama sinyalleri verilmiş. Adamlar en azından farkındayız, şunu şunu yapacağız diyor. World PVP'ye el atsınlar bana yeter, öksüz evlat muamelesi yapmadan:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=CwHIWClqr_o&feature=channel_video_title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 çalışıyoruz, boş durmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Sotto said: Olay hakikaten müşteriyi dinlemekte. En azından BioWare bunu yapacak gibi. Hatalar yapıp yanlıştan dönerlerse bunu en çok oyuncu takdir eder, ve adamlar izliyoruz, takip ediyoruz mesajı veriyorlar ki bu önemli. Herkesin forumlarda yazdıklarının, fikirlerinin hakikaten devler tarafından takip edildiğini bilmek herkesin daha çok hoşuna gider ki yeni fikirler ortay çıkabilsin. Şu MMORPG oyunları tamamen oyuncuya dayalı olduğu zaman birşeye benziyor zaten... Bu tabii ki her topiğe cevap vermek, anında nerf basmak değilde, fikir alma açısından çok güzel... katılıyorum. bioware'e bu konuda güvenim sonsuz. boşa çıkarmasınlar yeter ki. ya da ea'in 'boşverin olm, rahat olun geniş takılın' ayaklarına uymasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 guzel gene patch.. yilbasi tatili bitti tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 gene bakım hayde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 49,9 uz kalktik olalim 50 dedik patch, ama guzel boyle ust uste gelsin patchler. sirada bounty hunter duo 50 lemek var sonra imp agent :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ben hala class secemedim BH 28 yaptım çok sıkıldım imp agent deneyecegim bir baktım patch :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 tek tavsiyem tek tabanca gitmeyin. o zaman fena oluyor oyun. duo muhtesem, 2-3 level alttaki heroic 4 ler, 3-4 level alttaki flashpoihntlerin hepsini yaparak ve aksiyon heyecan yasayarak gidiyorsunuz. bonus questleri kacirmayin kesinlikle. direk xp hele 3-4 bonuslular daha iyi. sith inq (healer) - sith jagg bomba ikili. simdi bounty hunter tank healer gidecegiz. zaten arkasinda healer olan tank kadar guzel bir sey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ondan ziyade social puan da veriyor parti yapmak. genelde herkes tek takıldığı için 3425345 tane dungeon yaptıktan sonra neden hala social rank 1'im demek istemiyorsanız parti yapın, yaptırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 social 6 oluyorsunuz duo da. tum questleri yaptik biz. bilginiz olsun. herhalde 4 kisi gidilse tum questler sonunda social 10 olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 party conversation lar çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Kanuni said: social 6 oluyorsunuz duo da. tum questleri yaptik biz. bilginiz olsun. herhalde 4 kisi gidilse tum questler sonunda social 10 olunur. 4 kişi gitsen de aynı olur çünkü senin yüksek zar atan olma ihtimalin azalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar