Evr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Evr said: ha çok önemli değil benim için bu ama rahatsızlık duyanlar varsa ve pvpde denge bozuyorsa fixlenmesi gerek bundan önce fixlenmesi gereken bana göre daha önemli şeyler var ui,fps,craft sorunları gibi. demişim de shitstorm dönmesin yani seni, beni rahatsız etmiyor veya oynayışımızı etkilemiyor olabilir ama diğer insanlar rahatsızsa fixlenmesi veya en azından bir hata olduğunu kabul etmek gerek force choke sadece bir örnekti jedi knight kasıyorum bende o kadar rahatsız etmiyor beni bu olay ki en büyük örneği force choke/stasis değilde ripostede yaşıyorsun ama dediğim gibi 0.5 sn fark beni oyundan soğutmuyor veya rahatsız etmiyor ama başkasını ediyorsada gelip bıdbıd savunmasını yapmam çünkü adamlar haklıdır pvp vs ciddi kasıyorlarsa. yani şu konuşmalarınız fps problemi konusunda kiler gibi, bende voss ve ilumda can çekişerek kastım, fps ve optimizasyon problemi var dediğimizde sağdan soldan gelip yok bende 580 var yok şu var takır takır oynuyorum sorun yok, oyunda herşey dibine kadar açık tarzı mesaj atanlarla eş değer şu yazdıklarınız, ben şu an eski kartımdan daha kötü bir kart takarak 0 problem oynuyorum daha nasıl bir örnek vereyim ama şu an sorunum çözüldü diye oyunda optimizasyon problemi ve fps sıkıntısı yok demek ayıp olur. bunlar daha cicim ayları level 50 sayısı daha az 1 ay sonra esas forumları izleyin herkes yavaş yavaş pvp/pve girince betalardan beri söylenen o ufak tefek problemler hala fixlenmezse o zaman konuşuruz yoksa ben gayet memnunum oyundan quest, pve, pvp yeterince tatmin edici wowdan sonra ilaç gibi geldi bana, tek rahatsızlık duyduğum cidden oyun zevkimi bozan şey wzlerde lvl bracket olmaması onuda eşşek değilse koyacaktır bw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Gangren said: Masq said: http://i.imgur.com/Cvy8E.png Baya baya tutarlı yalnız adamın dedikleri :p argument invalid gw2 gelecek sene çıkacak, diablo çıkmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 GW2 2013de mi çıkacak ve diablo3 iptal mi edildi diyorsu yani_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 AoC beceriksizce yönetildiği için yok olunca çok üzülmüştüm, bu oyuna üzülmem. Nası olsa 8 yıl sonra gene gelebiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 öyle gibi, diablo iptal edilmez tabi, o bi ütopya, varmak istenilen, özlemi duyulan yer, hep olacak ufukta dsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 gw2 bu sene çıkacak yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bu sene derken ben bikaç yerde 2012 aralık diye okumuştum 2013 de sen ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Gangren said: Kanuni ile Kalten zaten bi size normal geliyor, official forumlarda açılan binlerce sayfalık konunun bir önemi yok. Kimse bir tarafından uydurmuyor burada. Consular ile Inquisitor'daki project & shock farkı ve genel olarak character response ile ilgili durum BAYA kötü şu anda. iyide banane o postlardan veya buradaki aglamalardan, ben keyif aldigimi soyluyorum bu kadar. bana batmiyor oyunun o tarafi, keske daha kalabalik gezegenler olsaydi, bu kadar instanced olmasa idi diyebilirim sadece.. batanlar dusunsun post kassin. ha bu arada onlarin serzenisleri ile daha da iyi olur belki .. win win. birde bu foruma ve bioware forumlarina sanki oyuncularin hepsi giriyor da genele vuruyorsunuz agzi kalbaliklar yaziyor duruyor baksan 1000 kisi aglamistir. hemen bak agliyorlar haklilar. burada 20 kisi serzeniste karsisinda 20 kiside sorunum yok diyor ama serzenistekiler her gun yaziyor begenen zaten oyunda. goren dagildi oyun sanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Kendi başına oynarsın o zaman demek lazım bu yoruma :P Bir anlamda masturbasyon yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 e kanunni ztn oyunu single gibi oynuyormuş söylemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 co-op oynanan zaten her oyun keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Kanuni said: Gangren said: Kanuni ile Kalten zaten bi size normal geliyor, official forumlarda açılan binlerce sayfalık konunun bir önemi yok. Kimse bir tarafından uydurmuyor burada. Consular ile Inquisitor'daki project & shock farkı ve genel olarak character response ile ilgili durum BAYA kötü şu anda. iyide banane o postlardan veya buradaki aglamalardan, ben keyif aldigimi soyluyorum bu kadar. bana batmiyor oyunun o tarafi, keske daha kalabalik gezegenler olsaydi, bu kadar instanced olmasa idi diyebilirim sadece.. batanlar dusunsun post kassin. ha bu arada onlarin serzenisleri ile daha da iyi olur belki .. win win. http://verydemotivational.files.wordpress.com/2011/08/demotivational-posters-and-thats-why-we-cant-have-nice-things.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ne alaka, suraya yazan kimse benim arkadasim degil ki. bu yuzden banane. dunya burdanmi ibaret be yahu. tanimam etmem hic birinizi. patide yaziyoruz iste o kadar. arkadaslarim ile oynuyorum onlarda oyundalar zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Biraz daha üstüne gidersek küfür edecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 wow uda zamaninda aglaklar su haline getirdi bunu unutmayin. zor zor dediler pve basitledi, world pvp ahuhuhu kesiliyoruz gankleniyoruz dediler bu hale geldi, grup bulamiyoruz dediler finder geldi. gene birileri o yone goturmez insallah bunuda. sizleri sikan buglari temizlesinler saglam end game ve pvp eklesinler ok iste. expansionla uzay savaslari gelissin sehirlesmede olsun swg gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Gangren said: Biraz daha üstüne gidersek küfür edecek sanırım. patide gelismedi forum kulturum korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 dedi ben animasyonu izlemeyi seviyorum skill responsivityden daha hosuma gidiyor diyen adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 anmamak olmaz demi ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 sith juggernaut oynayıp da nasıl farketmiyorsunuz bu animasyon delayi. retaliation normal kullanabilmek imkansız su oyunda illa elini kaldıracak 2 hareket yapacak ondan sonra vuracak felan. veya force charge attıktan sonra smashı instant atması lazım ama yok yerinde bi kere zıplıyor ama spelli vurmuyor 2. zıplayışında vuruyor. tabi bu 1-2 saniyelik delay yuzunden iş işten geçmiş oluyor. şunu izleyipte beni rahatsız etmiyor diyen varsa hala yapacak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 trooper full auto skillinde problem var mı? bana oyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bu kadar çok beklediğim oyuna girince bir saat sonra bezip forumlara vs bakmam üzüyor en çok beni.Bir de bunu bekledik en kötü diablo 3 e kadar oynarız dedik onda bile zorlanıyorum.Bende dostlarımla beraber oynuyorum ama o bile kurtarmıyo şuanda. Asıl dert; optimizasyon , bug vs de değil benim açımdan onlar işin tuzu biberi sadece,7 senedir aynı oyunu oynamam mmo olarak , hadi dürüst olalım , kim wowdan farklı bu oyun diyebilirki? Beğenenlerede neden beğendin diye lafımda asla olamaz adamın kendi zevki vakti sonuçta banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 oynama bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 içim bayıldı download etmekten lan bu ne... bit artık da oynayalım olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar