Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ahahah o zaman bilemicem bende 2 gündür oyuna hiç girmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bug değil o. görev gri ise 5xp veriyor sonunda. ana questler için de geçerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 valla moblar gri falan dinlemiyor pata küte girişiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 moblardan normal xp'sini alırsın, genelde quest'ler ile moblar aynı levelda olmuyor. moblar birkaç level daha yüksek olabiliyor quest'in kendisinden. gri ise quest'ten 5xp alacağın net yani, fakat quest'i yaparken daha çok xp alırsın. ister bonus olsun ister class quest olsun. zaten gri questler her daim para, reward vs. için gidip yapılınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 karsıda centurion gearı dizmiş 2 sorcerer, bizde level 10 adamlar gel kazan sonra huttball falan. star wars gibi konsepte böyle pvp layık görenlerin ben anaa aa aa gerisini getirmiyim (pişkin gülüş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 level 50 oldum.10 tane bag actim 1 tane item cikti. zar zor warzone yapiyorum zaten bu fps ile.çok sogudum oyundan suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 iyiki pvp yapmıyorum sdf, bide inventory alanı için fiyatlar 50k 100k 200k şeklinde gidiyor eğer henüz açmadıysanız hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Thraine_Numeheru said: level 50 oldum.10 tane bag actim 1 tane item cikti. zar zor warzone yapiyorum zaten bu fps ile.çok sogudum oyundan suan. şu olay cok dengesiz daha rank 40 adamda tum set parcaları varken rank 60 adamda 3-4 parcayla surunuyor falan cok şans işi bunu dengelemeleri gerek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Ui scale veya addon hala yok degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 yok ve yakın zamanda da olacak gibi durmuyor.. 8 saatlik patch yapıp bebek isimleri ekliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 WARNING Quote: said: If you're really allergic to story, exposure to this game could very well result in an anaphylactic reaction for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 darth title alirken bug mu oldu nedir ,class questi bitti ama title i alamadım.seceneklerde bi tane bosluk var onu secince isim hic gozukmuyor.darth yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MW2grfNjTQs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 http://magiccards.info/scans/en/mi/205.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 2 gundur yoktum buralarda oyun daha patlamadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 adamlar o kadar alakasız şeylere efor sarfetmişler ki, republic fleette tahminen kimsenin haberinin bile olmadığı yerler var hayvan gibi bulmacalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 şimdi mercenary commendation sadece outlaw's den deki chestlerden mi düşüyor? veya pvp vendorundan 30 warzone commendation karşılıgından mı alacagız? ee peki ilumdaki dailyler yapmamızın ne karı var tam olarak daily commendation ile implant ve ear alınıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Dailyler Champion Gear Bag vermiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 black talon'dan sonra geri kalan tüm dungeon'lar hayalkırıklığı. neredeyse sıfır diyalog. anlamsız speed run'lar. applaud. subs'ı iptal ettim 21'inde bırakıyorum, barı 50 olayım o zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 sende mi bıraktın :) bende subs iptal ettim.ilerde düzelirse veririm 14 dolar şimdi kralı gelse aylık para alamazx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 pvp bracket, bracket'ini geçtim bari takımları level olarak dengelemeye çalış. benim takımda 50 varsa onda da olsun vs. bomboş haritalar, sp oyun deneyimi. ilerde devasa haritalar ama open-pvp'ye izin vermeyen görev sistemi rezil optimizasyon customized ui yok saçma sapan animasyon delay'i. pointless space battles. ilk dungeon'dan sonra speed run'a dönen sıfır diyalog dungeon'lar. oyunun en büyük handikapı bana göre instanced map sistemi yani bunu yapmak zorundalardı sonuçta planet değiştiriyosun yürüyerek geçemezdin ama bu oyundan çok şey almış götürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Beni en cok pvp de rakibin arkasindan kosarken karakterin anlamsiz durmasi sinir ediyor. 1,2, ctrl,alt vs.. skilleri spamliyorum sonra W tusu ileri basmiyor . Parmagimi kaldirip yeniden basmam gerekiyor. Alt+1,2.. basinca bilgisayar ding diye hata sesi veriyor.(windowed oynuyorum) Animasyondan mi fpsden mi skilleri cok yavas vuruyor gibi geliyor. Levelim dusuk oldugu icindir belki 24 oldum daha ama haritalar bos gibi. Surekli ayni 2-3 kisiyi goruyorum. Guild Wars instanced map di ama gorevler zor oldugundan sehirde toplanip bir kac kisi girerdik hemen her goreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 patladi biliyorum bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Seru said: pvp bracket, bracket'ini geçtim bari takımları level olarak dengelemeye çalış. benim takımda 50 varsa onda da olsun vs. bomboş haritalar, sp oyun deneyimi. ilerde devasa haritalar ama open-pvp'ye izin vermeyen görev sistemi rezil optimizasyon customized ui yok saçma sapan animasyon delay'i. pointless space battles. ilk dungeon'dan sonra speed run'a dönen sıfır diyalog dungeon'lar. oyunun en büyük handikapı bana göre instanced map sistemi yani bunu yapmak zorundalardı sonuçta planet değiştiriyosun yürüyerek geçemezdin ama bu oyundan çok şey almış götürmüş. iyi de onca zaman beta yapıldı, o zaman yok muydu bu teknik sorunlar? dendi de iplemediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar