Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

moblardan normal xp'sini alırsın, genelde quest'ler ile moblar aynı levelda olmuyor. moblar birkaç level daha yüksek olabiliyor quest'in kendisinden. gri ise quest'ten 5xp alacağın net yani, fakat quest'i yaparken daha çok xp alırsın. ister bonus olsun ister class quest olsun.

zaten gri questler her daim para, reward vs. için gidip yapılınır.
Sosyal ağlarda paylaş

Thraine_Numeheru said:

level 50 oldum.10 tane bag actim 1 tane item cikti.
zar zor warzone yapiyorum zaten bu fps ile.çok sogudum oyundan suan.

şu olay cok dengesiz daha rank 40 adamda tum set parcaları varken rank 60 adamda 3-4 parcayla surunuyor falan cok şans işi bunu dengelemeleri gerek tabi
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi mercenary commendation sadece outlaw's den deki chestlerden mi düşüyor? veya pvp vendorundan 30 warzone commendation karşılıgından mı alacagız? ee peki ilumdaki dailyler yapmamızın ne karı var tam olarak daily commendation ile implant ve ear alınıyor sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

pvp bracket, bracket'ini geçtim bari takımları level olarak dengelemeye çalış. benim takımda 50 varsa onda da olsun vs.

bomboş haritalar, sp oyun deneyimi.

ilerde devasa haritalar ama open-pvp'ye izin vermeyen görev sistemi

rezil optimizasyon

customized ui yok

saçma sapan animasyon delay'i.

pointless space battles.

ilk dungeon'dan sonra speed run'a dönen sıfır diyalog dungeon'lar.

oyunun en büyük handikapı bana göre instanced map sistemi yani bunu yapmak zorundalardı sonuçta planet değiştiriyosun yürüyerek geçemezdin ama bu oyundan çok şey almış götürmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

Beni en cok pvp de rakibin arkasindan kosarken karakterin anlamsiz durmasi sinir ediyor. 1,2, ctrl,alt vs.. skilleri spamliyorum sonra W tusu ileri basmiyor . Parmagimi kaldirip yeniden basmam gerekiyor.
Alt+1,2.. basinca bilgisayar ding diye hata sesi veriyor.(windowed oynuyorum)
Animasyondan mi fpsden mi skilleri cok yavas vuruyor gibi geliyor.
Levelim dusuk oldugu icindir belki 24 oldum daha ama haritalar bos gibi. Surekli ayni 2-3 kisiyi goruyorum. Guild Wars instanced map di ama gorevler zor oldugundan sehirde toplanip bir kac kisi girerdik hemen her goreve.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

pvp bracket, bracket'ini geçtim bari takımları level olarak dengelemeye çalış. benim takımda 50 varsa onda da olsun vs.

bomboş haritalar, sp oyun deneyimi.

ilerde devasa haritalar ama open-pvp'ye izin vermeyen görev sistemi

rezil optimizasyon

customized ui yok

saçma sapan animasyon delay'i.

pointless space battles.

ilk dungeon'dan sonra speed run'a dönen sıfır diyalog dungeon'lar.

oyunun en büyük handikapı bana göre instanced map sistemi yani bunu yapmak zorundalardı sonuçta planet değiştiriyosun yürüyerek geçemezdin ama bu oyundan çok şey almış götürmüş.

iyi de onca zaman beta yapıldı, o zaman yok muydu bu teknik sorunlar? dendi de iplemediler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...