Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Miraul said: http://www.youtube.com/watch?v=flUj9OWFfMQ soyle bi sorunum var. yerdeki cicekler falan ilerledikce yuklenio. duzeltmenin bi yolu falan varmidir? bu yüzden grass quality'i dibe çekip oynuyorum. deli oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 gtx260 ile warzone da fps10un alti boyle savasirken adamlar kare kare hareket ediyor nerdeyse bazen.çok rahatsız edici herşeyi denedim çözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 şu üstteki benide hasta ediyor. 5850 ile 1440*900 da hersey low-kapalı tüm warzonelarda 10-15 fps.Hatta hareket edemiyorum ekranda 5-6 kişi olunca. İlk ayın sonuna kadar driver-optmizasyon gelmezse sırf bu yüzden devam etmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 said: Q: Will you make pvp brackets? That's something I'll be getting Gabe Amatangelo to talk more on, but we're definitely looking at that. ne adammış bu gabe, pvp ile ne varsa gabe'e sallamış mübarek. hoş gerçi birekit gelse bile 3 wz ile ömür geçmez. wow gibi expansion başına bir tane eklerler gibi görünüyor. ah ah launch'ta 12 scenario ile başlayan oyunlardan nerelere geri dönüyor sektör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 pvpden sorumlu adam olmasin gabe? 3 wz ayip gercekten, wz olayini cok sevmesem de, madem bu yolda gidiyosun biraz daha calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 oyun gerçekten çok kötü bu arada. senelerdir bekleyip bununla karşılaşınca gerçekten nefret ettim. star wars adı altında çiklet satmışlar. ne gameplay'i iyi ne grafikleri iyi. rezalet ötesi bir oyun. bu tip saçma sapan yapımlara para verip yardım ettiğiniz için doğru dürüst oyunlar çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 keslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Sam said: said: Q: Will you make pvp brackets? That's something I'll be getting Gabe Amatangelo to talk more on, but we're definitely looking at that. ne adammış bu gabe, pvp ile ne varsa gabe'e sallamış mübarek. hoş gerçi birekit gelse bile 3 wz ile ömür geçmez. wow gibi expansion başına bir tane eklerler gibi görünüyor. ah ah launch'ta 12 scenario ile başlayan oyunlardan nerelere geri dönüyor sektör. bu adam ne anlar pvpden !!! gfd http://4.bp.blogspot.com/-bevyTsV5y7A/Te8NguzwSOI/AAAAAAAAE-M/3qBDXPtCPFA/s1600/gabe%2Bamatangelo%2Bswtor%2Be3.jpg pvp bence cacik ve gameplayin yetersizligi zaten zayif olan pvpye cekilmez kiliyor. 1 aylik sure doldu mu cancel akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 elinden sekerini almislar pvpde, qq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 olm bir durun, launch sonrası patch bile çıkmadı adam akıllı daha. ne pörfekşıncı adamlarmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sabır falan kalmadı artık kimsede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 niye, cok mu beklediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Piyasadaki rakipleri dusununce cok daha oturmus bi oyun bekliyordu millet yanib1 sene boyunca hah simdi duzelecek diye beklemeyebilir insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 wow'un ilk çıktığı zamanla karşılaştırmak süper saçma zaten, böyle bir arguman yok. biri 2004'de çıktığında karşısında adam gibi rakip yok, SWG ve EQ ölmüş. diğeri 2011'de çıkıyor piyasada birsürü rakibi var MMO sektörü gelişmiş, insanlar farklı beklentiler içinde vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Miraul said: http://www.youtube.com/watch?v=flUj9OWFfMQ soyle bi sorunum var. yerdeki cicekler falan ilerledikce yuklenio. duzeltmenin bi yolu falan varmidir? Aynı problem Ragede de vardı. Sürücüler ile alakalı bir konu. Nvidianın SWTORu destekleyen driver çıkarması lazım. BF3 için yapmışlardı, bunun için de yapacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ati düzgün mü ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Kullanmadığım için bilemiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ati'de de var aynı durum. general chatta bir kaç kişi daha ötmüştü bu konuda. tabii ki oyun moturundan kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 http://4.bp.blogspot.com/-bevyTsV5y7A/Te8NguzwSOI/AAAAAAAAE-M/3qBDXPtCPFA/s1600/gabe%2Bamatangelo%2Bswtor%2Be3.jpg avatar yapıcam bu fotoğrafı ahah. epic fail man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 buymuş ha 3 günden beri topluca küfür ettiğimiz adam vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 lan ben bu herifi sırf tipinden dolayı işe almam,çocuklar görse altına işer,hamile kadınlar çocuk düşürür,hasip kaplan bardak kırar tekrar bu herifin tipi yüzünden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 :S:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 adamın tipinden bize ne olm işini yapsın.sanki sizin kız arkadaşınz daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ben yakışıklıyım,yakışıksız değilimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 DeviantSun said: Ha, direk bir bug var, bazen skill'i çalıştıyorsunuz, çalışıyor, cooldown'a giriyor ama aslında çalışmıyor. O bir bug, onu da düzelteceklerini umut ediyorum. turu stori, dün moblara sallıyorum har har diye 3 sn süren skilli, bakıyorum casting barda çalışıyor gözüküyor skill ama ne dmg veriyorum ne ortada animasyonu var, çok tatlı bir faildi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar