Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Troll sciencedan sonra troll law konseptini dünyaya kazandıran Türkiyeyi tebrik etmek lazım (gerçi Amerika daha önce bulmuş olabilir bunu manevi tazminat davaları ile) http://www.evrensel.net/news.php?id=19391 "Kamuoyunda ‘Herkes Bebek Doğar’ davası olarak bilinen, Ahmet Aydemir, Davut Erkan, Fatih Tezcan, Halil Savda ve Mehmet Atak'ın yargılandığı TCK 318 (Halkı Askerlikten Soğutmak) davasının 4. Duruşması dün Eskişehir’de görüldü. Davada bebeklerin asker olarak doğmadığını kanıtlamak için üç anne tanıklık yaptı. Davaya katılan Mehmet Atak’ın talebi üzerine Bilgi Dagaç, Sevim Şahin ve Gürsel Şenşafak adlı kadınlar tanık olarak dinlendi. Tanıklardan Sevim Şahin, “Benim sanıklarla akrabalık bağım yoktur. İnsani boyutu nedeniyle davada tanıklık yapmak istedim. Ben çocuğumu normal doğumla, narkoz etkisi altında kalmadan doğurdum. Doğum anında çocuğumun bebek olarak doğduğunu bizzat gördüm” diyerek kendi doğumlarında şahit oldukları bu durumu dile getirmenin kendilerini Turk Ceza Hukuku karşısında suçlu duruma düşürüp düşürmediğini sordu. Tutuksuz sanık Mehmet Atak da Tıp Fakültesi Kadın Doğum kürsüsünden bilirkişi tayin edilerek bebek doğmamış, ya da asker doğmuş bir bebek olup olmadığının tespitini istedi. Atak ayrıca Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku kürsüsünden de bilirkişi isteyerek kanun ve uygulamaların Anayasa'ya aykırılığının tespitini istedi. " Bu davadan bir caps alıp "Ulusalcıs gonna ulu" yazmak lazım altına
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 http://alltheragefaces.com/img/faces/large/misc-are-you-fucking-kidding-me-clean-l.png
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 aynı bebeğe 3 anne tanıklık etmişse yemezler bence :) bide kesin asker doğmuştur o, vardır bi yerinde parka silah şarjör falan
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 halkı askerlikten soğutma işini askerin kendisinden daha iyi yapan yok ki. patide bile bedelli başlıklarıyla kilom var yırtar mıyım başlığı her zaman popüler.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 batının ahlaksızlığı hep bunlar. gerçek islam bu değil. bizim örfümüzde kültürümüzde yok böyle şeyler.
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ileri demokrasi var lan korkmayın, geçer bide askerlik eğlenceli lan ciddi komik bişi
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 zaytung haberi sandım bi an gerçek miymiş? gerçekse iyi aslında desteklediğim bi mevzu. her türk asker doğar anlayışından sıkıldım. devlet de önümüze sürekli bu kozu koyduğu için en azından hukuki anlamda bir şeyler gerçekleştirmiş oluyorlar.
Drall Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bence güzel bi "öyle başa böyle tarak" konsepti olmuş, takdir ettim.
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 böyle bir dünyaya çocuk doğurulur doğurulmaz mı mu davası bekliyorum.dünyaya açılsın dava
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 / ancak tr'de olabilecek şeyler /
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 evet bu davadan caps alınırsa meanwhile in Turkey de yazılabilir
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Of nasıl bi ülkede yaşıyoruz ya, zaytunga gülemiyorum artık, haberlerin gerçeği daha absürd.
Öne çıkan mesajlar