Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Analar asker değil bebek doğurduğuna tanıklık etti


Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Troll sciencedan sonra troll law konseptini dünyaya kazandıran Türkiyeyi tebrik etmek lazım (gerçi Amerika daha önce bulmuş olabilir bunu manevi tazminat davaları ile)

http://www.evrensel.net/news.php?id=19391


"Kamuoyunda ‘Herkes Bebek Doğar’ davası olarak bilinen, Ahmet Aydemir, Davut Erkan, Fatih Tezcan, Halil Savda ve Mehmet Atak'ın yargılandığı TCK 318 (Halkı Askerlikten Soğutmak) davasının 4. Duruşması dün Eskişehir’de görüldü. Davada bebeklerin asker olarak doğmadığını kanıtlamak için üç anne tanıklık yaptı.

Davaya katılan Mehmet Atak’ın talebi üzerine Bilgi Dagaç, Sevim Şahin ve Gürsel Şenşafak adlı kadınlar tanık olarak dinlendi. Tanıklardan Sevim Şahin, “Benim sanıklarla akrabalık bağım yoktur. İnsani boyutu nedeniyle davada tanıklık yapmak istedim. Ben çocuğumu normal doğumla, narkoz etkisi altında kalmadan doğurdum. Doğum anında çocuğumun bebek olarak doğduğunu bizzat gördüm” diyerek kendi doğumlarında şahit oldukları bu durumu dile getirmenin kendilerini Turk Ceza Hukuku karşısında suçlu duruma düşürüp düşürmediğini sordu.

Tutuksuz sanık Mehmet Atak da Tıp Fakültesi Kadın Doğum kürsüsünden bilirkişi tayin edilerek bebek doğmamış, ya da asker doğmuş bir bebek olup olmadığının tespitini istedi. Atak ayrıca Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku kürsüsünden de bilirkişi isteyerek kanun ve uygulamaların Anayasa'ya aykırılığının tespitini istedi.
"

Bu davadan bir caps alıp "Ulusalcıs gonna ulu" yazmak lazım altına
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...