kumathros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=17nt9Sf9GWo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Baya baya başarısız bişi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 buna gülenler varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 beethoven'dan anladığı okul zili olan gülmez tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 evet , beethoven'ı anlayanlar zaten hep magazin programlarında buluyolar anlamını. ayrıca komik de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Bizim okul zili dürüyemin güğümleri kalaylıydı. Hala oldukça başarısız buluyorum videoyu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 o kızın ellerini kenetlediği şey bir sembol mü? illuminati ile alakalı bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brucegallo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bu videoyu ne olarak izlediğinize bağlı, sadece "komedi" olarak değerlendirmek yerine, magazin kültürünü eleştiren kısa film olarak düşünürseniz başarılı bence. Biraz derin bakmak gerekiyor, yüzeysel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 dış ses başrısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Beethoven not amused http://www.narsanat.com/wp-content/uploads/2011/09/beethoven.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 OOOOoooFFF videonun basında ki kızın el hareketi :D 5 sn izleyip kapattım kkiikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 brucegallo said: Bu videoyu ne olarak izlediğinize bağlı, sadece "komedi" olarak değerlendirmek yerine, magazin kültürünü eleştiren kısa film olarak düşünürseniz başarılı bence. Biraz derin bakmak gerekiyor, yüzeysel değil. derin baktım, dibinde bişey yok yine. başarısız olduğuna inancım pekişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 mizahın kötüsü bile bu kadar berbat olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 videonun sahibi geldi ben bir tek sokaktakilerle röportaj kısmını sevdim diğer kısımları komikli olmaya çalışıp olamamış malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 beethoven'ın sirliği var ayrıca, lakabıyla hitap edilmesi gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 http://cdn.insoonia.com/wp-content/uploads/2011/12/poker-face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 yaptığı veya sevdiği şeyleri beğenmeyen insanlara yüzeysel bakıyorsun, sen anlamıyorsun, sen bilmezsin şeklinde yaklaşan insanlara çok gülüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 of ne kadar kötüymüş. kitlesek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 tamam öldü beyler vurmayın daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 GÜLDÜRÜRKEN DÜŞÜNDÜRÜYO VİDYO TAAM MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 marksman said: OOOOoooFFF videonun basında ki kızın el hareketi :D 5 sn izleyip kapattım kkiikikiki This! Ne iş abi öyle kız vajina işareti yapmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 aslinda orda magazin programlarinin halkimizin zihninin nasi sey ettigini vurgulamaya calismislar siz gormuyorsunuz derinligi+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 katlanılmaz birşeymiş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Myshkin said: yaptığı veya sevdiği şeyleri beğenmeyen insanlara yüzeysel bakıyorsun, sen anlamıyorsun, sen bilmezsin şeklinde yaklaşan insanlara çok gülüyorum ya. buna bi alıntımla yanıt vereyim "eserlerimin tesirlerine keserle dem vurulduğu gün ölmüşümdür." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar