SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Recaptcha It appears that you have no heart! Please prove that you are really human. 1 cent deyince bu çıkıyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 shank cdkeyi originde aktive oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-i88FGZIUDM "Tatar Ramazan" said: niye gönlünden ne koparsa yaptıklarını anladım, ben bu oyunları telefonda bile oynamam yaw. siz cidden oynamak içinmi alıyonuz yoksa steamde kalabalık etsin diyemi:D trolls gonna troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 KHaRoN said: windows alim orani %70 den fazla grafikte ortalama 4.6 su an itibariyle ama yine de linux den fazla para kazandirmis demek her halukarda. 1 dolar altina sadness.png koyduklari gibi 0.40 in altina da bakin zarar ediyoruz diye bir uyari ve captcha konmali bot farm engellemek ve etik uyari olsun diye. anlamiyorum 1 centlik transactiondan paypal nasil 30 cent kesecek? yapiyor mu bunu gercekten paypal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Cave story icin fln min 5$ diyordu 6$ verdim aldim. cidden guzel paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 "Tatar Ramazan" said: niye gönlünden ne koparsa yaptıklarını anladım, ben bu oyunları telefonda bile oynamam yaw. siz cidden oynamak içinmi alıyonuz yoksa steamde kalabalık etsin diyemi:Ddust kur panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 @tatar ramazan Bundle paketleri ben genellikle yalnizca destek olmak icin aliyorum. Once kendime ucuz alip sonra dagitmak icin ortalamanin 1$ ustunu verip aliyorum maksar indie yapimlara destek olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Glatheros said: KHaRoN said: windows alim orani %70 den fazla grafikte ortalama 4.6 su an itibariyle ama yine de linux den fazla para kazandirmis demek her halukarda. 1 dolar altina sadness.png koyduklari gibi 0.40 in altina da bakin zarar ediyoruz diye bir uyari ve captcha konmali bot farm engellemek ve etik uyari olsun diye. anlamiyorum 1 centlik transactiondan paypal nasil 30 cent kesecek? yapiyor mu bunu gercekten paypal? babasının hayrına mı para transferlerini yapacak paypal, para miktarı önemsiz her işlem başına komisyon keser paypal hazretleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Ortalamadan assa bir sey oderseniz bonuslari alamiyorsunuz aklinizda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 indie'yi desteklemek lazım. MBde indie olarak başladı unutmayalım. Bir de bunları alıp yüklemek için bilgisayarda steam gerekiyor mu yoksa direk linkten yükleniyor mu? Uzun süredir bilgisayarımda yüklü olan (ve oyna(ya)madığım) tek oyun amnesia sdf. Değişiklik olur heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 oyunları goremedım ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ha direk basınca cıkıomus, bu kadar mı oyun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 space battles güzelde oyun listesi gibi bişi var mı yetemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abicim ne heyecanlanmışsın durduk yere, humble bundle'ı ilk defa mı duyuyorsun, her pakette 4-5 tane oyun olur işte indie olarak, bi de derneklere bağış olayı olur. oyunlar da anasayfada duruyor işte yanyana http://i.imgur.com/mqKw7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 belki ilk defa duyuyor, asıl sendeki heyecan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 eet ilk defa duyoyurm da hakkaten 3 post arka arkaya atmısım edıtlemek yerıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 indie seviyorsan çok şey kaçırdın o zaman suark hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abow ama baktım bunlara o ilk uzaylı oyun güzele benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Marl0_on said: belki ilk defa duyuyor, asıl sendeki heyecan nedir? valla bende heyecan felan yok, gayet normal yazıyorum da, hemen üstüne böyle bir mesaj atman tuhaf olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 iyi bari, ben de yeterince tuhaf olmadı diye üzülüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 biraz daha tuhaflaştıralım o zaman? http://www.youtube.com/watch?&v=N78PdqC_HPM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ardeth said: indie'yi desteklemek lazım. MBde indie olarak başladı unutmayalım. Bir de bunları alıp yüklemek için bilgisayarda steam gerekiyor mu yoksa direk linkten yükleniyor mu? Uzun süredir bilgisayarımda yüklü olan (ve oyna(ya)madığım) tek oyun amnesia sdf. Değişiklik olur heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Direk yükleniyordur, Linux'da yükleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 şu ana kadar tüm humble bundle oyunları windows-mac-linux multiplatform + drm free oldu, adamların kuralı. steam lazım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 humble bundle alınca sana unique url yolluyorlar, o sayfadan indirebiliyorsun, aynı zamanda steam hesabında kullanmak için cd-key de veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar