razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 DLC'nin çalışma mantığı o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 serjuhan said: DLCde pek bir bok yok gibi ne dersiniz?Ben MP oynayacağımı bile zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ps3'ü olup da bunu almayan adamla (ilgi duymayan yani, alamayan değil) oturup aynı masada oyun muhabbeti çevirmem mesela. kısacası ps3'ün en iyi oyunlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Kaptım ben de BKM Express indirimi ile D&R'dan. DLC kodu ne kadar sonra geliyor maile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Gangren said: Kaptım ben de BKM Express indirimi ile D&R'dan. DLC kodu ne kadar sonra geliyor maile?3-4 saat sürdü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 bkm express nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 sitesi varmış tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 oyun şu an elimde. yarın oynayıp bitirmeyi planlıyorum bugün malum taksim'de geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Oynayıp bitirip 75e bana satan olur mu beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 girdim siteye öğrendim aldım döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 nerden dondun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 bkm den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Gold kargoya vermiş benim siparişi, hala varsa 100 liraya alın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 şu an pişman oldum ps3 sattıgıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Soundtrack tasarımı çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 bir de lütfen şu oyunu türkiye'den satın alın abi, sony son yıllarda hayvan gibi destek veriyor tr pazarına. tamam belki gow almadınız veya bir başka ps3 oyununu pahalı diye almadınız, ikinci el aldınız. ama şunun gibi kaçmayacak bir oyunu mümkün olduğunca indirimli ve tr destekli bir şekilde piyasaya süren adama burada da gerçekten bir pazar olduğunu gösterin. microsoft'un ne yaptığı ortada, adamlar resmi olarak daha bu yıl girdiler tr'ye ve aktivite - yatırım sıfır. bizi potansiyel olarak görüp bişeyler yapan tek oyun firması sony (f2p'ciler dışında, ha bi de crytek var). spot veya 2. el almak yerine şu fırsatı da onların lehine kullanın 100 lira bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 CE sini nerden bulucaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 http://thelastofus.eu.playstation.com/tr_TR/lastofus Buldum tamam.. http://www.youtube.com/watch?v=5xtY3ZVOj_k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Bizim DnR'lara gelirmi bunun special edition acaba hiç shopto falan uğraşmasak mı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 umarım oyun süresi uzundur. 1 saat oynadım bıraktım. kaptırım mı gidiyorum bu naughty dog oyunlarına. yavaş yavaş konu oturdu oyun açıldıç atmosfer güzel gerilim güzel. mermi az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 17-20 saat arası sürüyor diyorlardı single player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Sipariş verdim şimdi gold bigisayardan 100tl gayet uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 _ILuVaTaR_ said: Gold kargoya vermiş benim siparişi, hala varsa 100 liraya alın derim. kaç günde geçti eline siparişten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 oyun çok iyi ya. umarım fazla ilerlememişimdir sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Şimdiden 2. el satan var. http://bit.ly/18BA4RW http://bit.ly/ZLEC2c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar