tinu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 vay babow ne oyun yapmış adamlar, film gibi gidiyor yarın iş var zor bıraktım valla, haftada 1 gün 40 dk oynayıp dizi gibimi yapsam acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Multiplayer için ne yaptınız arkadaşlar? yeni kod istiyor ama öyle bir kodum yok. sadece survival pack kodu var. anlamadım sıkıntı nerde. survival pack kodunu görünce 100kb'lık bonusları indiriyor fakat online a devam etmiyor. bu durumla karşılaşan diğer arkadaşlar ne yaptılar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Bende de aynı şekilde, purchase code dediğinde de alabileceğein bir kod yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Online aldim multiplayer icin kod girmedim? Multi oynuyorum hatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 oyunun kutusundaki kitapcigin arka kismina bakmadiniz mi..kod orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ben cozdum ama baya bı ugrastırdı gece gece.. sımdı benım ılk aldıgım hesapta country de usa yazıyor muhtemelen bilgileri girmedim zamanında.. boyle olunca pass kodu girince işlemiyor.. yeni account aldım onunla yapınca kodu kabul etti yukledim oynuorum multisi cok hosuma gitti biraz agır oyuna girişi fln ama keyfli yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 sonunda biterebildim.sonu tam bir hayal kirikligi meh Joel may have doomed mankind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 @knox :) bakammıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 4 kişilik takım çıkarıp online atsak mı guzel olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Ben 3 ay ps3 ümden uzakta olacagım için gameplay videolarını izliyorum sadece. Oyunun hikayesi güzel, film gibi resmen fakat bu oyunun oynanışı bir tek bana mı sıkıcı geldi? Tamam ben oynamıyorum sonucta ama hikaye ve cinematicler dısında yaptıgın bütün şeyler aynı... Adamlar 1-2 tane ''Grab'' animasyonu koymuş bütün oyun aynı hareketi izlemekten bayıldım. Ayrıca izlediğim kadarıyla AI bazı durumlarda baya kötü. Hedef bazen bizim ana karakterin dibinden geçiyor ve görmüyor bile, çok ''easy mod'' gözüküyordu. Belki youtube da oynayan adam easy falan seçmiş olabilir oyunun öyle bir ayarı varsa... Bilemiyorum. Onun dışında oyun hikaye dışında tamamen Uncharted 3 ün ekmeğini yiyor bence. Uncharted 3 ün üstüne hiç bir şey katılmamış gibi, hatta bana nedense daha vasat geldi her şey. Bence oyun değil, film bu. Filmin devamına ulaşmak için 3-5 adam öldürülüyor sadece. Max Payne 3 ten de aynı sebeple sıkılmıştım gerçi belki bende bir sorun vardır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Goering said: 4 kişilik takım çıkarıp online atsak mı guzel olabilir =)SP bitirdikten sonra gelirim ben de.Aslında online oynamayı düşünmüyordum.Youtube'da bir kaç video izledikten sonra baya merak ettim.Birbirimizi ekleyelim.(Headset,Mic falan var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 sadece bunun için alınır lan ps3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeetTheGrizzly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Goering said: 4 kişilik takım çıkarıp online atsak mı guzel olabilir =) Ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeetTheGrizzly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Oyun uzun zamandır oynadığım en iyi oyun. Unchartedlardan daha çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Psn'den ekleselim lan madem online oynuyonuz. id: tolgaozdemir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeetTheGrizzly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 id: sucukfinger Taşınıyorum şimdi haftaya gelirim ama :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Muhtesemalp eklerseniz online atarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 jacabo said: psn den almak istemiyorum en ucuz nerden alabilirim şu anda? dnr in mağazasında gördüm geçen 129tl idi fiyatı. gerilim ne düzeyde bu arada? gider sigortaları kapatırım bu arada gelemiyorum aşırı gerilime asdasd Ben az önce bitirdim abi sana veririm alır bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 video agir spoiler icerir video yukarda ki video,oyunu bitirmediyseniz bakmayin! day9 oynarken nasil tirsiyor sdfgdggd acidim adama.para neler yaptiriyor ya lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Xaenin said: jacabo said: psn den almak istemiyorum en ucuz nerden alabilirim şu anda? dnr in mağazasında gördüm geçen 129tl idi fiyatı. gerilim ne düzeyde bu arada? gider sigortaları kapatırım bu arada gelemiyorum aşırı gerilime asdasd Ben az önce bitirdim abi sana veririm alır bitirirsin. uww super oldu bu tesekkur ettim simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 http://www.readysoupcomic.com/comic/2013-06-19-An-Owners-Manual.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 knox said: video agir spoiler icerir video yukarda ki video,oyunu bitirmediyseniz bakmayin! day9 oynarken nasil tirsiyor sdfgdggd acidim adama.para neler yaptiriyor ya lel. burası çok sıkıntıydı. ama oyunda burası gibi fazla yer yoktu. olsa gerilimden ölürdük sfds ben burda mermim olmadığı için rushlamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bill's town'dayım ben daha. cok asırı gerginlik yasamadım henuz. ona ragmen cok rahat degilim. demek ki yukarıda anlatılan yerlere geldigimde oyunu yarım bırakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 cuma aldim ben de ama baslayamadim daha. bi de kapaginda ve arkasinda rusca yazilar vardi alirken, dr'de sordum ne ayak diye ama bilmiyolardi. turkce de yaziyo diye aldim ama umarim ingilizcedir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 turkce menu ve altyazı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar