Popeye Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 benden baska kimse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ya skype'ta konuşsan gelirim beraber duo oluruz da, sessizlik içinde çekilmez APB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 oh uykumu aldım rage geçmiş. şaka şaka hala var biraz. :p çantayı almaya çalışıyoruz üçe üç, kutulu sıfır çekiyor zaten normal de hadi bone nasıl sıfır çekti diye bakıyorum tab'den. stun. gun. şatgan versiyonu.. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/332/023/c9b.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 frame atlayarak oynuyorum, karakter bi ileri bi geri gidiyor diyorum, sam halen stungun'da. minigun bile olsa elimdeki adam öldürmek imkansız derecede zordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 o yüzden mi whisper'a geçince hemen taradın adamları? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 1 kill yaptım lan sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 böhüü neler kaçırıyorum. Monitorum bozuldu tam bayram üstü gelde bekle 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ben de bayram boyunca oynayamayacağım zaten misafirim olacak. sonrasında varım ama dolu ve şatsıtangan olmayan takımlara. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 jonq said: böhüü neler kaçırıyorum. Monitorum bozuldu tam bayram üstü gelde bekle 1 hafta. bişi kaçırmıyorsun, training spam yapıyoruz biz hehe http://i.imgur.com/tVTXS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 arkadaş oyunda teamkill ne boyutlara gelmiş öyle. random bulduğum o.pu çocukları zevk olsun diye beni öldürmeye kasıyor sürekli, cevap olarak da it's fun diyolar. iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 jonq said: böhüü neler kaçırıyorum. Monitorum bozuldu tam bayram üstü gelde bekle 1 hafta. seni istiyorum tysre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 -Deno- said: arkadaş oyunda teamkill ne boyutlara gelmiş öyle. random bulduğum o.pu çocukları zevk olsun diye beni öldürmeye kasıyor sürekli, cevap olarak da it's fun diyolar. iyiymiş. seni nub gördüler vuruyorlar tabii. şerefsizler1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Geleceğim şu sorunu halledeyim. Doğru dürüst teamkill yemedim hiç. Hatta en son Saeros'dan bir kaç kere nasibimi almıştım ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi sen girmiyorsun oyuna diye girmiyorum ben de, dönünce haber ver kanında dansedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Hala sniper'ınız yoksa geleyim. Saeros'un da allah belasını versin, beni de öldürüyor oç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Bone said: -Deno- said: arkadaş oyunda teamkill ne boyutlara gelmiş öyle. random bulduğum o.pu çocukları zevk olsun diye beni öldürmeye kasıyor sürekli, cevap olarak da it's fun diyolar. iyiymiş. seni nub gördüler vuruyorlar tabii. şerefsizler1 yüzyılın nub'usun, tek başıma level 1 silahıyla yarattığım harikaları görmene rağmen bu laf ayıp olmuş. şahsıma hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 valla millet oyununda teamkill yemiyor bi sen yiyorsun, sen düşün orasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Biz Deno'yla girdik, yetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bi nub sorusu sıkıştırayım araya, az önce üye oldum ve gamersfirst live diye bi program indirdim oyunu yuklemek için fakat açılmadı . Error -6 when loading url file:///C:/Users/%EF%BF%BDzlm-Fth/AppData/Local/GamersFirst/LIVE!//gfl_interface.html?lang=en&skin=0&gflVersion=31580 diye bir hata veriyor açılan pencerede, fikri olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 gamerfirst yüklediğimi hatırlamıyorum. steam'den apb'yi indiriyorsun, kuruyorsun. steam üzerinden çalıştırınca client updater çıkıyor, update bitince start'a basıyorsun gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bizi çağıran yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 loxias'ın annesi teyze loxias bizimle oynayabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Bütün gün oynadık, hala oynuyoruz pop'la, giren girsin whisp atsın, Xunn nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 misafirim var, salıya kadar yokum maalesef ama sonra gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abisi gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar