Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin Reloaded

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oh uykumu aldım rage geçmiş.

şaka şaka hala var biraz. :p çantayı almaya çalışıyoruz üçe üç, kutulu sıfır çekiyor zaten normal de hadi bone nasıl sıfır çekti diye bakıyorum tab'den.

stun.

gun.

şatgan versiyonu..
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/332/023/c9b.gif
Mesaj tarihi:
frame atlayarak oynuyorum, karakter bi ileri bi geri gidiyor diyorum, sam halen stungun'da.

minigun bile olsa elimdeki adam öldürmek imkansız derecede zordu.
Mesaj tarihi:
ben de bayram boyunca oynayamayacağım zaten misafirim olacak. sonrasında varım ama dolu ve şatsıtangan olmayan takımlara. :p
Mesaj tarihi:
jonq said:

böhüü neler kaçırıyorum. Monitorum bozuldu tam bayram üstü gelde bekle 1 hafta.

bişi kaçırmıyorsun, training spam yapıyoruz biz hehe

http://i.imgur.com/tVTXS.jpg
Mesaj tarihi:
arkadaş oyunda teamkill ne boyutlara gelmiş öyle. random bulduğum o.pu çocukları zevk olsun diye beni öldürmeye kasıyor sürekli, cevap olarak da it's fun diyolar. iyiymiş.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

arkadaş oyunda teamkill ne boyutlara gelmiş öyle. random bulduğum o.pu çocukları zevk olsun diye beni öldürmeye kasıyor sürekli, cevap olarak da it's fun diyolar. iyiymiş.

seni nub gördüler vuruyorlar tabii. şerefsizler1
Mesaj tarihi:
Bone said:

-Deno- said:

seni nub gördüler vuruyorlar tabii. şerefsizler1

yüzyılın nub'usun, tek başıma level 1 silahıyla yarattığım harikaları görmene rağmen bu laf ayıp olmuş. şahsıma hakaret.
Mesaj tarihi:
bi nub sorusu sıkıştırayım araya, az önce üye oldum ve gamersfirst live diye bi program indirdim oyunu yuklemek için fakat açılmadı . Error -6 when loading url file:///C:/Users/%EF%BF%BDzlm-Fth/AppData/Local/GamersFirst/LIVE!//gfl_interface.html?lang=en&skin=0&gflVersion=31580 diye bir hata veriyor açılan pencerede, fikri olan varmı ?
Mesaj tarihi:
gamerfirst yüklediğimi hatırlamıyorum. steam'den apb'yi indiriyorsun, kuruyorsun. steam üzerinden çalıştırınca client updater çıkıyor, update bitince start'a basıyorsun gogo.
  • Yeni Oluştur...