Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 8GB'de bile takılan bi oyun ya, 2 varsa 4, 4 varsa 8 yap genel rahat et. Ama oyun takılmaya devam ediyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Hep takılıyor özellikle patlamaların effectlerinde. 4ten 12'ye çıkardım geçen hafta, hala takılıyor çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 jonq said: Evet baya unutmuş, sürekli beni öldürüp duruyordu haaha 2 kere öldürdüm aşkolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ya neme Star yerine Obir yada Obeya alsa ve yanımda takılsa, Sam ve Sae de close takılsa inanılmaz takım olucaz da işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yok bana full otomatik silah lazım, bakayım en az2 slotlu N-Tec açılmışsa ona geçerim. Öbür türlü close combatta zor oluyor onlarla. @Saeros birinde kafama sıktın birinde ezdin arada öldüren adama assist yaptıklarında var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yavuz geliyor ve haber vermiyorsunuz. elbette bir gun crimle oynarken sizin missiona dusecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 saints row 2'de şöyle bi karakterim vardı benim: http://www.youtube.com/watch?v=el2zi4si4CQ viktor, sam, xunn, neme, saeros ve popeye'a şu sorum olacak karakterimi bu videodaki gibi mi yapayım? şıklar: A) beyaz ol üstteki gibi adama benzesin içimizde niggalara yer yok B) bence bordo bereli kal öyle çok daha seksisin C) arkadaş ben anca kız karakter oynarım geri kalanıyla ilgilenmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 c - masterrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 http://www.yazilimogren.com/wp-content/uploads/2009/04/cders-128.jpg ayrıca bu gece 12 win streak yaptım. bone şapka sevdasına social'a geçince, pope ve neme erkenci oldukları için, viktor ve xunn da sona kaldıkları için paylaşamadılar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Popeye said: yavuz geliyor ve haber vermiyorsunuz. elbette bir gun crimle oynarken sizin missiona dusecegim. Dua et olmasın böyle birşey, 50 calibar sniper'ı yersin lülükten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Popeye said: yavuz geliyor ve haber vermiyorsunuz. elbette bir gun crimle oynarken sizin missiona dusecegim. ıyy crim mi oynuyorsun pop, hiç yakıştıramadım başbaşa romantik bir soyguna ne dersin ;);) jonq said: @Saeros birinde kafama sıktın birinde ezdin arada öldüren adama assist yaptıklarında var. :) abi şarjör bitene kadar dünyayı kıpkırmızı görüyorum özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 @Bone, o karakteri yaparsın zor görünmüyor ama şapka için baya joker puanı kasman lazım. @Saeros, Sorun yok ya ama şunu anladım ki senden uzak köşelerde takılmam lazım bundan sonra :) Fight Clubta 10+ win yaptıktan sonra "Win" e doymuş olarak geçiyorum ben districtlere :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 jonq said: @Saeros, Sorun yok ya ama şunu anladım ki senden uzak köşelerde takılmam lazım bundan sonra :) ahah aynen hayır zaten smg ile pek nişan almak mümkün olmuyor malum, ama az önce son 2-3 oyunda default star'a geçtim özlemişim valla çok rahat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bende dün N-Tec ile takılayım dedim tamam uzaktaki adama yağdırıyorsun affetmiyor ama adam dibime geldimi hiçbirşey yapamıyorum. En sonunda dayanamadım STAR a geçtim. Star büyük rahatlık eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 evet aynen öyle, n-tec kullandım dün gece hep ve yakından gg yapıyor smg'ler ama uzaktan koşan adamları da devirebiliyorum. yine de star genelde daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 o yüzden takım haline oynuyoruz zaten. recoilini ayarlayabiliyorsan mid range ve long range'de n-tec feci üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ha bi de n-tec kullanırken short rangeden rahatsızlık duyuyorsanız nfa9 alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 cj3 hs3le kullaniodum ben nteci mm mode acmadan kosmadan karakterin tam onune ates edince smg gibi oluodu close range tabi birazda sans lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Birde meraklisina [ Always Sprint ] Buyuk rahatlik biraz alismak lazim 1. Go to "C:Program Files (x86)GamersFirstAPB ReloadedAPBGameConfigAPBInput.ini" 2. Search for Sprinting and replace with line with this. Bindings=(Name="Sprint",Command="InputstopSprintin g | OnRelease InputSprinting") Bide scoutcular shotguncular icin center dot var cok gerekli degil aslinda ama yinede lazim olarsaDownload Bunlar legit tweakler hit markerda vardi ama kalkti 1.9da crosshair kucultmede vardi oda kalkti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 20gb yuklemesi zor geldi DnR'dan 9 liraya kutulusunu aldım. yarın elımde olur 3-5 patchden sonra oyundayım. bir tane enforcer bir tane de criminal karakter vardı en son... bir de arabam vardı son model... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 5gb oyun ya ne 20gb ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 hep senin yüzünden oluyor bu karışıklıklar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 jonq said: 5gb oyun ya ne 20gb ı :) oha nerden aklımda kalmış 20gb! neyse içindeki kodla bişiler alırım artık zaten spor aracım vardı.. sdsfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 amma haxor vardı bu gece ya, haxordan haxora koştuk resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bir de pişkinlik yapmasalar eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar