Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STALKER 2: Heart of Chornobyl

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Marquezetto, 21.11.2024 17:21 tarihinde dedi ki:

Arkadaş bu performans ıvır zıvır sorunu nası oluyo ben anlamadım. Ben hala 10. Nesil inteldeyim, 2080 gpu var. Değiştirmedim her şeye yetiyo diye. Yeni gta pcye geldiğinde değiştiricem. Yalnız bende şakır şakır çalışıyo oyun. Millet 4080-90 larla ve denk işlemcilerle ağlıyo. Yani çok da anlamam ama windowsları veba yuvası olmuş olabilir mi, ondan mı kaynaklanıyo acaba. Ya da ne ki yani problemlerinin kaynağı. Keşke kafam bassaydı haha.

1080p ve low grafik ayarlarında 60 fps alırsın her türlü ve şakır şakır çalışırsın.

bu ayarlarn üstüne çıkmaya çalıştığında oyunlardaki performans sorunları daha belli olabiliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Bone, 22.11.2024 17:02 tarihinde dedi ki:

1080p ve low grafik ayarlarında 60 fps alırsın her türlü ve şakır şakır çalışırsın.

bu ayarlarn üstüne çıkmaya çalıştığında oyunlardaki performans sorunları daha belli olabiliyor.

Yok, low mow oynamıyorum da 1080p kısmı doğru. Zaten körüm ben üstünü anlamam asf.

Sosyal ağlarda paylaş

The following update will include:

Crash Fixes, including:

Issues and memory allocation failures, which previously caused the game to exit unexpectedly, particularly around rendering, skeletal meshes, and quest-related cutscenes.

Main Quest Progression Fixes, including:

Several bugs blocking the main quest progression, NPCs getting stuck in objects, incorrect quest markers, and issues with quest cutscenes.

Revision of the main quests (like Visions of Truth or A Minor Incident) to ensure smooth transitions, avoiding rare cases of players not being able to proceed further.

Gameplay & Balance Adjustments, including:

Fixing the price of the weapons with upgrades installed compared to their value without attachments.

NPCs behavior, including the way they act when lacking a shelter during the Emissions.

Cutscenes & Visual Fixes, including:

Rarely missing facial animations, misplaced NPCs, and visual inconsistencies like detached heads and clothes clipping.

Quality and stability improvements of the visual effects.

Softlock Fixes, including:

Issue where players were unable to close the trade screen after putting ammo in a wrong slot while playing on a gamepad.

User Interface Improvements, including:

Quest notifications now showed correctly during dialogues.

Corrected texts and missing interaction prompts.

Noted to be addressed in future updates:

Analogue sticks dead zones bugfixes.

A-Life system bugfixes.

Sosyal ağlarda paylaş

https://www.ign.com/articles/stalker-2-dev-gsc-game-world-explains-for-the-first-time-what-went-wrong-with-a-life-20-and-why-it-was-removed-from-the-games-description-on-steam

a-life sistemini optimize edemedikleri için iptal etmişler. ue5.1'den ue5.5'e taşımakla uğraşıp ertesinde yapabilirler mi, bayağı 2025 boyunca da çalışmaları gerekir herhalde.

Sosyal ağlarda paylaş

Bende 1.0.2 patchiyle gamepass'dan oynuyorum.

amd serisi kartlar için , tsr, fsr 3 dan daha stabil ve iyi görüntü üretiyor.  tsr ultra quality , scale %75 , 2k epic-high ayarlarla 55 fps civarı alıyorum.
Frame gen açınca fps 80 lere çıkıyor input lag da azalıyor, yalnız framegen ile birlikte garip bir efekt geliyor. Mouse'u oynatınca karakter sarhoşmuş gibi hareket ediyor, input lag yok ama hareketleri yavaşlıyor anlamadım. 1.0.3 patchinde bunla ilgili birşey yapmışlar sanırım, daha gamepass'e gelmemiş

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...