kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abi nie bu nefret? bence dubstep mantıklı ve normal bı gunde dınlenıcek bı muzık dııl. kafanın ıyı olması lazım zıplayıp hoplaman lazım dınlerken. bide brs gelişmesı, deısmesı lazım bna dha tam oturmamıs bı muzık tarzı gıbı gelıo. mesela dub fx dıe bı amca vardı. o sankı bunu amaclamıs brs yumusatmıs ve basarmıs gıbı gelıo bna dınlerken hep. hatta baya da basarılı bı amca. örnek: http://www.youtube.com/watch?v=OEPEleJVjOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 kaybolmayansakiz said: abi nie bu nefret? bence dubstep mantıklı ve normal bı gunde dınlenıcek bı muzık dııl. kafanın ıyı olması lazım zıplayıp hoplaman lazım dınlerken. bide brs gelişmesı, deısmesı lazım bna dha tam oturmamıs bı muzık tarzı gıbı gelıo. mesela dub fx dıe bı amca vardı. o sankı bunu amaclamıs brs yumusatmıs ve basarmıs gıbı gelıo bna dınlerken hep. hatta baya da basarılı bı amca. Müzik hala kötü de, daha kötü olanı vasat insanlar gibi harfleri atlayarak yazmak. Lütfen vasatlığınızı forumlara taşımayın. Nie değil niye. brs değil Biraz. Hayır neden "s" onu da anlamadım. Deısmesı değil değişmesi. Dha değil daha. Arada typo yapmayı ya da konuşma diliyle yazmayı anlarım ama şu çok çirkin. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bi müziği sevmek için kafanın iyi olması gerekiyorsa o müziğin kötü olabileceğini düşündünüz mü hiç? sesinin kötü olduğu belli olmasın diye bağıra bağıra şarkı söyleyen piyanist şantörlerle aynı mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Dub FX, normal kafayi da baska yerlere goturebiliyor onemli olan bu ve bence "pure talent". salak oldugunu hic zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 dumbstep dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 razzo said: "pure talent". salak oldugunu hic zannetmiyorum. salak demedim zaten. "pure talent" demek biraz zor ama özellikle "pure talent" için referanslar varken http://www.youtube.com/watch?v=QPba-i26YNA http://www.youtube.com/watch?v=df-eLzao63I Bu koyduğum müzikleri sevip sevmemenizden bahsetmiyorum, sevmeyen bir sürü insan vardır bu da gayet normal. Ben bu insanların müzik alanında birer deha olmasından bahsediyorum. Şimdi ne bileyim bir Einstein, Pauli vs gibi adamlar dururken tutup da 1-2 tane iyi makale yayınlamış bir adama sırf yayınladığı şeyleri seviyorsun diye "pure talent" demezsin komik olur. Aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 minimal dinlerim dubstep i hiç sevmedim dumpstep gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Nymjfq2kXnI&feature=related not bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FDYIdBZUl2Y&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 haha guzel lan dubstep http://www.mentalfloss.com/blogs/wp-content/uploads/2010/12/Lebowskilimo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 dubstep çok kötü bir müzik, hiç bir geleceği de yok. çıkış noktası transformersdaki sesler olan, cırcır olmuş robot osuruğuna benzeyen bir müziği tartışmaya ne gerek var ? enerjikken(!) biraz çekilir oluyor dinleniyor, ötesinde bir olayı yok. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Ardeth'in koyduklari kaliteyi arttirmis topicteki. Zaten justin bieber koysak o bile arttiracakti da overkill olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 peki, ya salaklar dubstep yapıyosa?! BAM BAM BAAAAAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 BaaL said: dubstep çok kötü bir müzik, hiç bir geleceği de yok. çıkış noktası transformersdaki sesler olan, cırcır olmuş robot osuruğuna benzeyen bir müziği tartışmaya ne gerek var ? enerjikken(!) biraz çekilir oluyor dinleniyor, ötesinde bir olayı yok. dağılın. yazar burda şekerci olduğunu belirtmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ne işim olur şeker meker. beyin hücrelerime kıyamam ben. enerjik olmanın daha farklı yolları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ardeth said: bi müziği sevmek için kafanın iyi olması gerekiyorsa o müziğin kötü olabileceğini düşündünüz mü hiç? sesinin kötü olduğu belli olmasın diye bağıra bağıra şarkı söyleyen piyanist şantörlerle aynı mantık /thread olmuş bu. Deha diyenin yüzüne bunun notalarıyla vurmak istiyorum: http://www.youtube.com/watch?v=6s0Mp7LFI-k (Modern bir notasyon tekniği de olsa, nota notadır) Dünyanın ilk progressive müzisyeni Beethoven cidden; be ne abi, günümüze göre bile modern, avant-garde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bence dubstep salak yapmiyor, salak insanlar dubstep dinliyor. yok lan alinmayin hemen, isteyen istedigini dinlesin. ama dubstep cok boktan muzik be. hatta muzik bile degil, hayata karsi bir durus, bir imge. tumblr'a google gorsellerden sanatsal resimler koyan kizlar kadar narin ve kirilgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi mustafa sandal da pop,michael jackson da pop şimdi şu ayrımın bi farkına varın her şeyden önce.bi müzik türüne gidip komple ÖEAEAH boktan denmemesi lazım.o tür içinde iyi parçalar da var kötü parçalar da var.he belki dubstepte çok nadirdir,daha az vardır size göre,ama vardır.ben mesela heavy metalden nefret ederim tamamen cızırtıdır benim için.sizin dediğiniz gibi kafası güzel olması lazım bi insanın dinlemesi için onu.ama bu heavy metali kötü mü yapıyor?hayır.iyi parçaları var,riftleri,soloları üst düzey beceri isteyen.ben sadece ortaya çıkan müziği sevmiyorum yani.yaratıcılık isteyen bişey neticede bu müzik yani isterse 2 metali birbirine sürtüp iğrenç bi ses çıkarsın adam.pat diye kötü denip kestirip atılmaması lazım bence. dubstep dinlemiyorum hiç haz etmem ve vidyodaki çocuk evet,gerizekalı.o konuda düşüncemi merak ediyosanız =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 iyi kötü ayrımı zor evet ama dahil - dahi değil ayrımı kolay. daha önce dediğim gibi sırf iyi bir bilim adamına makalelerini sevdiğinizi için dahi demezsiniz çünkü dahi lafı subjektif bir konuda bile şüphe bırakmayacak kadar ekstrem bir durumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ben bu topikte kimsenin Skillrex Mozarttan daha iyi bir müzik adamı veya daha iyi bir sanatçı,eserleri daha iyi gibi bişi ima ettiğini sanmıyorum.dubstep,evet klasik müzikle kıyaslayınca berbat denecek düzeyde kötü.ama günümüz müzik anlayışında çıkıp direk öğk iğrenç dememek lazım.bence şükür yani dubstepten cok kotuleri var sdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 dubstepin kötü bi örneği lan skilrex. daha iyi şeyler var. zekice filan deniyosa var yani onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 tamam sub focus olsun.flux pavillion veya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bu cok iyi ama yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/220/470/2zois0w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar