Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP Setleri (Empire)

Sannin

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar yabancı bir forumda bulduğum PvP setleri ekran görüntüleri aşağıda yer almaktadır.Görüntü kalitesi adamın ss aldığı bilgisayarın grafik özellikleri düşük olduğu için biraz kötü duruyor ama bir fikir verecektir.Evet sadece Empire için! Nıhhıahahahaha !

İyi Seyirler...

Bounty Hunter

Sith Inq.

Imperial Agent

Sith Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

lotro daki veya eq2 deki sistemi getirseler tadindan yenmez olur. bazi high end setler sefil onun yerine istedigimizi gosterip istedigmizin statlarini alsak fena sukela olur.

hadi bio calarsin onuda.

abi ben o işi sevmiyorum işte..üzerinde neyin seti olduğunu bilicen, herkese inspect mi çakıcaz...

şöyle adama bakınca "vaaay adam ... seti tamamlamış" demek en güzeli..

ha şu setlere bakınca üst level zırhlarını aldıkça çirkinleşiyor gerçi ama..ayrılması önemli bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

lvl 50'ler 30-40'lardaki ikonik görüntüleri bırakıp generic, çok kötü setlere dönüşüyor? bh açıp da mandolorian'ı çöpe atıp o f2p setleri giysem saçımı başımı yolarım.

ne yazık ki wow'da da buna benzer tasarımlar var,
bunda da öyle olmuş.

bounty hunter lvl 40 iyi, agent lvl 20 iyi, sith inq lvl 20-40 iyi, sith warrior lvl 40 iyi.

ama lvl 50 olunca hepsi kutu gibi giyiniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

lotro daki veya eq2 deki sistemi getirseler tadindan yenmez olur. bazi high end setler sefil onun yerine istedigimizi gosterip istedigmizin statlarini alsak fena sukela olur.

hadi bio calarsin onuda.

katılıyorum (tu)
lotrodaki kozmetik sistemi iyi giderdi, herkesin mandalorian ile gezmeyeceğine de eminim, çünkü zevk meselesi, şu çirkin setleri bile "ayyy şaane" diye giyen adam olurdu illa ki :D
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

oha sith inquisitor level 50'de resident evil'daki pyramid head oluyor !

ben beğendim yalnız hepsini, low level'lardakiler biraz daha iyi olabilirmiş ama o zaman da yüksek levellardakiler çok dikkat çekmezdi.

republic için düştü mü acaba.

oyunda vardı aslında ama hiç resmini çekmek aklımıza gelmedi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...