Sannin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Evet arkadaşlar yabancı bir forumda bulduğum PvP setleri ekran görüntüleri aşağıda yer almaktadır.Görüntü kalitesi adamın ss aldığı bilgisayarın grafik özellikleri düşük olduğu için biraz kötü duruyor ama bir fikir verecektir.Evet sadece Empire için! Nıhhıahahahaha ! İyi Seyirler...Bounty HunterSith Inq.Imperial AgentSith Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Şöyle bir bakıyorumda Sith Warrior ve Imperial Agent göz dolduruyor..gerisi çok iyi değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 cok gay lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 lvl 50'ler 30-40'lardaki ikonik görüntüleri bırakıp generic, çok kötü setlere dönüşüyor? bh açıp da mandolorian'ı çöpe atıp o f2p setleri giysem saçımı başımı yolarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 i love u lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 lotro daki veya eq2 deki sistemi getirseler tadindan yenmez olur. bazi high end setler sefil onun yerine istedigimizi gosterip istedigmizin statlarini alsak fena sukela olur. hadi bio calarsin onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 wow alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 rifte koydular o sistemi, baya da isteyen var forumda ama o zaman herkes fix mandalorian setiyle gezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Kanuni said: lotro daki veya eq2 deki sistemi getirseler tadindan yenmez olur. bazi high end setler sefil onun yerine istedigimizi gosterip istedigmizin statlarini alsak fena sukela olur. hadi bio calarsin onuda. abi ben o işi sevmiyorum işte..üzerinde neyin seti olduğunu bilicen, herkese inspect mi çakıcaz... şöyle adama bakınca "vaaay adam ... seti tamamlamış" demek en güzeli.. ha şu setlere bakınca üst level zırhlarını aldıkça çirkinleşiyor gerçi ama..ayrılması önemli bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Sam said: lvl 50'ler 30-40'lardaki ikonik görüntüleri bırakıp generic, çok kötü setlere dönüşüyor? bh açıp da mandolorian'ı çöpe atıp o f2p setleri giysem saçımı başımı yolarım. ne yazık ki wow'da da buna benzer tasarımlar var, bunda da öyle olmuş. bounty hunter lvl 40 iyi, agent lvl 20 iyi, sith inq lvl 20-40 iyi, sith warrior lvl 40 iyi. ama lvl 50 olunca hepsi kutu gibi giyiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Kanuni said: lotro daki veya eq2 deki sistemi getirseler tadindan yenmez olur. bazi high end setler sefil onun yerine istedigimizi gosterip istedigmizin statlarini alsak fena sukela olur. hadi bio calarsin onuda. katılıyorum (tu) lotrodaki kozmetik sistemi iyi giderdi, herkesin mandalorian ile gezmeyeceğine de eminim, çünkü zevk meselesi, şu çirkin setleri bile "ayyy şaane" diye giyen adam olurdu illa ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 armorlar fena değilde omuzluklar garip biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 inq dışında diğer tüm lvl50 setleri robota bağlamışlar beğenmedim valla cidden lvl20-40 setleri daha güzel gözüküyor :) yapar bi güzellik bioware amca ilerde koyar kozmetik mevzusunu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Set başarısız wowdaki olmayan modelleme mantığını copylemek olmamış. Ayrı ayrı yapsana şunları badana boya yaparak ayrıyorlar setleri uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 columi / tionasa / xxxx mesela bunların arasında fark ne ? Armor olarak değil mesela birisi healer türü, birisi dps türü için falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 oha sith inquisitor level 50'de resident evil'daki pyramid head oluyor ! ben beğendim yalnız hepsini, low level'lardakiler biraz daha iyi olabilirmiş ama o zaman da yüksek levellardakiler çok dikkat çekmezdi. republic için düştü mü acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 kesinlikle cosmetic olayı gelmeli:) ne o her lvl 50 aynı setlemi dolaşcak ortada yaw. görünüş tamamıyla kişinin tercihine göre degiştirilebilmeli! bkz lotro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 droidden sith warrior olurmu sorusunun cevabını vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Sith inq çok kötü olmuş ya ne o omuzluk ve kafalıklar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 -Deno- said: oha sith inquisitor level 50'de resident evil'daki pyramid head oluyor ! ben beğendim yalnız hepsini, low level'lardakiler biraz daha iyi olabilirmiş ama o zaman da yüksek levellardakiler çok dikkat çekmezdi. republic için düştü mü acaba. oyunda vardı aslında ama hiç resmini çekmek aklımıza gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puwz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Herkesin aynı setlerle gezmesi,şehirlerin birbirine benzeyen insanlarla dolmasını ben de pek beğenmiyorum.Diğer arkadaşların dediği gibi cosmetic veya başka opsiyonlara getirilebilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ya setler boyanabilsin..ancak şu set parçasının duruşunu şu itemıma ayarlayım bana hoş gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Republic setleride var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Companionlarin craft yapmasini, dusunsenize darth vader ot toplar mi diyerek desteklemişti yapimcilar. Madem campaign acisindan onemli bir tip olucaz, istedigimiz sekilde de giyiniyor olmamiz lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 abi lotrodaki sistem çok güzel vs ama şöyle bi seti kasıp tamamlayıp sonra onu giymek milletinde vay adam toplamış seti demesi ayrı bi tad yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar