Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 armuta benziyorsun daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Aynisinin takim elbise ile gezeniyim su an iste. Ambalajli armut. Armut genlerimi aktarmak icin bir disi bulup armutlugumu yeni nesillere aktarmayi dusunuyorum 3 yil icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Sagol abi. Dugunume davet edecegim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 düğün sevmiyorum ben, bi çeyrek altın yollarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Kumsal dugunu yapacagim ben. Ciblak ayak olacak. Gruplu mruplu. Oyle altin islerine gerek kalmayacak yani 5k ya bitiririm. Gerci once bir kiz bulmam gerekiyor. Neyse abi gel yani ortam guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ben de geliyim mi ne varsa yerim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Izmir cesmede yapayim diyorum. Gel yakindaysan tabi. Pasta olur ondan yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 önceki kadro iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Cuce said: otis-abi diyemi okunuyomus o ben direk oti,sabi diye okuyodum, minimum aralıkla Ahahaha bende öyle okuyordum. Sonra şu Ajdar'la, ekşisözlük yazarı Otisabi Pişti diye bi prograna çıkmışlardı oradan öğrenmiştim okunuşunu.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 çok tutan bir karikatür tabi izleyici kitlesi hazır ama ne kadar tutabilirler izleyiciyi. keşke yabancılar yapsa himym bittikten sonra yeni fenomen olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HLdQGfJJiNs eskisi daha bi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ne itici bir adam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 eskisinin tip %100 benziyordu ya. bakıp direk "ohaaaa" demiştim. bu tırtlamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CmRXSMK46sM http://www.youtube.com/watch?v=JE1mbXMMckE http://www.youtube.com/watch?v=JGKNWSgWK7o http://www.youtube.com/watch?v=X5kZ0DFg1QU çıkmış bu. bi sürü bölüm yüklemişler youtube'a. Otis'in tip kötü baya ya, böle tecavüzcü gibi konuşması fln asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 tip olmamış . dizi güzel fikir ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yeni cast bok gibiymiş nerde o eski karılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 adam çok itici durmuyor mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bullbird said: Kojiroh said: Nefret ediyorum şu otisabi'den ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bi önceki otisabi tipi çok daha iyiydi tabi ama bunda önyargılarınızı ve beklentilerinizi bi kenara bırakıp izlediğinizde birşeye benziyor. Prodüksiyon, çekimler, kurgu fena degil. 1 bölümün kısa olması çizgiroman tadında olması falan iyi olmuş bence. Ama Otisabinin kendisi zaten senaryo ve karakter olarak çok da ahım şahım şeyler üretmeyen ve vaadetmeyen bi hadise olduğu için fazla kasmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 otisabi onemli degil, bolum karisi onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 adam hiç olmamış ya otisabi öle mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 aquila said: otisabi onemli degil, bolum karisi onemli. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Yılmaz aslanturk cok sovuyor bu diziye. Keske satmasaydım haklarımı deyip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Para tatli gelmistir.Sonra dersin keskeler meskeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar