dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Faruk Aksoy'un en önemli projesi. Yıllardan beri bitiremediler. Önce animasyon, sonra yarı animasyon olacaktı şimdi ise tamamen değişikliğe uğramış ve sonunda filmin çekimleri bitme aşamasına gelmiş.yapımcılar: faruk aksoy, ayşe germenyönetmen: faruk aksoygörüntü yönetmeni: hasan gergin, mirsad herovicyapım yönetmeni: servet aksoy, faruk metinsenaryo: atilla engin, irfan saruhankurgu: erkan özekanmüzik: fazıl saykostüm: canan göknil3d efekt: serkan zelzele oyuncular: devrim evin, ibrahim çelikkol, dilek serbest, recep aktuğ, erden alkan, cengiz çoşkun, şahika koldemir, naci adıgüzel, alirıza soydan, edip tüfekçi, sedat mert Official teaser yayınlandı ve çok güzel gözüküyor. Her ne kadar yapımcısı recep ivedik ve çılgın dershane filmlerinin yapımcısı olsa da hükümet desteğininde olacağını ve çok güzel bir iş çıkacağını düşünüyorum. Film Şubat 2012'de vizyona girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 izlenir sanki sinemada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 72 yıldır istanbulun fethi filmi çekilse kral olur süper olur über olur diyorduk ama bu şekilde olması iyi mi kötü mü oldu bilemedim. bildiğin ucuza hikayenin ekmeğini yemek isteyenler yapmış gibime geliyor. halbuki hollywood'a parayı yedirsek şöyle sadrazamı eric bana falan olsa çoksper olurdu tüm dünya izlerdi hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 anca bu kadar olurdu zaten, o efektler perdede herkesi güldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Güzele benziyor bakalım neler olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 filmin 3d ile ilginenen adam zaten hollywood ustadiymis panige gerek yok yani http://www.imdb.com/name/nm0954703/ bayada guzel gorunuyo fragman, ben hicbi absurdluk goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ya film niye türkçe abi 1 hikayeye 9k filmin çekildiği yunan mitolojisi filmleri yunanca mı çekiliyor? yahudilerin zır zır ağladığı filmler ibranice mi çekiliyor? çek ingilizce işte, oynat bikaç ağırbaş, tüm dünyada oynat içine bi iki savaş ve seks sahnesi sokuşturup. türkçe dublajını yapsan yine tüm türkiye izler zaten. elimizdeki en büyük hikayelerden birini harcıyoruz yani trde para kırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ne var şu teaserda şimdi? Tamam, evet bir eric bana oynasaydı holywood marketingi ile çıksaydı sahneye keşke ama bence şu teaserda harika gözüküyor. Türk sinemasının bir milestone a ihtiyacı var artık. Adam gibi pr ve marketingle yurtdışına da açılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 0.29 dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yurtdışı denince, ben buna güldüm. http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/19378272.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 fragman kendini izlettiriyor filmin gerisi de böyleyse gidilir ki buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 gene bi kafa atma sahnesi var. zırhlı adama neden kafa atıyorsun kardeşim mal mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 eric bana mısın demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hah sonundaki "ya ben istanbul'u alırım ya da istanbul beni" olmamış. Fatih'in "ya ben bizans'ı alırım ya da bizans beni" ve ya "Ey konstantiniye ya ben seni alırım yada sen beni" dediği bilinir. biraz milliyetçilik vermişler orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Koy Brad Pitt'i Bizans generali olaraktan, şehir düşerken 3-5 yeniçeri kessin tüm dünya izlesin Konstantinopol'ün Fethi diye. Bu ne böyle 3. sınıf oyuncular dolu kadroda, bi nane olmaz bundan, konuya yazık etmişler anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 şöyle prodüksiyonların senaryoları illa mı sıçış olmak zorunda. ben diğer sultanlara benzemem ne demek lan? adam neden eski padişahlara bok atsın dedesi onlar. ayrıca sonda bizans yerine istanbulu almak falan. ooof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 mani said: gene bi kafa atma sahnesi var. zırhlı adama neden kafa atıyorsun kardeşim mal mısın? işte o derece gaza gelmiş yalnız fragmanı beğendim ve çok şaşırdım lan padişahı oynayan herif biraz düdük gibi geldi ama filmde görmek lazım bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yok abi bu türkçe ile olmaz ya değiştirelim biz dili japonca falan yapalım DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 NE DİYON LAN VATAN HAYİNİ BRÖÖÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 istanbul merkez kafasına göre herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ben başka paşalara beğğzemeem diyonda tipe hiç bakmıyon mamoş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hiç fena değildi fragman, sinemada izlenebilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 12. sn kuşatma 18. sn top atışları 22. sn kapışan ordular 28. sn hipodrom BEN KALİTESİZ CGI'IM diyorlar. Böyle capsle ama. Game of Thrones kalitesinde yap hiç değilse, biraz özen biraz para harca. Dizi kalitesini yakala en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 eric bana kiraz sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 beğenmedim on küsür lira verip izlemem korsana düşsün beeeeeelki izlerim ey bir züğürt ağa, muhsin bey çekmekten aciz türk sineması! silkelen ve kendine gel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar