Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fetih 1453 (2012)

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Faruk Aksoy'un en önemli projesi. Yıllardan beri bitiremediler. Önce animasyon, sonra yarı animasyon olacaktı şimdi ise tamamen değişikliğe uğramış ve sonunda filmin çekimleri bitme aşamasına gelmiş.

yapımcılar: faruk aksoy, ayşe germen
yönetmen: faruk aksoy
görüntü yönetmeni: hasan gergin, mirsad herovic
yapım yönetmeni: servet aksoy, faruk metin
senaryo: atilla engin, irfan saruhan
kurgu: erkan özekan
müzik: fazıl say
kostüm: canan göknil
3d efekt: serkan zelzele

oyuncular: devrim evin, ibrahim çelikkol, dilek serbest, recep aktuğ, erden alkan, cengiz çoşkun, şahika koldemir, naci adıgüzel, alirıza soydan, edip tüfekçi, sedat mert

Official teaser yayınlandı ve çok güzel gözüküyor. Her ne kadar yapımcısı recep ivedik ve çılgın dershane filmlerinin yapımcısı olsa da hükümet desteğininde olacağını ve çok güzel bir iş çıkacağını düşünüyorum.

Film Şubat 2012'de vizyona girecek.

Sosyal ağlarda paylaş

72 yıldır istanbulun fethi filmi çekilse kral olur süper olur über olur diyorduk ama bu şekilde olması iyi mi kötü mü oldu bilemedim. bildiğin ucuza hikayenin ekmeğini yemek isteyenler yapmış gibime geliyor.

halbuki hollywood'a parayı yedirsek şöyle sadrazamı eric bana falan olsa çoksper olurdu tüm dünya izlerdi hem.
Sosyal ağlarda paylaş

ya film niye türkçe abi

1 hikayeye 9k filmin çekildiği yunan mitolojisi filmleri yunanca mı çekiliyor? yahudilerin zır zır ağladığı filmler ibranice mi çekiliyor?

çek ingilizce işte, oynat bikaç ağırbaş, tüm dünyada oynat içine bi iki savaş ve seks sahnesi sokuşturup. türkçe dublajını yapsan yine tüm türkiye izler zaten.

elimizdeki en büyük hikayelerden birini harcıyoruz yani trde para kırmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...