Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Az Kaldı Hatırlatmam Gerek...

CryMeARiverfix

Öne çıkan mesajlar

Crymearivercia said:
Herseyi salladıgımı veya falcilikla itham edenler-
-Lutfen-
Hangi soyledigim/uyardigim sey olmadi ? Yazmak icin yazmayin.
Ben elimdeki bilgileri sizinle paylaşıyorum bir farkindalik yaratalim diye, siz kabul edersiniz veya etmezsiniz beni ilgilendirmez su asamada. Soylemek istedigim elimde bir data olmadan asla gelip buraya birsey yazmiyorum.Ayrıca dedigim gibi maximum haftalik kaymalar olabilir tarihlerde. Bugun disari bile cıkmamanizi oneririm.

ps:Yakinda ortadogu ile ilgili gelismelerle gelicem .

sus lan deli maynagi komik degilsin
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Crymearivercia said:

Herseyi salladıgımı veya falcilikla itham edenler-
-Lutfen-
Hangi soyledigim/uyardigim sey olmadi ? Yazmak icin yazmayin.
Ben elimdeki bilgileri sizinle paylaşıyorum bir farkindalik yaratalim diye, siz kabul edersiniz veya etmezsiniz beni ilgilendirmez su asamada. Soylemek istedigim elimde bir data olmadan asla gelip buraya birsey yazmiyorum.Ayrıca dedigim gibi maximum haftalik kaymalar olabilir tarihlerde. Bugun disari bile cıkmamanizi oneririm.

ps:Yakinda ortadogu ile ilgili gelismelerle gelicem .

bi ajanımız eksikti o da oldu ne iyi ya
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
2-8 eylül ... Türkiye için kriz masası vakti.

Kesin bi tarih isteyenlere de oha diyorum ! kahin değilim büyücü de değilim kesin bi tarih veremem kesin bir tarih aralığı verebilirim. Herşey raporlara dayalı.

uzun süredir sizinle paylasim yapamıyorum Rusyadayım bir ara japonyay kaçmiştim ... Bu Leakler başımı yaktı sayılır ama pişman değilim.

Şuan rusyada sığınma hakkımı kullanıp yaşıyorum... Ama yinede Amerikadan kurtulamıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Crymearivercia said:

2-8 eylül ... Türkiye için kriz masası vakti.

Kesin bi tarih isteyenlere de oha diyorum ! kahin değilim büyücü de değilim kesin bi tarih veremem kesin bir tarih aralığı verebilirim. Herşey raporlara dayalı.

uzun süredir sizinle paylasim yapamıyorum Rusyadayım bir ara japonyay kaçmiştim ... Bu Leakler başımı yaktı sayılır ama pişman değilim.

Şuan rusyada sığınma hakkımı kullanıp yaşıyorum... Ama yinede Amerikadan kurtulamıyorum.

tarihi yanlis vermissin.

16-21 eylul olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaslar yârin jetimle turkiyeye geliyorum muhtemel
1 hafta boyunca istanbulda olucam. Tum sorularinizi yanitlamaya
calisicam.
^3. dünya savasi geyiği yapıyorduk ama sanirim
gerceklesicek bir event bu. Obama tekrar aday olmuyor ve
Baskanliginin son zamanlarinda bu savasin baslamasinda oncelik edicek istemeyerekte olsa.

Yakinda gorusuruz paticik ahali.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...