Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Eee haci yeni haberler yok mu.Erdogana bir yaptirim plani varmi sizin orgutun? Yoksa 5 sene daha mi kalacak nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 bir arkadasımın facebookunda birinin olaylar başlamadan bir hafta önce " 31 mayısta şirinleri göreceğiz " demesi bile beni paranoyak yapıyor öyle böyle değil. olaylar başladığındaysa adam facebooku kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 abd bakanlarının bilgisi dışındaki şeyi sen nasıl biliyon la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 "roket adam" said: Crymearivercia said: 2-9 haziran .... Sonra uyarmadi demeyin ;) OHAĞ LAAYN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Crymearivercia said: Herseyi salladıgımı veya falcilikla itham edenler- -Lutfen- Hangi soyledigim/uyardigim sey olmadi ? Yazmak icin yazmayin. Ben elimdeki bilgileri sizinle paylaşıyorum bir farkindalik yaratalim diye, siz kabul edersiniz veya etmezsiniz beni ilgilendirmez su asamada. Soylemek istedigim elimde bir data olmadan asla gelip buraya birsey yazmiyorum.Ayrıca dedigim gibi maximum haftalik kaymalar olabilir tarihlerde. Bugun disari bile cıkmamanizi oneririm. ps:Yakinda ortadogu ile ilgili gelismelerle gelicem . sus lan deli maynagi komik degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 cicibeybe said: "roket adam" said: Crymearivercia said: 2-9 haziran .... Sonra uyarmadi demeyin ;) OHAĞ LAAYN lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Yeni haberler yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Crymearivercia said: 2-9 haziran .... Sonra uyarmadi demeyin ;) TÜYLER DİKEN DİKEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Crymearivercia said: Herseyi salladıgımı veya falcilikla itham edenler- -Lutfen- Hangi soyledigim/uyardigim sey olmadi ? Yazmak icin yazmayin. Ben elimdeki bilgileri sizinle paylaşıyorum bir farkindalik yaratalim diye, siz kabul edersiniz veya etmezsiniz beni ilgilendirmez su asamada. Soylemek istedigim elimde bir data olmadan asla gelip buraya birsey yazmiyorum.Ayrıca dedigim gibi maximum haftalik kaymalar olabilir tarihlerde. Bugun disari bile cıkmamanizi oneririm. ps:Yakinda ortadogu ile ilgili gelismelerle gelicem . bi ajanımız eksikti o da oldu ne iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Crymearivercia said: 2-9 haziran .... Sonra uyarmadi demeyin ;) http://inciswf.com/1292449772.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 oha lık bişi yok abi, adam sadece tarih uyduruyo bi tarafından ne olacağını söylemiyor ki verdiği tarih aralığıda gayet büyük 1/10 not impressed any bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 2-8 eylül ... Türkiye için kriz masası vakti. Kesin bi tarih isteyenlere de oha diyorum ! kahin değilim büyücü de değilim kesin bi tarih veremem kesin bir tarih aralığı verebilirim. Herşey raporlara dayalı. uzun süredir sizinle paylasim yapamıyorum Rusyadayım bir ara japonyay kaçmiştim ... Bu Leakler başımı yaktı sayılır ama pişman değilim. Şuan rusyada sığınma hakkımı kullanıp yaşıyorum... Ama yinede Amerikadan kurtulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 tüylerim diken diken oldu panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ya şu tiplerde olmasa yemin ediyorum forumun tadı kalmayacak ya. rusya'ya sığınıp paticiktekileri haberdar etmeliyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Crymearivercia said: 2-8 eylül ... Türkiye için kriz masası vakti. Kesin bi tarih isteyenlere de oha diyorum ! kahin değilim büyücü de değilim kesin bi tarih veremem kesin bir tarih aralığı verebilirim. Herşey raporlara dayalı. uzun süredir sizinle paylasim yapamıyorum Rusyadayım bir ara japonyay kaçmiştim ... Bu Leakler başımı yaktı sayılır ama pişman değilim. Şuan rusyada sığınma hakkımı kullanıp yaşıyorum... Ama yinede Amerikadan kurtulamıyorum. tarihi yanlis vermissin. 16-21 eylul olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ANANANINAVARADINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 http://hyesyo.files.wordpress.com/2012/01/face_shock.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_lq3dltzCCN1r0ojhto1_500.gif http://www.hurriyet.com.tr/_np/6346/21266346.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 niye kendi başlığına gelip şaşırmış gibi yapıyorsun kine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Puhaha! Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Cantug ile crymeariver aynı adamlar değil miydi? Fakeler birbirine karıştır ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 evet aynı adamın farklı karakterleri http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/25654_865_08122012_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 axedice said: Cantug ile crymeariver aynı adamlar değil miydi? Fakeler birbirine karıştır ak + editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 iyi ki yazdık buraya... hem editorle aynı kişi diyordunuz benimle alakası yoktu bu adamın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Aha kimin fake imoldugu ortaya cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Arkadaslar yârin jetimle turkiyeye geliyorum muhtemel 1 hafta boyunca istanbulda olucam. Tum sorularinizi yanitlamaya calisicam. ^3. dünya savasi geyiği yapıyorduk ama sanirim gerceklesicek bir event bu. Obama tekrar aday olmuyor ve Baskanliginin son zamanlarinda bu savasin baslamasinda oncelik edicek istemeyerekte olsa. Yakinda gorusuruz paticik ahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar