Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo alamamak

GERGE

Öne çıkan mesajlar

(o,o)

ben de 1.83 boy 59 kiloyum.. spora falan başlamıştım 4 ay falan düzenli gittim, 62'yi gördüm, sonra meeh diye bıraktım tekrar aynı kiloya düştüm ve hep yerine sayıyor, hiçbir değişiklik yok 58-60 arası gidip geliyorum uzun zamandır.. herkesle de aynı miktarda yiyorum aşağı yukarı.. ortalamadan biraz daha azdır belki..
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili GERGE
sana tavsiye veren "sigara iç sonra bırak" diyen kişiyi kınıyorum sakın böyle KÖTÜ tavsiyelere uyma, bil ki, başlarsan bırakamazsın dahası bu kadar kötü bir tavsiye hayatımda duymadım! Başkalarına bile bile kötülük yapmak resmen!!!
Kilo almak istiyorsan hiç kilonu kafana takma, bence gayet iyisin, herkes kilodan şikayet eder, seni kıskananlar çoktur emin ol, manken gibi kilo işte fena mı?:) Zaten 40 lı yaşlarda nasılsa kilo alacaksın hiç merak etme kendiliğinden hem de, babalarımızın, dayılarımızın gençlik fotoğraflarıyla 40'lı yaşlardakı fotoğraflarına bak hiç aynı mı?
Sana tavsiyem hiç dert etme, sağlıklıymışsın kurt parazit yokmuş önemli olan bu, kilo alamamanın en baş nedeni STRESTİR stresli şeyleri hayatından uzaklaştır yeter..
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

sigarayı bırakmak harbi çözüm mü lan?
başlamadan 180 - 70/75tim, başladım 2 sene kadar önce. şu ara 180 - 60/65im. ne kadar sürede etki eder? pantollarım götümden düşüyo, kamburum çıktı ")" gibi dolanıyorum sokakta.

ben sigarayı bıraktım, 2 ayda 10 kilo aldım :) günde 7 öğün yemek yedim, bi de ara öğünler de vardı tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Askere gidinceye kadar benim de durumum aynıydı adamım hatta askerlik zor gectigi icin yine kilo alamadım ama sonrasında bu kpss ye hazırlanırken 1 sene yatış deli kilo aldırdı 70 gezen ben 87 oldum boyum 1.84 falan.Kısacası 25 yasından sonra kilo aldım diyebilirim.Bünye meselesi derler ya işte o tam burada ortaya cıkıyor.Kasma fazla kendini bence alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici

GERGE iki yil once demis ki;

İstanbulda bir ay boyunca sırf Burger King beslendim; 2 kilo verdim, kolestrol hayatımda ilk ve son olmak üzere normalin dışına çıkıp 206 oldu; kilo ve diğer kan değerleri aynı.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben üniversitede falan okurken deli gibi kilo aldım , lisedeyken bir ara 70 kg falan olmuştum, en yüksek 112 kg falan gördüm.

Sonra iş güç derken yemekhanede ne veriyolarsa iş yerinde onu yer oldum , tabii mecbur sebze mebze sağlıklı beslenir oldum , üniversitede ki gibi öyle hamburgerler falan yalan oldu yani illa yiyorum ama denk gelirse, e öyle olunca noldu deli gibi düzene girdi kilo da sağlıkta. Şimdi 100kg oldum ama çok çok hafif hafif kilo veriyorum böyle hergün gören anlamıyo bile kilo verdiğimi , 2 sene önce falan gören olursa anca anlar kilo verdiğimi o kadar yavaş , kolestrolüm 288 olmuştu bir ara şuan 211 çıktı en son böyle böyle düzene giriyor, çok zayıfsan kilo alıyosun düzene giriyor , çok şişmansan kilo veriyosun ama püf nokta düzenli beslenmekten geçiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de 74 kilonun üstüne çıkamadım üniversitede, deli gibi spor yapıyordum; at gibi yiyordum. Geçen sene Almanya'dan dönünce götümü yayıp oturmaya başladım, bir anda 10 kilo aldım, üstüne 9 kilo daha aldım. Bu yaz 93 kiloyu gördüm.

Şimdi tekrar düzene oturttum her şeyi, 88'e düştüm 3-4 ayda. Spora tekrar başlarsam 80'i görürüm yaza diyorum. 80 en süper kilo benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...