Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 hazır old republicken jar jar binksin atalarını bulup öldürmek lazım naboodayken. bide bethesdanın ana şirketinin (zenimax) mmosu var bitane yapıyorlar, bayaa bi bütçesi vardı 300m$ galiba, hiçbişeyi belli değil henüz nedir ne değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ben "oyunun patlayıp, 5-6 ay sonra unutulacağını" büyük bir istekle bekleyenleri anlayamıyorum. Nedir abi olayınız? Güzel olsun, mis gibi olsun oyun. Ne zararı var? Blizzard'ın gizli ortağı mısınız? Kendi adıma mmo oynamayacağım gayrı. Sevmiyorum belli bi süre sonra oyunun zorunluluk olmasını. Görev gibi her akşam raid peşinde koşmaktan yoruldum yıllardır ama böyle sebeplerim olmasaydı SW:TOR'a kesinlikle bi' şans verirdim. En azından Star Wars olduğu için bu şansı hak ediyor bence. Bıkmadık mı 7 senedir Azeroth'ta dön-dolaş aynı şeyleri kesmekten? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 naboo yok ki oyunda muhtemelen major patch veya expansion ile gelir tabi oyuna yüzme olayınıda eklerler heralde o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Rewendor said: lietrett said: Rewendor said: Yoo, WoW mesela gayet güzel kaliteli oyun. Zira GW1 de (tam MMORPG sayılmasa da) gayet güzel oyun. Aynı şekilde UO da basitliğine ve eksiklerine rağmen dönemine göre ve sandbox yapısıyla çok çok iyiydi. Eve online var mesela yine süper kaliteli bir mmorpg. SWG'yi hayatı boyunca bufflasan bu saydıklarımın yanına yaklaşabilecek bir oyun değildi ama. allah iyiligini versin, sakaci seni.. Valla hem tekik ozellikler hem oyuncu kitlesi hem de istatistikler bunu soyluyor. Akli basinda adam zaten gorur de fanboilara laf anlatmak zor tabii :) cok uzun mevzu bu. sadece ultima seven adam nasil swg'yi begenemedi onu cozemedim. yada eve online falan nasil ayni kefede? sandbox oyunlarla full action mmolar kiyaslanmasi zaten komik. ha kiyaslicaksanda bu saydigin mmolarin eksilerine bi bak allahisen :) swg iyi bir oyundur, hirpalana hirpalana mahvolmustur. net. p.s. oturup eksileri artilari sayamicam, bu oyunlari bilen anlar zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yüzme hiç gelmez umarım, su altında lightsaber blaster kullanma gibi gerizekalılıklara hiç girilmez inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 d3 un ne goturecegini gorecegiz d2 i milyonlarca kere bitirdim -hatta 2010 da da oynamıstım- ama ortalama 100 saatlik playtime olan bi single player oyun ile swtor karsılastırması/ oyuncu calması gibi birsey olmaz swtor u zorlayacak tek rakip gw2 ve archeage olarak goruyorum. bu da 1 yıl icinde rakibi yok gibi gorunuyor... bu surede de guzel bir ortam yakalanırsa swtor ilk beles aydan sonraki kayıplar dısında kayıp yasamaz kanaatindeyim... *** neredeyse top ten butun mmo ları satın alırım simdiye kadar yaptıgım ilk preorder oyun swtor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Eger duzgun yapacaklarsa yuzme ve su alti combat isterim ben. Jarjarin sehri gibi pek cok yeni mekan sunar. ama wowdaki gibi saatlerce suda spawn bekleyeceksek hiic bulasmasinlar daha iyi Swg konusunda da daha fazla tartismayacagimn tartistigim kisi mantiksiz fanboiluk yapitor cunku. Swgnin eksilerini sayfa sayfa yazdik zaten. sw markasi altinda olmasa 6. ayini goremezdiki son rezil eklerden coook once kitle kaybina baslamisti o eksikleriyle. oyuncynun en guzel cevabi da buydu. sandbox oyunlarla kiyas da teknik yeterlilik ve oyun dinamiklerinin oturmasi konusundaydi. Bu kadar fazla sayida kritik hataya ve probleme sahip bir oyuna iyi demek akil mantik isi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mümkünse jarjarbinks ve taifesinin geri kalanını 3lü 3lü gruplar halinde kesmekten başka bi etkileşime girmeyelim. Wowda deniz altında oynamak yeterince kötü, UZAY oyununda bu acıyı çekmeyelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 gunganlari jar jar ile bir tutmak. discrimination. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Jarjar zaten sakarlığıyla istenmeyen adam gunganların arasında ta ki kahramlarınımız ile tanışana kadar asdasddfg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 su içine girceksek direk gunganların mekana hızlı teleport olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 hmm yanlız nabooya ilk insanlar 3950 bby de gidiyorlar galiba, oyun 3641-43 bby larda geçiyor olması lazım, eğer timeline ı doğru anladıysam hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Rewendor said: Eger duzgun yapacaklarsa yuzme ve su alti combat isterim ben. Jarjarin sehri gibi pek cok yeni mekan sunar. ama wowdaki gibi saatlerce suda spawn bekleyeceksek hiic bulasmasinlar daha iyi 2. bir vashjire hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Vash'jir iyiydi yauw, gidiş hikayesi filan çok eğlenmiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ya bir git spark vashjir wowda yapilmis en guzel mekanlardan biriydi gcnin oyuna kattigi tek duzgun sey hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 şu geçmişe gittiğin quest dışında bok gibiydi, neptulonu tuzağa düşürmeleri vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 otoh gunga'ya benzer bir yer yapsalar enfes olur harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Rewendor said: Swg konusunda da daha fazla tartismayacagimn tartistigim kisi mantiksiz fanboiluk yapitor cunku. Swgnin eksilerini sayfa sayfa yazdik zaten. sw markasi altinda olmasa 6. ayini goremezdiki son rezil eklerden coook once kitle kaybina baslamisti o eksikleriyle. oyuncynun en guzel cevabi da buydu. sandbox oyunlarla kiyas da teknik yeterlilik ve oyun dinamiklerinin oturmasi konusundaydi. Bu kadar fazla sayida kritik hataya ve probleme sahip bir oyuna iyi demek akil mantik isi degil. ah ah.. gereksiz sifat kullanmaktan cekinsen uzatmamis olurdun. tavrini degerlendirmeyi dusun biraz cok agresifsin. ama diger soylediklerine katiliyorum. elbet kotu yanlari vardi. ama o kadar iyi, o kadar farkli (yani 13iq sahibi insanlar icin yapilan piyasa mmolari gibi olmayan) bir oyunduki normalde senin savundugun tarz mmolarda bu saydiklarin korkunc bir hale sokabilcekken oyunu, swgyi bircok sayfalarc yazilan eksiklerine ragmen oynanabilir kiliyordu. e tabi sona dogru bu hatalarin sonu gelmedi ve bitti. unuttugun yer bi seye gercekten rezil, oynayanlar rezil vs. ifadeler kullanirken gercekten tam olarak konuya hakim olmalisin. saldirganlik oteye gidemiyor yoksa. saglicakla umarim kendimi anlatabilmisimdir artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Norak said: hmm yanlız nabooya ilk insanlar 3950 bby de gidiyorlar galiba, oyun 3641-43 bby larda geçiyor olması lazım, eğer timeline ı doğru anladıysam hmm desene ek paketin adı belli oldu.. "Rise Of the Gungans" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 bu başlık betadan sonra almaya karar veren oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 SWG'nin nesini tartışıyorsunuz anlamadım. Combat sistemi komple buglı ve kötüydü. Craft,social,economy muhteşemdi bi daha da yapılamadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Kevinromeo said: SWG'nin nesini tartışıyorsunuz anlamadım. Combat sistemi komple buglı ve kötüydü. Craft,social,economy muhteşemdi bi daha da yapılamadı... aynen bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ulan iyi ki bi swg çok güzeldi dedim ha 10 sayfadır tartışıyosunuz benim şahsi fikrimdi yani seven olur sevmeyen olur ama bana hiç bir oyun aynı tadı veremiyo artık zor gelir öylesi dedim. Bug lı falan neyse yani oyunun bana yaşattığı keyiften bahsetmiştim ben. O zamanlar lisedeydim peder kızmasın diye erkenden uyurdum gece 3e saat kurup sabah 7 ye kadar oynardım falan şimdi sabah 11 deki derse zor uyanan bi adamım yani bu oyun beni çok uykusuz bırakmıştı bundan bahsetmek istemiştim. Bence konu çok dağıldı klasik olucak ama zevkleri tartışmak anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Oyunun çıkış tarihi nedir acaba? WoW oynuyorum ama ToR denemek isterim belki WoW u bırakmama yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 13 ünde baslıyor 20 sinde de head start yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar