Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

betadan sonra almaktan vazgeçen?

bemre

Öne çıkan mesajlar

Ben "oyunun patlayıp, 5-6 ay sonra unutulacağını" büyük bir istekle bekleyenleri anlayamıyorum. Nedir abi olayınız? Güzel olsun, mis gibi olsun oyun. Ne zararı var? Blizzard'ın gizli ortağı mısınız?

Kendi adıma mmo oynamayacağım gayrı. Sevmiyorum belli bi süre sonra oyunun zorunluluk olmasını. Görev gibi her akşam raid peşinde koşmaktan yoruldum yıllardır ama böyle sebeplerim olmasaydı SW:TOR'a kesinlikle bi' şans verirdim. En azından Star Wars olduğu için bu şansı hak ediyor bence.

Bıkmadık mı 7 senedir Azeroth'ta dön-dolaş aynı şeyleri kesmekten? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

lietrett said:

Rewendor said:

Yoo, WoW mesela gayet güzel kaliteli oyun. Zira GW1 de (tam MMORPG sayılmasa da) gayet güzel oyun. Aynı şekilde UO da basitliğine ve eksiklerine rağmen dönemine göre ve sandbox yapısıyla çok çok iyiydi. Eve online var mesela yine süper kaliteli bir mmorpg.

SWG'yi hayatı boyunca bufflasan bu saydıklarımın yanına yaklaşabilecek bir oyun değildi ama.

allah iyiligini versin, sakaci seni..

Valla hem tekik ozellikler hem oyuncu kitlesi hem de istatistikler bunu soyluyor. Akli basinda adam zaten gorur de fanboilara laf anlatmak zor tabii :)

cok uzun mevzu bu. sadece ultima seven adam nasil swg'yi begenemedi onu cozemedim. yada eve online falan nasil ayni kefede? sandbox oyunlarla full action mmolar kiyaslanmasi zaten komik. ha kiyaslicaksanda bu saydigin mmolarin eksilerine bi bak allahisen :) swg iyi bir oyundur, hirpalana hirpalana mahvolmustur. net.

p.s. oturup eksileri artilari sayamicam, bu oyunlari bilen anlar zaten ;)
Sosyal ağlarda paylaş

d3 un ne goturecegini gorecegiz d2 i milyonlarca kere bitirdim -hatta 2010 da da oynamıstım- ama ortalama 100 saatlik playtime olan bi single player oyun ile swtor karsılastırması/ oyuncu calması gibi birsey olmaz

swtor u zorlayacak tek rakip gw2 ve archeage olarak goruyorum. bu da 1 yıl icinde rakibi yok gibi gorunuyor... bu surede de guzel bir ortam yakalanırsa swtor ilk beles aydan sonraki kayıplar dısında kayıp yasamaz kanaatindeyim...

*** neredeyse top ten butun mmo ları satın alırım simdiye kadar yaptıgım ilk preorder oyun swtor
Sosyal ağlarda paylaş

Eger duzgun yapacaklarsa yuzme ve su alti combat isterim ben. Jarjarin sehri gibi pek cok yeni mekan sunar. ama wowdaki gibi saatlerce suda spawn bekleyeceksek hiic bulasmasinlar daha iyi

Swg konusunda da daha fazla tartismayacagimn tartistigim kisi mantiksiz fanboiluk yapitor cunku. Swgnin eksilerini sayfa sayfa yazdik zaten. sw markasi altinda olmasa 6. ayini goremezdiki son rezil eklerden coook once kitle kaybina baslamisti o eksikleriyle. oyuncynun en guzel cevabi da buydu. sandbox oyunlarla kiyas da teknik yeterlilik ve oyun dinamiklerinin oturmasi konusundaydi. Bu kadar fazla sayida kritik hataya ve probleme sahip bir oyuna iyi demek akil mantik isi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Swg konusunda da daha fazla tartismayacagimn tartistigim kisi mantiksiz fanboiluk yapitor cunku. Swgnin eksilerini sayfa sayfa yazdik zaten. sw markasi altinda olmasa 6. ayini goremezdiki son rezil eklerden coook once kitle kaybina baslamisti o eksikleriyle. oyuncynun en guzel cevabi da buydu. sandbox oyunlarla kiyas da teknik yeterlilik ve oyun dinamiklerinin oturmasi konusundaydi. Bu kadar fazla sayida kritik hataya ve probleme sahip bir oyuna iyi demek akil mantik isi degil.

ah ah..
gereksiz sifat kullanmaktan cekinsen uzatmamis olurdun. tavrini degerlendirmeyi dusun biraz cok agresifsin.
ama diger soylediklerine katiliyorum. elbet kotu yanlari vardi. ama o kadar iyi, o kadar farkli (yani 13iq sahibi insanlar icin yapilan piyasa mmolari gibi olmayan) bir oyunduki normalde senin savundugun tarz mmolarda bu saydiklarin korkunc bir hale sokabilcekken oyunu, swgyi bircok sayfalarc yazilan eksiklerine ragmen oynanabilir kiliyordu. e tabi sona dogru bu hatalarin sonu gelmedi ve bitti. unuttugun yer bi seye gercekten rezil, oynayanlar rezil vs. ifadeler kullanirken gercekten tam olarak konuya hakim olmalisin. saldirganlik oteye gidemiyor yoksa.
saglicakla umarim kendimi anlatabilmisimdir artik :)
Sosyal ağlarda paylaş

ulan iyi ki bi swg çok güzeldi dedim ha 10 sayfadır tartışıyosunuz benim şahsi fikrimdi yani seven olur sevmeyen olur ama bana hiç bir oyun aynı tadı veremiyo artık zor gelir öylesi dedim.

Bug lı falan neyse yani oyunun bana yaşattığı keyiften bahsetmiştim ben. O zamanlar lisedeydim peder kızmasın diye erkenden uyurdum gece 3e saat kurup sabah 7 ye kadar oynardım falan şimdi sabah 11 deki derse zor uyanan bi adamım yani bu oyun beni çok uykusuz bırakmıştı bundan bahsetmek istemiştim. Bence konu çok dağıldı klasik olucak ama zevkleri tartışmak anlamsız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...