bemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Hayal.kırıklığına uğrayan yada oyunu beğenmeyip almayacam diyen var mı acaba?
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Ben almayacaktim pahali diye beta dan sora almaya karar verdim ters durum gerci ama :)
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 betadan önce almayı düşünüp de beta yüzünden almaktan vazgeçen var mı hakkaten merak ettim lan. oyunun zaten wow benzeri olcağı ve ekstradan questlerde seslendirmeli dialogların yer alcağı bilinen bir şeydi zaten. bu denileni de çok güzel entegre etmişler oyuna, daha azı yok. ha daha fazlası var mı, zaten uzun zamandır tartışıyorduk onu.
jonq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Pre-Order sayısına bakınca almayacak olup da alanda çoktur gibi geliyor bana
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 betadan sonra cok populer oldugun icin almamaya karar verdim ben.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 beta'dan sonra iki tane almaya karar verdim.
aente Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 1 hafta öncesine kadar fikrim yoktu, hatta bir kaç ay önce tırt çıkacak bu ölü doğar falan diye baya muhabbet dönmüştü pati'de. neredeyse aklımdan silmiştim oyunu. beta'yı sadece 2-3 saat oynadım ama kullanım kolaylığı, wow'u bıraktıktan sonra karakter kasmalı oyuna hasret kalmam, genel yorumların iyi olması almaya itiyor şu an beni, bu hafta karar veririm artık.
mardox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 beta invite'ı geldiğinde amaann inidriyim şöyle dursun kenarda dediydim.. beta sonrası hooopp pre order :)
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Betadan önce digerleri gibi ilk ay sonu patlasada olur alınır diyordum simdi aylarca oynatır diyorum.
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 betadan sonra hoop şöyle oldu yerine fikrinizi değiştiren faktörleride söylerseniz hoş olur p.s: faktör dedik escape summon olmaz inş sdasfg
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 rüyamda gördüm aldım.oyun hakkında bir bilgim yok fds
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 zaten almayacaktım, betayı oynamadım yine almayacam
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 betadan sonra almaktan vazgeçtim, ama sebebi çok farklı :) benim laptopta herşey low'da bile kasıyor, kaldırması gerek min sistem gereksinimlerine göre aslında kaldırıyorda ama 10-20 FPS arasında oynamak istemiyorum. Hele bir yükleme ekranı geliyor, kaplamalar her 10 saniyede bir parça parça geliyor asdfads Yeni masaüstü alacağım, o zaman ilk iş gidip SWTOR almak olacak.
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 warzone da reskill yaptı biri ondan sonra iptal ettim preorderi
interperez Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 preorder ettim 3 ay önce filan.Betasını oynadım.Oynamaktan vazgeçtim.Oyun çok gay bi kere.Combatı sarmadı.rvr açlığımı dindirecek elle tutulur bişi yok. Class sayısı gerçekten yetersiz.Bu kadar sağlam bi lore dan müthiş şeyler çıkabilirdi.Yetememiş bioware. Hadi rpg takılıyım dicem 3 tane cevap koymakla olmuyo o işler her neyse. Pve based arkadaşlar için güzel oyun ama benim için değil.
bemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Açıkcası ben sürekli gidip geliyorum. Oyunu oynarken sıkılıp bıraktığım çok oldu. Arkadaşlar alıp raid falan yaparsak iyi olur diye sabretmeye çalışıyorum ama muhtemelen almayacağım Sebeplerine gelirsek; - uzun konuşma süreleri beni benden alıyor. Çok fazla konuşma var ve eğer grupla iseniz mecbur dinliyorsunuz. hayır o kadar konuşmaya ortalığı ağlatırız diyorum ama görevler konuşmadan kısa sürüyor. 5 Dakika konuşma 3 dakika görev -tamam bir gezegendeyiz, haritalar büyük olabilir de, görevlere gönderdiği yerler haritanın öbür ucu olmak zorunda değil. O kadar mmo oynadım hiç bu kadar eziyet edeni görmedim. Bir değil, iki değil resmen acemi işi gibi yada oyun süresini uzatmak için bilerek yapılmış birşey bu. Bu kadar plansız bir.görev haritası yapılamaz. Uzun diyaloglar ve bu uzun koşuşturmalarından sonra biraz hareket istiyor insan - hangi mantıkla parti sayısını 4 e indirdiklerini anlamış değilim. Klasik holy three olduğu için bir tank bir healer şart olduğundan bunlara ihtiyaç çoğalacak, dps fazlalığı kol gezicek. - Questleri seslendirme yoluna gittikleri için quest sayısı çok kısıtlı. Logda en fazla 5 quest gördüm ki genelde 3 questle geziyoruz. Bu oyunu aşırı şekilde linear yapıyor. Bi korida belirlenen yollarda gidip geliyorsunuz. Öyle diğer oyunlarda olduğu gibi 10 tane quest alayım yolumun üstündekileri yaparım işime gelmeyenleri yapmam gibi birşey yok. Hatta elinizde tek quest ile haritanın neresinden oraya ulaşabilirim diye tüm haritayı döndüğümü biliyorum. Aoc gibi dağlarla sınırlar çizilmiş. Hele elinizdeki heroic quest ise deyme keyfe, tek başına yapmak imkansız. 3 eliti koymuşlar wowdaki gibi peti yollayım itemı alıp kaçayım da yok, combata girdiyseniz eşyayı aktive edemiyorsunuz. Güzel yanları var belki ama beni her iki betanın sonuna getiremeden sıktığı için almamayı düşünüyorum.
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 herkes güzel diyordu.ben aldım millet şimdi kötülüyor :(
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 keşke direk level 50 bütün itemlarımız kasılmış şekilde başlayabilsek
BARZO Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Sparkcaster said: keşke direk level 50 bütün itemlarımız kasılmış şekilde başlayabilsek betada mı?
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 komiklik yapmaya çalışmış sanırım değilse noffense
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Betadan önce preorder yapmıstım ama betadan sonra daha bi sabırsızlandım.. LFG tool u yok launch da da olmayacak ilerde eklenir mi bilmem ama oyuncular istemis olmamasını gayet te güzel düsünmüsler. Gerci tek tuş raide giriliyor ama boylesi daha iyi bence.. Quest seslendirmeleri başka mmo larda hatırlamıyorum daha önce kullanıldı mı ama burda cok basarılı olmus.gayet te bir hikayes örgüsünde oldugunu hissettiriyor.Mesela wow daki 18 lvl elitin surdaki 10 lvl moblar çocukları kacırıyor git 5 tane kes gözleri korksun tarzı degil.her questin bir amacı hikayenin gidisine bir etkisi var. Yanınızda gelen companion lar.kesinlikle muhtesem onlarla iletisim onlarında bi ayrı öyküsü olması süper.Gerci onlarla kolay olan quest yapma olayı daha da kolaylasıyor ama gayette iyiler. Craft sistemi gayet eglenceli ama bakalım yapılan itemlerin kullanılabilirligi ekeonomiye etkisi ne durumda olacak onu da görecegiz. Haritalar büyük cok dolastırıyor ama en azından 14 lvl sprint alıyorsun kolaylık sağlıyor heleki vanilla wowda 40 lvl dı yanılmıyorsam o zamana kadar her yere yürüyerek gidiyorduk onun yanında daha rahat. Sonucta yeni oyun deneriz oynarız simdilik sevdik beğendik kendini gelistirirse devam ederiz yok etmezse ufukta birkaç yeni mmo da yok değil.
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Temmuz da pre order etmiştim beta da memnun kaldım eksigi yok degil bu hafta daha da bir iyi olmuş ama hala ufak rötuşlar lazım onuda patch ler le halledicekler Şimdi ufak teke buglar o kadar önemli degil eski mmo ları oynayan varsa aranızda Anarchy Online ilk çıktıgında ne buglar vardı 1h blunt silah la aimed shot atabiliyordun vs. bide LFG tool olmasına karşıyım cross realm olucak ise. WoW u mahfeden şeylerden biridir. Eskiden team yaptıgında biriyle en azından tanıyordun bidaha team yapma ihtimalin vardı o yüzden herkez efendi efendi oynardı LFG tool geldi mertlik bozuldu resmen :P
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Aslında çok oynamak istiyorum, betayı da oldukça beğendim eksiklerine rağmen. Ama şu var ki wow resmen zamanımı çalıyor. 4 yıldır aynı adamlarla takılıyorum haftada 4 gece raid için, resmen sabah 8 akşam 5 kahvede takılan feridun amca gibi oldum. Dolayısıyla hem wowa hem de buna zaman ayırabileceğimden emin değilim. Resmen uyuşturucu gibi yakama yapıştı lanet oyun. 4.3 pek beklediğimi veremedi, dediğim arkadaşları yarı yolda bırakmayacağımı bilsem bugün hesabımı kapatıp swtor veya başka bir oyuna geçerim ama bilemiyorum. Diyorum ya, kurtulamıyorum oyundan.
marksman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 şöyle mesajları görünce wowa başlasam mı diye düşünmeden edemiyorum :(
Öne çıkan mesajlar