Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 arkadaş hastaymış şeyinden diyollar, valla bende onların yalancısıyım, yazık gençte halbusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Nigga yıpratma kendini bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 4 kiz sec birimizi diyo sen yok diyosun sooo gay derdim hikaye dogru olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 burda insanlar "a'nın sevgilisi var ama çok güzel, b çirkin ama bana yazıyo, c var bi arkadaş tanıştırıcak ona mı yavşasam" gibi seçeneklerle boğuşuyorken sen mis gibi kızlara hayır demişsin arkanı dönüp gitmişsin vallahi döverler seni sağ çıkamazsın bu topicten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ben cok içen arkadaslarımı dövüyorum deneyimliyim bi alo demen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 uyan mamoş sabah oldu p.s. kul sıtori bıro memesi postlayanın agzına kurekle vurasım gelıyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 gerçek olamayacağına inanmak isteyenler nasıl da "atma olm" "cool story" falan yazmış asdfdsaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 adres ver, gelip dövelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Deathblade said: "Ergenlik döneminde açılan 2 güne bir alkol aldım topiclerine hoş geldiniz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sen özele gitmişsin yine olmamış. baya masaja gitsen, masaj yaptırıp çıkarsın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 "Çok güzelsiniz ama ben sevgilimi seviyorum hala eheh" dedim. gif (rahatsız edebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Holy said: gerçek olamayacağına inanmak isteyenler nasıl da "atma olm" "cool story" falan yazmış asdfdsaga ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 hangi barmış yarın gideyim, hatta şimdi gideyim. çok ihtiyacım var alkole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Lord_Argos said: "Çok güzelsiniz ama ben sevgilimi seviyorum hala eheh" dedim. gif (rahatsız edebilir) Ken Park da güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bu ölen ken mi park mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Krap Nek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Gardaass vay bey ne adamlar varmis dunyada imrendim sana yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Lord_Argos said: "Çok güzelsiniz ama ben sevgilimi seviyorum hala eheh" dedim. gif (rahatsız edebilir) fake olduğu nasıl belli silahın horozu aşağıda duruyor daha patlamadan bile hareket bile yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 bence o kızları pazarlıyıcaktı sana , öyle geldiler asıldılar tarzı birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Nigger_of_the_sand said: Neyse siz de haklısınız tabi, "bize ne birader amacın ne yani?" da diyebilirsiniz. Kendimi biraz keriz hissettiğimden dolayı attention whoreluğum tuttu kusura bakmayın :) olsun anlat sen, içine atma.içine atmak kötü bişey.atma anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 hedehodohop said: bence o kızları pazarlıyıcaktı sana , öyle geldiler asıldılar tarzı birşey değil Olabilir, bir arkadaşımın başına geldi öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 uğur gürsoy'un yatakta fantazi kuran çocuk karikatürü vardı bi tane sonra tüm olasılıklar vücut bulup yalvarıyordu çocuğa dur yapma diye sdf varsa elinde olan onu koysun buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 adam sızmış barda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Vulcan_Lionheart said: Lord_Argos said: "Çok güzelsiniz ama ben sevgilimi seviyorum hala eheh" dedim. gif (rahatsız edebilir) fake olduğu nasıl belli silahın horozu aşağıda duruyor daha patlamadan bile hareket bile yok lol şunu dicektim o gifi gördükten sonra. git la burdan. ayrıca arkadaşım tamam o 3 4 tane taş gibi kızın içeri girdiği doğru sen onları gördün onlar yerine oturdu ve sen o anda sızdın ve rüya görmeye başladın. hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 tldr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar