mascio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 selamlar, PS3'üm sürekli olarak internet bağlantısı yetisini kaybetmeye başladı. Açtığımda sorun yok, bir süre internete bağlı kalmaya devam ediyor. mesela dün firmware 4.0 ı yükleyebildim. fakat random bir şekilde modemdeki ethernet ışığı da sönecek şekilde internete bağlanma yetisi yok oluyor aletin. böyle olduğunda wireless'tan da ethernetten de bağlanamıyorum internete. kapatıp açmam gerekiyor playstation 3 ü ki açtığımda zaten bir süre sonra yeniden bağlantı gidiyor. internette aradım 2009 tarihli falan forumlar çıktı alakasız. bilgisi olan var mıdır bu konuyla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 belkide periyodik olarak modemde bir sorun vardır? hani 2 3 dklığına bağlantı kesiliyordur sen o arada kapatıp açıyorsundur? dsl ışığı ne durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 modem ne onu bilmemiz lazim, baglanti turu ne ornek veriyim ben, basima geldi ordan biliyorum benim kablo modem o zaman ultratvnin millete dagittigi motorola surfboard, 10 yasini deviricek hala sapasaglam ama bu modemlerin belli bir partisinde overflow ile ilgili bir sorun var, paket sayisi birden peakleyince modem kendini korumak icin kapatip restart atiyor normalde sorun olmamasi lazim bunun, ancak world of warcraftta soyle bir sorun vardi, quest turn in sirasinda client ile server arasinda cok fazla paket alisverisi oluyordu bude kalabalik saatlerde quest turn in ettigimde modemi resetliyordu reputation+reward+followup veren questlerde paso reset yerken, rep veya reward yoksa normal oyniyordum 2.0 burning crusade patchi ile blizzard cache konusunda bir degisiklik yapti, login sirasinda cantadaki ve hotbardaki herseyi cache e almaya kasiyordu oyun ve bu oyuna girmeme engel oluyordu direk, kac gun ugrastim duzeltmek icin, ultratv de motorola da kapatip gitmsi firmware guncelliycek adamda yoktu, gittim nasil dummy server acarak firmware guncelleniyor ogrendim ve duzelttim modemi 5 sene oldu tik yok alette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ben o kadar uğraşıcağıma modem alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 sira bekliodun o donem modem icin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 arkadaşlar kusura bakmayın mesaj atamadım buraya. modem philips ama sorun şurada. modem çalışmaya devam ediyor. ethernet ve wireless ile modeme bağlı olan diğer tüm cihazlar internet bağlantısı konusunda sorunsuzlar. playstation 3 de ilk açıldığında ethernet ışığı modemde yanarken, kafasına göre bir anda ışık sönüyor. bu gerçekleştiğinde ethernetten bağlı olan ps3'ümü wireless ile bağlamayı denediğimde de kablosuz ağları görmüyor. kapatıp bekliyorum, tekrar açtığımda yine bağlantı oluyor fakat gidiyor aniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://www.gamespot.com/forums/topic/25739727/for-people-who-get-problems-with-ps3s-internet-for-wireless-connections http://en.kioskea.net/forum/affich-22104-fixing-your-ps3-network-connection bir bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ya buradaki problemler benim problemimle aynı değil. internet bağlantısı gidip geliyor diyor buradaki adamların çoğu. google'dan ben de bayağı arattım çünkü ne olabilir diye hiç aynı sorunu yaşayan insanla karşılaşmadım. playstation 3 ün parçalarını değiştirme kapasitnesine sahip bildiğiniz bir yer var mı kadıköyde falan peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 dün normal calısan ps3 bugun monitorumde çalışmıyor.siyah ekran geliyor devamlı içerdeki tvde denedim calısıyor.başka hdmi kablosu denedim yine olmadı var mı böyle bişi yaşayan monitorum hdmi damı problem var diye tivibu açtım problem yok ne hikmetse dün gelen goruntu bugun gelmiyor lan.deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 cocugumu kesicem yok mu aynısını yaşayan sdfs format atmak istemiyorum boş yere.o kadar şey gidicek.kodumun monitoru dün açtıgı aleti bugun açmıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ben yasiyorum o sorunu ama gecici olarak siyah ekran geliyo, hdmi girisini sokup cikariyorum 1 kere goruntu geliyo yada pci girisini yapiyorum aynisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Aynen, geçici olarak yaşadığım benim de oldu. HDMI'dan çıkıp girince ya da kabloyu çıkarıp takınca düzeliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 scart ile denemedim bide öyle deniyip mi tekrar hdmi yapayım tvde tertemiz çalışıor problemsiz.monitor neden gormuyor delirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 vay bacısını ya scart ile tüplü tvye taktım problem yok hayır monitor no signal falanda demiyor.sanki böyle gelicekmiş gibi oluyor goruntu.çözünürlük zımbıtısı cıkıyor ekranda.ama ses vegoruntu gelmiyor çogilginç dellendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 o modem deiştirilmez surfboard su ana kadar en uzun sure sorunsuz calısan elektroniğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Red said: dün normal calısan ps3 bugun monitorumde çalışmıyor.siyah ekran geliyor devamlı içerdeki tvde denedim calısıyor.başka hdmi kablosu denedim yine olmadı var mı böyle bişi yaşayan monitorum hdmi damı problem var diye tivibu açtım problem yok ne hikmetse dün gelen goruntu bugun gelmiyor lan.deli oldum ps3 kapalıyken açma kapama tuşuna 5-6sn ile basılı tut 2. bip sesi geldiğinde display settings ayarı çıkması lazım. ozaman monitöründen görüntü gelir hdmi girişi bozulmadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yok ya o goruntude gelmiyordu problem aniden kendi kendine çözüldü bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Red said: dün normal calısan ps3 bugun monitorumde çalışmıyor.siyah ekran geliyor devamlı içerdeki tvde denedim calısıyor.başka hdmi kablosu denedim yine olmadı var mı böyle bişi yaşayan monitorum hdmi damı problem var diye tivibu açtım problem yok ne hikmetse dün gelen goruntu bugun gelmiyor lan.deli oldum senin ps3 gg, çöpe atacağına 50TL sayarım ama sana elde patlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ahaha ölü soyucu Dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar