Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlayStation 3 arıza

mascio

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

PS3'üm sürekli olarak internet bağlantısı yetisini kaybetmeye başladı. Açtığımda sorun yok, bir süre internete bağlı kalmaya devam ediyor. mesela dün firmware 4.0 ı yükleyebildim. fakat random bir şekilde modemdeki ethernet ışığı da sönecek şekilde internete bağlanma yetisi yok oluyor aletin.

böyle olduğunda wireless'tan da ethernetten de bağlanamıyorum internete. kapatıp açmam gerekiyor playstation 3 ü ki açtığımda zaten bir süre sonra yeniden bağlantı gidiyor.

internette aradım 2009 tarihli falan forumlar çıktı alakasız. bilgisi olan var mıdır bu konuyla ilgili?
Sosyal ağlarda paylaş

modem ne onu bilmemiz lazim, baglanti turu ne

ornek veriyim ben, basima geldi ordan biliyorum

benim kablo modem o zaman ultratvnin millete dagittigi motorola surfboard, 10 yasini deviricek hala sapasaglam ama bu modemlerin belli bir partisinde overflow ile ilgili bir sorun var, paket sayisi birden peakleyince modem kendini korumak icin kapatip restart atiyor

normalde sorun olmamasi lazim bunun, ancak world of warcraftta soyle bir sorun vardi, quest turn in sirasinda client ile server arasinda cok fazla paket alisverisi oluyordu bude kalabalik saatlerde quest turn in ettigimde modemi resetliyordu

reputation+reward+followup veren questlerde paso reset yerken, rep veya reward yoksa normal oyniyordum

2.0 burning crusade patchi ile blizzard cache konusunda bir degisiklik yapti, login sirasinda cantadaki ve hotbardaki herseyi cache e almaya kasiyordu oyun ve bu oyuna girmeme engel oluyordu direk, kac gun ugrastim duzeltmek icin, ultratv de motorola da kapatip gitmsi firmware guncelliycek adamda yoktu, gittim nasil dummy server acarak firmware guncelleniyor ogrendim ve duzelttim modemi

5 sene oldu tik yok alette
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar kusura bakmayın mesaj atamadım buraya. modem philips ama sorun şurada.

modem çalışmaya devam ediyor. ethernet ve wireless ile modeme bağlı olan diğer tüm cihazlar internet bağlantısı konusunda sorunsuzlar. playstation 3 de ilk açıldığında ethernet ışığı modemde yanarken, kafasına göre bir anda ışık sönüyor.

bu gerçekleştiğinde ethernetten bağlı olan ps3'ümü wireless ile bağlamayı denediğimde de kablosuz ağları görmüyor. kapatıp bekliyorum, tekrar açtığımda yine bağlantı oluyor fakat gidiyor aniden.
Sosyal ağlarda paylaş

ya buradaki problemler benim problemimle aynı değil. internet bağlantısı gidip geliyor diyor buradaki adamların çoğu. google'dan ben de bayağı arattım çünkü ne olabilir diye hiç aynı sorunu yaşayan insanla karşılaşmadım.

playstation 3 ün parçalarını değiştirme kapasitnesine sahip bildiğiniz bir yer var mı kadıköyde falan peki?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
dün normal calısan ps3 bugun monitorumde çalışmıyor.siyah ekran geliyor devamlı

içerdeki tvde denedim calısıyor.başka hdmi kablosu denedim yine olmadı

var mı böyle bişi yaşayan

monitorum hdmi damı problem var diye tivibu açtım problem yok

ne hikmetse dün gelen goruntu bugun gelmiyor lan.deli oldum
Sosyal ağlarda paylaş

vay bacısını ya scart ile tüplü tvye taktım problem yok

hayır monitor no signal falanda demiyor.sanki böyle gelicekmiş gibi oluyor goruntu.çözünürlük zımbıtısı cıkıyor ekranda.ama ses vegoruntu gelmiyor çogilginç

dellendim
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ps3 kapalıyken açma kapama tuşuna 5-6sn ile basılı tut 2. bip sesi geldiğinde display settings ayarı çıkması lazım. ozaman monitöründen görüntü gelir hdmi girişi bozulmadıysa.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

senin ps3 gg, çöpe atacağına 50TL sayarım ama sana elde patlamasın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...