Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

yapmıştır tabi bilemeyiz.ama yaptı diye idda ediliyorsa arkasını getirmek lazım

şimdi ben nihat özdemir yerinde olsam utanırım denizli vs demeye

diyelim galatasaray denizlili futbolcular iyi teşvik primi verdi.arkadaş belkide en güçlü fener kadrolarından biriydi o dönem.karşındaki takım son sıralardaki denizli

e bi zahmet yenip şampiyon ol sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam biz süper temiziz demedik. Ama bu işin sonu yok. Sen Denizli dersin ben Ankaragücü derim. Hatta birinin üzerindeki spekalüsyon çok daha fazla. Denizli'nin küme düşme ihtimali vardı en azından, nedeni vardı. Cafer'in, Ersun Yanal'ın evinde para dağıtıldı cümlesinden sonra akıbetini bilen var mı?
Doğrudur yanlıştır demiyorum. Ama "onların da Denizlisi var" çok saçma bir argüman.
Şike yapılacak istenseydi pekala Türkiye Kupası için yapılabilirdi, bunu daha önce biri dile getirmişti zaten.
Olay ihtiyaç meselesi değil ki. Kim bana geçen sene Fenerbahçe'nin şikeye ihtiyacı olduğunu söyleyebilir.
Beşiktaş'ın mesela Sinan Engin'le bir kaç spekalüsyonu çıkmamış mıydı...
Bunların doğruluğunu bilen yok..
Tamam hadi geçen seneyi geç, Aziz Yıldırım'ın daha önce neler yapıp yapmadığını nasıl bileceğiz. Bu yüzden oldukça saçma Denizli vs. elde ortada kanıt birşey yok iken. Red'in dediği gibi dava açarsın bakarsın, küme düşeriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gs niye dava açsın ki zaten onu anlamadım...
Demek istediğim benim 2001 Ankaragücüydü. 2006 yılı Denizli. Eskiye dönse neler çıkar bilmem. Ama sizin de şuyunuz var kanıt olmadan doğru değil.
Zamanında dava açılabilmesi için şike yasasına da gerek yoktu ki. Ben şike kanıtlanırsa hep bir cezası vardı diye biliyorum. Ama hukuksal olarak yoktu sanırsam, yanlış mıyım. Küme düşürme olurdu yani yoksa..
Sosyal ağlarda paylaş

Şike her zaman suçtu kulüpler için. Cezası küme düşme.
Teşvik ya 2007 ya da 2008 de bu hale geldi. Öncesi para cezası falandı yapan yönetici için.

Denizli'de teşvik verdiysek ve elinizde belgeleriniz varsa yargı ve tff orda. Cezası neyse de kessinler, kupayı da geri versinler.

Ayrıca geçin o ayakları, 8. olmuşuz ondan yapmamışız. Beşiktaş da ligde Gs'den halliceydi ama şike ile suçlandığı yer Türkiye Kupası. Galatasaray da geçen sene Türkiye Kupasına farklı bir motivasyonla çıkıyordu olmadı, elendik Antepe 2-3 ve 0-0 ile. Basardık parayı yapma niyeti olsaydı. Yeni stadda en azından Avrupa Kupası oynamalıyız gazı vardı herkesde, patladık.

Şu sahaya yansıma olayı da bir acayip. Fenerbahçe avukatı çıkmış amatör ligde sahaya baktılar burda da baksınlar diyor. Ulan amatör ligde adamın 22 gole ihtiyacı var maç 24-0 falan bitmiş, tabelaya baksan yeter burada şike olduğunu anlamak için haha. Yani Fener'in şike yapması için maçları çift haneli skorlarla mı kazanması gerekiyor?

hayır sahaya bakınca da adı geçen maçlarda hep bir falso var zaten. sivas kalecisinin yediği gollerin dışında yemeye çalışıp da direği sıyıran toplar, ibrahim akının rezalet oyunu ve bir şuttan sonraki yüz ifadesi, ankaragücü maçında uğur uçarın söylediği bana teklif edildi ifadesi, eskişehir maçında bülent uygunun 6 maçtır gol yemeyen nadareviç-diego tandemini bozup hayatında stoper oynamamış veysel sarı-diego tandemi ile maça başlaması ve fenerin her aratopunda niangın kaleci ile yüzyüze kalması mevcut tapelerle birleşince bile insanı işkillendirmeye yetiyor saha içine bakacaksak. eskişehir maçını bulan izlesin, ilk yarım saatinde esesin süper tandemini görün. halı sahada öyle aratopu atılmaz lan.

neyse wot oldu yine.
Sosyal ağlarda paylaş

final maçına kadar şike yapmaya gerek görmemişler o zaman sdfsd , beşiktaş da sonuçta final maçında şike yapmakla suçlanıyor.
gerçi beşiktaşın olay biraz zorlama gibi , sözde i.akın la şike yapıyorlar.Ama adam teşvik verilmiş gibi oynuyor.Demirören yanlışlıkla teşvik filan vermiş olmasın sdfsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahce taraftari anlamakta zorluk cekiyor olayi, yada takim sevgisi gozlerini kor etmis. Halen oetmenim, oetmenim ama gs de bilmem kac yilinda tesvik verdi modunda. Kusura bakmayin da boyle savunma olmaz, simdi gitsen araba calsan, yakalansan, hasan da 5 yil once calmisti ama yakalanmamisti diye savunma mi yapican. Kaldi ki bu ucuk bir ornek.
Ilgili kanun degisikten sonra GS verseydi tesvik primi, cezalandirilmasi gerekirdi. Ilgili kanundan once tesvik, sike kapsaminda degerlendirilmiyordu. Ha, tesvik olayi etik olmadigi halde yillardir yapiliyor. Kanun da bu yuzden degistirildi.
Kusura bakmayin ama Fenerbahce yoneticiler taraftarin tepkisinin kendilerine donmesinden korktugu icin hedef gosterme yolunu secti, her zamanki gibi. Simdi kanal kanal gezip GS ye giydiriyor yonetici. Yahu birakin bu isleri once icinde bulundugunuz durum icin cozum uretin. Burada GS saldirmak ne Aziz Yildirim i beraat ettirir, ne de CAS taki davayi lehinize sonuclandirir.
Bizimki de TFF baskani olucam diye GS ye giydirip, FB nin sempatisini toplama pesinde:)
Sosyal ağlarda paylaş

1200 sayfa savunma yazmış başkan. umarım hukuki süreçten tertemiz çıkar. tersi durumda büyük sıkıntılar doğacak.

ha bir de dün biryerde izledim. hatırlarsanız aziz yıldırım ve alex başbakanı ziyaret etmişti. alex forması verip türk vatandaşlığını falan rica etmişlerdi başbakandan alex için. neyse. o buluşmada başbakan aziz yıldırıma bıyık altından gülerek "bucada bir sıkıntı olmasın" diye soruyor (buca maçı vardı o hafta) ve bu soruya aziz yıldırım çok fena yüzü düşüyor ve yarım yamalak zor kurduğu cümle ile "kameralar var yanlış anlaşılmasın başbakanım olay" falan diyor. yani bu dinlemeler yapılırken başbakanın saat saat haberi vardı galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Şike soruşturması nedeniyle Temmuz ayından bu yana Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye'yi sarsmaya hazırlanıyor... Daha önce yaptığı açıklamalarda Türk futbolunun geçmiş dönemlerindeki tüm kirli dosyaları bir bir açacağını söyleyen Yıldırım düğmeye bastı. Alınan bilgilere göre Aziz Yıldırım, son 10 yılda görev yapmış olan kulüp başkanları ve yöneticileri 14 Şubat'ta başlayacak mahkemeye çağıracak.

Aziz Yıldırım'ın hedefinin Beşiktaş'ın 100. yılında ve Galatasaray'ın 2006'da yaşadığı şampiyonluklarla ilgili çok önemli sırları ortaya çıkarmak olduğu öğrenildi. Yıldırım'ın görüşeceği isimler arasında Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili, Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin, Denizli eski başkanı Ali İpek, A.Gücü eski başkanı Cemal Aydın, G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav ve Gaziantep eski başkanı Celal Doğan gibi isimlerin bulunduğu öğrenildi.

SİNAN HER ŞEYİ SÖYLEYECEK
Aziz Yıldırım'ın Metris'e gelen yakın dostlarına, "Ali İpek'i mahkemeye çağıracağım. 2006'da Galatasaray'ın nasıl şampiyon olduğunu anlatacak. Sinan Engin de 2003'teki şampiyonlukla ilgili soru işaretlerini kaldıracak. Son 10 yılda görev yapan tüm başkanlar mahkemeye gelecek" dediği öğrenildi. Aziz Yıldırım daha önce 'Galatasaray 2006'da Denizli'ye teşvik gönderdi' imalarında bulunmuştu. Bu iddialar nedeniyle Sarı- Kırmızılılar hakkında inceleme başlatılmıştı.

pff gerçek olmamasını temenni ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf bunlardan oluşuyorsa boş yere yazmış 1200 sayfayı fakat şöyle bir şey olabilir;bizi şu sebeplerden suçlu gösteriyorsunuz fakat aynısı 2003-2008 yılında yapıldı gibisinden tabiki yine suçlamalara karşılık olamaz.bi de şöyle bişey olabilir,artık azizin savunmasını kimler gördü bilmiyorum fakat basın gündemde kalsın diye sadece bu başlıkları haber yapmış olabilir,savunmanın kalanında suçlamalara karşı cevap verilmiş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...