Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

inprc said:

şimdi tayfur döner mi tartışmaları başlamış.dönemez daha doğrusu dönmemeli.

6 ay hapis yatmış bir adam psikolojik ve fiziksel olarak hazır olamaz.

yurt dışı yasağı var.büyük bir süpriz olmazsa gruptan çıkıyoruz.tayfur o maçlara gidemez.

en başta tayfur kabul etmez zaten ilk 2 maddeyi boşuna yazdım.takım şu an iyi durumdayken carlosun işini bıraktıracak kadar kişilik yoksunu değildir tayfur.

tayfur dönmeyeceğim demişti ama dönse bile davanın bitmesini bekler büyük ihtimal, beklemese bile devre arasına kadar kesinlikle gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener bu işten caydırıcı bir şekilde ceza almadan çıkarsa , futbol mutbol kalmaz memlekette . Ne heyecan kalır , ne arzu kalır futbol için .

Ayrıca bundan sonra ki klüp seçimlerinde , başkanları , mafya/siyaset dünyasındaki derin ilişki seviyesine göre seçmeye başlarız heralde , ki öyle yapmalayız . Madem yapınca birşey olmuyor şike.
Sosyal ağlarda paylaş

uefanin sikeci takimi cezasiz birakilmasina goz yumacagina inanip sevinenler varmis.

en iyi senaryo talimat degisse, kumede kalsaniz bile onumuzdeki yillarda olasi avrupa kupasi ve cl katiliminda istenen temiz kagidini veremeyip 5 yil gidemezsiniz sampiyon olsaniz bile lulz.

ahahaha hurriyet hahahah temmuzda da vardi bu haberler biz karismayiz tff kimi yollarsa aliriz cl'ye.

- ismi aciklanmayan bir uefa yetkilisi.

hani cidden guzel calisiyorsunuz da biraz daha kasmaniz lazim. ibret icin volos dosyasini okuyun bari be lol hurriyet.

http://www.duzceyerelhaber.com/kose-yazi.asp?id=5222&ayhan_aktar-komsudan_sike_dersleri

btw

ADNAN ÖZTÜRK : Kimse, küme düşme kalksın diye Galatasaray'ın kapısına gelmesin. (Radyospor)

Gardiyan: Sen (Tayfura)
Aziz: Ben?
G: Sen (Adalıya)
Aziz: Ben?
G: Sen (Ümit'e)
Aziz: E Ben?
G: Sen (İ.Akın'a)
Aziz: Aloo Ben ?
G: Sen gelme ulan ...
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

uefanin sikeci takimi cezasiz birakilmasina goz yumacagina inanip sevinenler varmis.
en iyi senaryo talimat degisse, kumede kalsaniz bile onumuzdeki yillarda olasi avrupa kupasi ve cl katiliminda istenen temiz kagidini veremeyip 5 yil gidemezsiniz sampiyon olsaniz bile lulz.
ahahaha hurriyet hahahah temmuzda da vardi bu haberler biz karismayiz tff kimi yollarsa aliriz cl'ye.

Yazık lan hemen heyecanlanmış ya düşmezlerse diye saldırmış klavyeye vah garibim lol
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Tüh lan Lugano'yu Niang'ı Emenike'yi Santos'u falan boşuna sattık desene

İki kişiyi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktılar , yine kendinizi sütten çıkmış ak kaşık sandınız di mi ? Heycanlanıp atlamışsın klavyeye , onu satmazdık , bunu satmazdık , ztn onları satmasak açık ara şampiyonduk . Yazık,vah garibim, lol
Sosyal ağlarda paylaş

öeehh abi cnntürk'te kadının teki cüneyt özdemiri rezil etti ahaha

Kadına şiddeti işleyecekti programda
şike var yarına erteleyebilir miyiz dedi konuğa

konukta, bu ülkede zaten kadına şiddet hep geri planda kaldı şikenin bile önüne geçemedi dedi =)

Ulan kadın her yerde kadın. Ülke yıkılıyor hala kadına şiddet :p
Sosyal ağlarda paylaş

Yasa değişikliği nedenlerden biri denmiş.

TAHLİYE GEREKÇESİ

Tahliye kararının gerekçeleri "atılı suçun mahiyeti" "mevcut delil durumu" "tutuklulukta geçen süre" "yasanın değişiklilik hali" olarak belirtildi.

Zaten birileri dışarıda rahat rahat dolaşırken bu adamların içeride tıkılı kalması saçmaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...