Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube'un görünümü yenilendi.

Ren

Öne çıkan mesajlar

hiç sevmedim bunu ya, çok kontrast olmuş.
eskisinin renkleri daha sadeydi, daha az göz yoruyordu.

bi de eskisinde ana sayfada recommended, subscriptions kendi bölümlerinde altalta sıralanmış oluyordu, burda hepsi parçalanmış ve mesela subscriptions baya uzuyor ana sayfada. sırf ana sayfa kullanarak subsciprionları görmek mümkün. iyi de niye böyle yapmışlar ki, sırf subsciption görmek istesem subscription sayfasına bakalım ben, ana sayfada her şeyden azıcık şeklinde görmek istiyorum. eski hali daha iyiydi bu açıdan.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
they don't change it hoping that users will love it and have a more enjoyable experience. all their motives go back to advertising revenue. i see this change as primarily being about (1) more heavily pushing social media interconnections, which improves their ability to target advertising and therefore demand higher prices, and (2) giving a viewing advantage to people who produce many shorter videos as opposed to fewer longer videos, which means more times to show you ads
Sosyal ağlarda paylaş

Eski hali berbattı. Bu yine ona kıyasla iyi olmuş. Ana sayfa biraz gereksiz olmuş ama, zaten eski halindede anasayfada birşey yoktu.
aktif olarak google hesabını kullanıyorsanız (google+ youtube vs. herneyse) izlediğimiz tarzda videoları anasayfaya koyuyor. Eskidende koyuyordu ama eskisinde bir kça tane görünüyordu. Bunda daha fazla bakındığım şeyler çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...