hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yada düşündüm de iğrenç olmuş koy her yere video menü falan yapma anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Tema fln var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 hiç sevmedim bunu ya, çok kontrast olmuş. eskisinin renkleri daha sadeydi, daha az göz yoruyordu. bi de eskisinde ana sayfada recommended, subscriptions kendi bölümlerinde altalta sıralanmış oluyordu, burda hepsi parçalanmış ve mesela subscriptions baya uzuyor ana sayfada. sırf ana sayfa kullanarak subsciprionları görmek mümkün. iyi de niye böyle yapmışlar ki, sırf subsciption görmek istesem subscription sayfasına bakalım ben, ana sayfada her şeyden azıcık şeklinde görmek istiyorum. eski hali daha iyiydi bu açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 said: they don't change it hoping that users will love it and have a more enjoyable experience. all their motives go back to advertising revenue. i see this change as primarily being about (1) more heavily pushing social media interconnections, which improves their ability to target advertising and therefore demand higher prices, and (2) giving a viewing advantage to people who produce many shorter videos as opposed to fewer longer videos, which means more times to show you ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 amazing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Eski hali berbattı. Bu yine ona kıyasla iyi olmuş. Ana sayfa biraz gereksiz olmuş ama, zaten eski halindede anasayfada birşey yoktu. aktif olarak google hesabını kullanıyorsanız (google+ youtube vs. herneyse) izlediğimiz tarzda videoları anasayfaya koyuyor. Eskidende koyuyordu ama eskisinde bir kça tane görünüyordu. Bunda daha fazla bakındığım şeyler çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bence çok kullamnışlı ve userfriendly bir ara yüz olmjuş. teşekkürler youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 rica ederim, gule gule kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Leş ötesi. Allahtan http://www.youtube.com/home yazınca eski haline dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 awesome! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 gayet guzel derli toplu, eski hali cok karman corman geliyodu bana, neyin ne oldugu belli degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 baya başarılı beğendim ben. beğenmedim diyen de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 eski haline o kadar alısmıstım ki yeni hali hakkında objektif yorum yapamam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bence de fena olmamış ya. bu arada ne çok subscription ve playlist'im varmış lan. taşıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ben hiç beğenmedim ama ne kadar çok beğenen varmış ben giriş sayfamda like ve favoritelerimi görmek istiyorum ilki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Gmail'in yeni görünümüne kazan kaldıranların bunu hemen benimsemesi de enteresanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar