yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/11/30/topkapi.sarayinda.catisma/638661.0/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 cs_topkapi_palace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 BUSTED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 suriye uyruklu adam osmanlı sarayına saldırıyor. milleti suriyeye karşı kışkırtmak için daha iyi bi plan olamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 canlıydı http://www.dha.com.tr/sultanahmet-meydanindan-canli-yayin-son-dakika-haberi_239276.html edit2: arada canlanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bakalım bizden kim yarın Suriyede olay çıkaracak. Göz göre göre savaşa giriyoruz Suriye ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ya bisi oldugu yok ne savasi amma abartiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Adam degişik bir intihar metodu uygulamış işte kafasına filan sıksa max 3. sayfa haberi olurdu şimdi manşetlere taşındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 -Deno- said: cs_topkapi_palace aahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 açtım suriye haritasını yemek masasına şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 birilerine suriyeyle savaşa girmek için bahane lazım belli..adam niye "ben suriyeliyim" diye bagırır bu kadar amatörce yapmayın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 az kaldı 1-2 tane daha suriyeli haber cıkarsa halktan onay gelir KAN İSTİYORUZ.KELLE İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Olayların sebepleri çok belli ama şurda kaçırdığınız bir ayrıntı var. Bu adam koluna takmış silahı, belinde mermiler nasıl olurda bi polis görmeden yada mobeseye yakalanmadan gidebilir oraya kadar saçmalığın daniskası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Yaban domuzu avlar gibi çıkmış harbiden sokaklara :D Var mı ölüm anının ya da cesedini görüntüsü falan . Kolpaysa şaşırmam çünkü , olay baştan aşağa düzmece gibi geliyor bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 libya uyruklu diyor ilk linkte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ergenekoncular yaptı falan derler şimdi ama cidden karışık bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 -Deno- said: cs_topkapi_palace win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bence sadece delüzyonal bir insan kafayı sıyırmış saldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Suriyeli olduğunu pompalar dururlar artık kamuoyu suriyeye girmemize ikna olana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 -avcı mısın? dedim kendine. [video]http://www.focushaber.com/videogaleri/gorgu-tanigi-avci-misin-dedim-allahuekber-dedi-v-11443?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 lan libya vatandaşı yazıyor.. trollüyo musunuz anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Adamın olay yerine Suriye plakalı bir araba ile bırakıldığı ve etrafa ateş etmeden önce "ben suriyeliyim" diye bağırdığı söyleniyor haberlede. Cahil misin anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Absolut said: Bakalım bizden kim yarın Suriyede olay çıkaracak. Göz göre göre savaşa giriyoruz Suriye ile. Arapların sevgileri ve nefretleri geçicidir. İtidal sahibi olmak lazım. Savaşşşş diye hemen gaza gelmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 halkın gazını vermek için pkknın %90'ını suriye beslemiş parasını vermiştir yönünde haberler ve gaz verilmesi lazım esas kamplar hep suriyedeymiş, ırakta değilmiş! demek lazım. o zaman yutarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar