Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.blogcdn.com/massively.joystiq.com/media/2011/11/793898-kotick2super.jpg
Count Activision CEO Bobby Kotick among the doubters when it comes to the financial viability of Star Wars: The Old Republic. The controversial executive mentioned the upcoming MMO in a speech at yesterday's Reuters Media Summit talk, during which he said he's unclear what publisher Electronic Arts stands to gain from the game.

"Lucas is going to be the principal beneficiary of the success of Star Wars," Kotick posited. "We've been in business with Lucas for a long time and the economics will always accrue to the benefit of Lucas, so I don't really understand how the economics work for Electronic Arts."

Kotick went on to say that the odds are stacked against new investors in the massively multiplayer market. "If you look at the history of the people investing in an MMO and achieving success, it's a small number," he said.
Mesaj tarihi:
bioware ve ea 'in bu konuda açıklaması var..Lisans ve yapım maliyetleri; 500.000 üyeyi geçtiği zaman amorti edecekmiş.

Bu rakamda ilk 2-3 ayda rahat bir şekilde aşılacaktır.İlk 6 aylık süreçte iste milyona yaklaşacaktır.

ben bir sorun göremiyorum..

Hele ki az önce "WoW - Hour of the twilight" trailerını izledim ki..

-i'm so going to play f*ckin swtor =)

Blizzard diablo veya titan projesiyle geri döencektir amenna..

ama swtor un da başarılı olacağı aşikar.Content eklentileri konsunda rift i örnek alsa bile yeter..
Mesaj tarihi:
şimdi okudum..sadece US preorder 900.000...

buda catacylsm in preorderının 2 katı eder..

Kitle farklı..

Wow la büyüdük bu camialara adım attık belki ama swtor un büyüklüğünü de inkar etmemek gerekir.Film,roman,dizi,animasyon,popülerlik vesare vesaire bu konularda wow aleminden çok daha önde..
Mesaj tarihi:
dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyor ingiltere kralı, rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, becken bauuuerrrr, kaleci mauver, nadya komanaçi, birdget bardo, fenerbahçeli cemilll
Mesaj tarihi:
RRa said:

dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyor ingiltere kralı, rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, becken bauuuerrrr, kaleci mauver, nadya komanaçi, birdget bardo, fenerbahçeli cemilll

hahah sagol abi sabah sabah güldürdün
Mesaj tarihi:
Norak said:

release i geçtim ama benim tahminim oyun net 1.5-2 milyon kişiyi elinde tutabilir ilk aydan sonra, eğer bioware feci hatalar yapmazsa tabi.

dediğin rakamları sabit tutar.Community i üzer dikkate almazsa, rakam artmaz.

ama feedbackleri düzgün olur içeriğini genişletirse, sektöre kazınır..
Mesaj tarihi:
Norak said:

lucasın payı (%35) ve diğer masraflar düşüldüğünde 1.5 milyon oyuncu ile yıllık 80 milyon$ net gelir getirebilirmiş oyun.

bizde adamalara acıyıp enredeyse cami çıkışı para toplayacaktık..

koskoca firma bunlar kar etemyecekelri işe girermi olm bunlşar, türk kobi simi bu?
Mesaj tarihi:
heh aslında işin komik tarafı sırf bu lisans ücretlerini lucas ve wizards'a ödemesin diye dragonaj ve mass effect'i yarattı bioware, swtor ile sw kitlesini ciddi çekmeyi hedeflemeseler yapmazlardı bunu.
Mesaj tarihi:
Sam said:

heh aslında işin komik tarafı sırf bu lisans ücretlerini lucas ve wizards'a ödemesin diye dragonaj ve mass effect'i yarattı bioware, swtor ile sw kitlesini ciddi çekmeyi hedeflemeseler yapmazlardı bunu.

ya parası neyse verelim adam gibi konusu olan forgottens realm settingli bir oyun yapsıversinler artık bu hasret bitsin
Mesaj tarihi:
valla bioware onun kararını vermemiştir. ea, activision'a mmo kulvarında rakip olabilmek için ellerindeki hem de daha önce sw tecrübesi olan saygın firmasına sw mmo yapacağız demiştir ve yapmışlardır. yoksa bu oyundan bioware'in ea dışında kar ortağı falan olduğunu hiç sanmıyorum, bu oyun için maaş alıyorlardır o kadar. bioware, mythic hepsi çalışıyor bu oyunda.
Mesaj tarihi:
RRa said:

Böyle filmler ve oyuncular bir daha zor bulunur;

• Yeni Oluştur...