Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://www.blogcdn.com/massively.joystiq.com/media/2011/11/793898-kotick2super.jpg Count Activision CEO Bobby Kotick among the doubters when it comes to the financial viability of Star Wars: The Old Republic. The controversial executive mentioned the upcoming MMO in a speech at yesterday's Reuters Media Summit talk, during which he said he's unclear what publisher Electronic Arts stands to gain from the game. "Lucas is going to be the principal beneficiary of the success of Star Wars," Kotick posited. "We've been in business with Lucas for a long time and the economics will always accrue to the benefit of Lucas, so I don't really understand how the economics work for Electronic Arts." Kotick went on to say that the odds are stacked against new investors in the massively multiplayer market. "If you look at the history of the people investing in an MMO and achieving success, it's a small number," he said.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 vapurda jilet mi satmaya baslamıs kotick yetmemiş mi ceo maası
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ''so I don't really understand how the economics work for Electronic Arts.'' LOL
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bioware ve ea 'in bu konuda açıklaması var..Lisans ve yapım maliyetleri; 500.000 üyeyi geçtiği zaman amorti edecekmiş. Bu rakamda ilk 2-3 ayda rahat bir şekilde aşılacaktır.İlk 6 aylık süreçte iste milyona yaklaşacaktır. ben bir sorun göremiyorum.. Hele ki az önce "WoW - Hour of the twilight" trailerını izledim ki.. -i'm so going to play f*ckin swtor =) Blizzard diablo veya titan projesiyle geri döencektir amenna.. ama swtor un da başarılı olacağı aşikar.Content eklentileri konsunda rift i örnek alsa bile yeter..
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 preorder açıldıktan 1 ay falan sonra zaten 1 milyondan fazla kişi oyunu satın almış, wiki'de yazıyordu sanırım.
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 şimdi okudum..sadece US preorder 900.000... buda catacylsm in preorderının 2 katı eder.. Kitle farklı.. Wow la büyüdük bu camialara adım attık belki ama swtor un büyüklüğünü de inkar etmemek gerekir.Film,roman,dizi,animasyon,popülerlik vesare vesaire bu konularda wow aleminden çok daha önde..
RRa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyor ingiltere kralı, rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, becken bauuuerrrr, kaleci mauver, nadya komanaçi, birdget bardo, fenerbahçeli cemilll
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 RRa said: dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyor ingiltere kralı, rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, becken bauuuerrrr, kaleci mauver, nadya komanaçi, birdget bardo, fenerbahçeli cemilll hahah sagol abi sabah sabah güldürdün
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 şu an sadece amerikada 900k preorder var, bu son weekend öncesi
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 release i geçtim ama benim tahminim oyun net 1.5-2 milyon kişiyi elinde tutabilir ilk aydan sonra, eğer bioware feci hatalar yapmazsa tabi.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Vala ben de bir yıgın laf ettim oyuna ama en azından alıp 2-3 ay oynarım sırf meraktan.
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Norak said: release i geçtim ama benim tahminim oyun net 1.5-2 milyon kişiyi elinde tutabilir ilk aydan sonra, eğer bioware feci hatalar yapmazsa tabi. dediğin rakamları sabit tutar.Community i üzer dikkate almazsa, rakam artmaz. ama feedbackleri düzgün olur içeriğini genişletirse, sektöre kazınır..
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ilk aydan sonra bakalım kaç kişi para verecek monthly subscriptiona o onemli
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 lucasın payı (%35) ve diğer masraflar düşüldüğünde 1.5 milyon oyuncu ile yıllık 80 milyon$ net gelir getirebilirmiş oyun.
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Norak said: lucasın payı (%35) ve diğer masraflar düşüldüğünde 1.5 milyon oyuncu ile yıllık 80 milyon$ net gelir getirebilirmiş oyun. bizde adamalara acıyıp enredeyse cami çıkışı para toplayacaktık.. koskoca firma bunlar kar etemyecekelri işe girermi olm bunlşar, türk kobi simi bu?
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 heh aslında işin komik tarafı sırf bu lisans ücretlerini lucas ve wizards'a ödemesin diye dragonaj ve mass effect'i yarattı bioware, swtor ile sw kitlesini ciddi çekmeyi hedeflemeseler yapmazlardı bunu.
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sam said: heh aslında işin komik tarafı sırf bu lisans ücretlerini lucas ve wizards'a ödemesin diye dragonaj ve mass effect'i yarattı bioware, swtor ile sw kitlesini ciddi çekmeyi hedeflemeseler yapmazlardı bunu. ya parası neyse verelim adam gibi konusu olan forgottens realm settingli bir oyun yapsıversinler artık bu hasret bitsin
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 parasını sen vermeye razısın da bioware değil. sattığı 60$'ın hepsi kendine kalıyor dragonaj satınca sana. :p
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 valla bioware onun kararını vermemiştir. ea, activision'a mmo kulvarında rakip olabilmek için ellerindeki hem de daha önce sw tecrübesi olan saygın firmasına sw mmo yapacağız demiştir ve yapmışlardır. yoksa bu oyundan bioware'in ea dışında kar ortağı falan olduğunu hiç sanmıyorum, bu oyun için maaş alıyorlardır o kadar. bioware, mythic hepsi çalışıyor bu oyunda.
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 RRa said: dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyor ingiltere kralı, rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, becken bauuuerrrr, kaleci mauver, nadya komanaçi, birdget bardo, fenerbahçeli cemilll Böyle filmler ve oyuncular bir daha zor bulunur;
Öne çıkan mesajlar