yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ilk secenegi yapmadigim icin okuldan atilicam galiba. digerini de yaptim denemez aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ahaha abi transkripte bakan bile yok neyine lazım olacak aldığın ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 hafta içi boş gün kalacak şekilde seçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Fin said: hafta içi boş gün kalacak şekilde seçiyorum This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ben sadece zevkli diye seçiyodum. Şıklar eksik o yüzden. Psikolojiye giriş ve Jazz appreciation dersleri ileride bana bi bok sağlamayacak ama zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben bolum secmelisi olarak dusundum, genel secmelide koy gotune, ilgini ceken seylere kayican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben de psikolojiye giriş ve cez epreşiyeyşın almıştım. net güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben de bölüm seçmelisi olarak sormuştum bi de transkripte bakılıp bakılmamasıyla nalakası var nasıl bi vizyondur bu şaşardım adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben hanginin hocası kolay geçiriyosa onu alırdım gerisi hikaye zaten burası turkiye dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 abi secmeli zaten, eger gidip ogrenmek istiyorsan illaki gidersin once dandik olani secer arkadaslarin yerine imza atar notunu yukseltirsin gidersin digergine stressiz, tasasiz ogrenirsin dertsiz kedersinz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 duruma göre degişir, ama genelde 2sinden de dengeli biçimde seçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Fistan said: ben hanginin hocası kolay geçiriyosa onu alırdım gerisi hikaye zaten burası turkiye dsfg +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 reyou said: abi secmeli zaten, eger gidip ogrenmek istiyorsan illaki gidersin once dandik olani secer arkadaslarin yerine imza atar notunu yukseltirsin gidersin digergine stressiz, tasasiz ogrenirsin dertsiz kedersinz.heh bölüm seçmelilerinde de durum böyle. İlgini çeken ders varsa ayrıca zaman ayırıp ona gideceksin, kolay geçilen dersi alıp sadece sınavına çalışacaksın. Hocasıyla bile konuşabilirsin kolay geçilen dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ha tabi ben bölüm seçmelilerimi de eğlenceli olandan seçmiştim. İleride muhtemelen işime yaramayacak ve en zor seçmelilerden 2 tanesiydi sdf. biyokatalizör biyoteknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dusuncelihayvan said: ahaha abi transkripte bakan bile yok neyine lazım olacak aldığın ders. Okuduğun bölüme göre değişir bu. Tarihci adamın İngiltere Victoria Dönemi okumasıyla İspanya-Amerika ilişkileri okuması dağ kadar fark eder. Ha bu da ne olamyı planladığına göre değişir. Köşe başında tarih öğretmenlik yapacaksan gerek yok. Mezun olduktan sonra hangisi yarayacaksa onu seciyorum ben. Zaten gelende işime yarayacak olanlar okumak istediğim bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 tarihci adamin ne okudugu hic onemli degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yapılmış en kötü anket seçiyorum bunu. şıklar desen eksik, soru desen muğlak. olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Testisli olan derslerden sadece 1-2 tanesi ileride fark yaratabilir benim bölümümde mesela. Mekanik titreşimler ve akustik var misal, zor ama önemli bi ders. Ama alıcan da geçicen de denk gelecek de çalıştığın yerde lazım olacak. O yüzden hiç girmem o işe 1-2 ders için. Zaten çok bilmişlerle dolu ülkemizde daha öğrenciyken bıktım mühendislik müessesesinden, sokaktan adam çevirsen yüksek mühendismiş gibi herşeye sözü var, bide önemli diye zor ders alıp kasamam. Sokaktan adamı çevirsinler o anlatır mekaniği de titreşimide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Holy said: Ben sadece zevkli diye seçiyodum. Şıklar eksik o yüzden. Gittim bilim felfefesi aldım ilgisiz bir departmandan yani, mühendis filan olsam bir yere kadar ama hukukçuyum. Gerçi vize 92 ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 şu ana kadar mezuniyet sonrası işimle alakalı olabilecek dersleri seçtim. fakat önümüzdeki dönem okulu bitiriyor olduğum için biraz daha kolay dersler almayı düşünüyorum. genelde seçmeli derslerim, kimi core dersimden daha zor olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kız popülasyonu nerdeyse o dersleri aldım malum, mühendislik okuduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bu yüzdendir ki tüm teknik seçmelilerim endüstri mühendisliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ve bu yüzdendir ki sol kolun son derece kasssslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 gece yarısı anketi açtığımda 12'ye 1 gibi bir şık dağılımı vardı. Nitekim saat sabah 9.10'u gösterirken 16'ya 8 olmuş bu oran. Demek ki sabah kalkan, düzenli yaşayan insanlar aynı zamanda idealist insanlar>:D< anketi takip edeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar