Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seçmeli derslerinizi

yav

Öne çıkan mesajlar

reyou said:

abi secmeli zaten, eger gidip ogrenmek istiyorsan illaki gidersin once dandik olani secer arkadaslarin yerine imza atar notunu yukseltirsin gidersin digergine stressiz, tasasiz ogrenirsin dertsiz kedersinz.
heh bölüm seçmelilerinde de durum böyle.

İlgini çeken ders varsa ayrıca zaman ayırıp ona gideceksin, kolay geçilen dersi alıp sadece sınavına çalışacaksın. Hocasıyla bile konuşabilirsin kolay geçilen dersin.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

ahaha abi transkripte bakan bile yok neyine lazım olacak aldığın ders.

Okuduğun bölüme göre değişir bu. Tarihci adamın İngiltere Victoria Dönemi okumasıyla İspanya-Amerika ilişkileri okuması dağ kadar fark eder. Ha bu da ne olamyı planladığına göre değişir. Köşe başında tarih öğretmenlik yapacaksan gerek yok.

Mezun olduktan sonra hangisi yarayacaksa onu seciyorum ben. Zaten gelende işime yarayacak olanlar okumak istediğim bölümler.
Sosyal ağlarda paylaş

Testisli olan derslerden sadece 1-2 tanesi ileride fark yaratabilir benim bölümümde mesela. Mekanik titreşimler ve akustik var misal, zor ama önemli bi ders. Ama alıcan da geçicen de denk gelecek de çalıştığın yerde lazım olacak.

O yüzden hiç girmem o işe 1-2 ders için. Zaten çok bilmişlerle dolu ülkemizde daha öğrenciyken bıktım mühendislik müessesesinden, sokaktan adam çevirsen yüksek mühendismiş gibi herşeye sözü var, bide önemli diye zor ders alıp kasamam. Sokaktan adamı çevirsinler o anlatır mekaniği de titreşimide.
Sosyal ağlarda paylaş

gece yarısı anketi açtığımda 12'ye 1 gibi bir şık dağılımı vardı. Nitekim saat sabah 9.10'u gösterirken 16'ya 8 olmuş bu oran. Demek ki sabah kalkan, düzenli yaşayan insanlar aynı zamanda idealist insanlar>:D<

anketi takip edeceğim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...