Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunslinger / Sniper Genel Başlığı


DA2019

Öne çıkan mesajlar

Ben biraz şunu fark ettim , bakalım diğer arkadaşlar da bana katılacak mı . Her classın diğer factionda bi copy pastei var gibi sanki , yani tamam olmasın demek mantıksız sonuçta önümüzdeki örneklere bakınca çoğu mmorpgde ırkların farklı classların aynı olduğunu görüyoruz ama , agent ile smuggler adıyla iki farklı class açılmışsa bunların( en azından giriş seviyesi lvlleri diyelim çünkü 50 lvl durumları nedir bilemiyorum şu an) birbirine gameplay olarak bu kadar benziyor olması saçma geldi.
Sanıyorum , sage , inquisitoru sentinel , marauderı , guardian da juggernautu andırıyor. İki tarafı da denemiş arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir smuggler açmak istiyorum ben.
aklımda böyle bir karakter vardı uzun zamandır zaten, swtor videosuna da koymuşlar. herhalde şapka bulunuyordur ileriki levellarda

http://i.imgur.com/upqpB.jpg

betada aradığım aksiyonu bulamadım tutorial bölümünde. cover to cover yapıp duruyoruz, her düşman grubunda covera geçiyoruz felan. o biraz rahatsız etti beni.
gunslinger açacak kadar ilerlemedim ama gunslinger olunca bu kadar covera kapalı olmuyorsa zevkli olabilir.
grupla oynayınca covera da gerek kalmaz herhalde.

esas soru nasıl bir skill üçlüsü almak gunslinger'ın işine yarar?
slicing-cybertech-underworld trading veya scavenging-armstech-investigation düşünüyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gunslinger dedigin adam ne yazik ki omrunu cover da geciriyor, cover istemiyorsan scoundrel tavsiye ederim.

Cover a girmeden cengaver gibi oynarim dersen duzgun dps yapamiyorsun, 2 main nuke ve area push back skilleri cover dayken sadece kullanilabiliyor. Ben yinede smuggler acacam, yani server da kesin alinacak ama adinida Roland koyacam, Roland the Gunslinger... respect Stephen King...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

portable cover?


Bahsettiğim sıkıntı covera girmeğe çalışmak değil, Gladmir'in de dediği gibi ömrünü cover da geçirmek. Oyun fps olsa alır sniperı bir yere pusarsında, sürekli hareketin olduğu oramda can sıkıyor.

Şuan için smugglerı oynayabileceğim karakter listesinden çıkardım. Republic oynarsam Sentinel, Guardian yada Sage açıcam. Empire oynarsam da sanırım Bounty Hunter. Sithleri pek sevmedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neferian said:

Sovereign said:

Gunslinger LvL 50 PvP


720p izleyin


Adama kimse bulaşmamış,o da rahatlıkla çalışmış :) Misal veriyorum karşı takımdan bir assassin devamlı onun peşinde olmalı ve rahat vermemeliydi.


Adama tüm oyun boyunca sadece 4-5 kere saldırılmış onunda her seferinde bir kurtaran çıkmış. Classın gerçek kapasitesini anlamak için yeterli değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...