DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bunu da açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Ben biraz şunu fark ettim , bakalım diğer arkadaşlar da bana katılacak mı . Her classın diğer factionda bi copy pastei var gibi sanki , yani tamam olmasın demek mantıksız sonuçta önümüzdeki örneklere bakınca çoğu mmorpgde ırkların farklı classların aynı olduğunu görüyoruz ama , agent ile smuggler adıyla iki farklı class açılmışsa bunların( en azından giriş seviyesi lvlleri diyelim çünkü 50 lvl durumları nedir bilemiyorum şu an) birbirine gameplay olarak bu kadar benziyor olması saçma geldi. Sanıyorum , sage , inquisitoru sentinel , marauderı , guardian da juggernautu andırıyor. İki tarafı da denemiş arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 orly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Her class'a ait baslik vardi sanki advanced classlara gorede mi thread acilacak? Advanced class'lara gorede thread acilmasi fazla karisikliga neden olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 her class a başlık açtık işte? oyunda 4 tane class yok 8 tane class var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Çok sıkıcı mekanikleri var. Covera gir cuv cuv cuv. Commandoda böyle bangır bangır vurduğunu hissediyorsun, smuggler tam kız classı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 aylaaar oncesinden aklımda olan sniper ya da trooper oynamak idi... beta ya girmedim ama hala aklımda sniper oynamak var ancak gorunen o ki serverdaki tek sniper ben olucam kimsenin bu sınıf ile ilgili iyi birsey yazdıgını gormedim...:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 enerji inanılmaz çabuk bitiyor düşük levellarda eğer ilerde düzgün regen falan yoksa çekilecek çile değil pvp için ama çok temiz burstu ve kontrolü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 12'ye kadar kastım. Enerji çok sıkıntı olmadı ama PvP'de covera girmeye çalışmak inanılmaz sıkıcı. PvE'de tahminimce iyi olur ama PvP'si beni şimdiden sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 portable cover? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi smuggler genel başlığını niye kitlediniz :S genel smuggler konuşmak istiyoruz nerden devam etcez öbür başlıktan devam ediniz yazıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 acemi modulasyon iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 şöyle bir smuggler açmak istiyorum ben. aklımda böyle bir karakter vardı uzun zamandır zaten, swtor videosuna da koymuşlar. herhalde şapka bulunuyordur ileriki levellarda http://i.imgur.com/upqpB.jpg betada aradığım aksiyonu bulamadım tutorial bölümünde. cover to cover yapıp duruyoruz, her düşman grubunda covera geçiyoruz felan. o biraz rahatsız etti beni. gunslinger açacak kadar ilerlemedim ama gunslinger olunca bu kadar covera kapalı olmuyorsa zevkli olabilir. grupla oynayınca covera da gerek kalmaz herhalde. esas soru nasıl bir skill üçlüsü almak gunslinger'ın işine yarar? slicing-cybertech-underworld trading veya scavenging-armstech-investigation düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Gunslinger dedigin adam ne yazik ki omrunu cover da geciriyor, cover istemiyorsan scoundrel tavsiye ederim. Cover a girmeden cengaver gibi oynarim dersen duzgun dps yapamiyorsun, 2 main nuke ve area push back skilleri cover dayken sadece kullanilabiliyor. Ben yinede smuggler acacam, yani server da kesin alinacak ama adinida Roland koyacam, Roland the Gunslinger... respect Stephen King... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 aquila said: portable cover? Bahsettiğim sıkıntı covera girmeğe çalışmak değil, Gladmir'in de dediği gibi ömrünü cover da geçirmek. Oyun fps olsa alır sniperı bir yere pusarsında, sürekli hareketin olduğu oramda can sıkıyor. Şuan için smugglerı oynayabileceğim karakter listesinden çıkardım. Republic oynarsam Sentinel, Guardian yada Sage açıcam. Empire oynarsam da sanırım Bounty Hunter. Sithleri pek sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Gunslinger LvL 50 PvP http://www.youtube.com/watch?v=it4IJ8wcgu8 720p izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Sovereign said: Gunslinger LvL 50 PvP 720p izleyin Adama kimse bulaşmamış,o da rahatlıkla çalışmış :) Misal veriyorum karşı takımdan bir assassin devamlı onun peşinde olmalı ve rahat vermemeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Bone said: ...herhalde şapka bulunuyordur ileriki levellarda... bütün derdin şapka olsun bone :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 sapka da var, duster da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 valla bana jedi ve sith olarak bu tür classlara cok ezilecegiz gibi geliyor:) tercih edilsin diye sanırım biraz bufflı bu classlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 gayet dengeli bence, jedi ve sith'lerin ezdiğini görmedim ben pvp'de. hatta trooper tam bir ölüm makinası, son zamanlarda bir mmo'da gördüğüm en hızlı level kasabilen class herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 yok ben zaten jedi ve sithlerin bu tür guner, bounty hunter gibi classlara ezilecegini söylemeye calıstım:) sonucta jedi ve sithler dururken bu classların da tercih edilmesinin bi avantajı olmalı o nedenle biraz güclü olabilirler diye yorum yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 gerçekten de öyle yazmışsın, ben yanlış anlamışım. olsun gene de söylediğimin arkasındayım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Neferian said: Sovereign said: Gunslinger LvL 50 PvP 720p izleyin Adama kimse bulaşmamış,o da rahatlıkla çalışmış :) Misal veriyorum karşı takımdan bir assassin devamlı onun peşinde olmalı ve rahat vermemeliydi. Adama tüm oyun boyunca sadece 4-5 kere saldırılmış onunda her seferinde bir kurtaran çıkmış. Classın gerçek kapasitesini anlamak için yeterli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar