dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 İğrendim, insanlığımdan bu dünya da yaşamaktan utandım. Bu noktaya mı geldik? Bu mu artık insanlık. Buna daha ne kadar sessiz kalabiliriz? Lütfen paylaşalım arkadaşlar facebook'ta http://www.ntvmsnbc.com/id/25301088/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 WHAT IS THIS SORCERY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 insanlıktan çıktı millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 eee... prezervatif de kullanmışlar yani tecavüzcüler. yani problem nerede ki? şişman ve çirkinler miymiş yoksa? oh no! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 rica etseler verirdi bence,tecavuze gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben vermiştim bu haberi birkaç ay evvel ilginç yeni gibi koymuşlar msnbc'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 gelsinler buraya verirdik... sperm .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Zimbabve yasaları, erkeklerin kadınlar tarafından tecavüze uğramasını tanımadığı için, zanlılar doğrudan tecavüzle suçlanmıyor. asdsjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Masticore said: ben vermiştim bu haberi birkaç ay evvel ilginç yeni gibi koymuşlar msnbc'ye yeni bu. Onda başka bir grup tecavüz etmişti. Zimbawe'de bu tür suçlar çok oluyor. Erkeğe darp ve tecavüz çok fazla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 niye feysbukta paylaşıyoruz lan fhgshdghs alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 güzelmiş hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ülkemizde de görmek istediğimiz suçlar bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 tam posta gazetesi haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 heil zimbabve! üstün zenci ırkını yaratma peşinde işte hatunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şu gzler daha fazla yaş dökmesin arkadaşlar, imza topluyoruz. dosyanın adıda male_rape.jpg fsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Rusya'da tecavüzcü kuaför vardı, o sandım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Türkiye'de 3 hatun gelcek,koluma igne yapcak 3'ü ile beraber olcam sonra yol ortasına atılcam. Son kısmı olmamısta olayın geneli fena degilmis.Tabi kadınların her biri ortalama 90-100 kg ise o da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Adam Lebron James veya Usain Bolt değilse yalan haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://i.qkme.me/3544ih.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Yanlış yol seçmişler, mühendislik fakültelerini gezseler ya jizz in my pants şeklinde dolanıyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 zimbavede ne mühendislik fakültesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yalnız bunu yapan kadınların çirkinliğini hayal biile etmek istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 dasaaa said: ülkemizde de görmek istediğimiz suçlar bunlar! http://2.bp.blogspot.com/_F2v-qZtQxg8/Rt-sxh1mBHI/AAAAAAAACY8/4o3KXX4xCu4/s400/Fat_4.jpg Birşey mi dedin dasaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ABİ İŞTE TÜRK KIZI BÖYLE DEĞİL! SEN AMERİKANIN ŞİŞMANLARI İLE O GÜZEL TÜRK KIZLARINI MUKAYESE EDEMEZSİN!!!!!!!! kızlar.. msn verebilirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar