Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Açıyorum şimdilik 24 e kadar vg kastım tank spec, ayrıntılı fikirleri daha sonra yazarım
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ben de powertech'i 12 yaptıydım, sonrasında işin tadı kaçmasın diye bıraktım. gerçi kalkan olayını falan göremedim, ama fena giderli gibi duruyor.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Sparkcaster said: Açıyorum şimdilik 24 e kadar vg kastım tank spec, ayrıntılı fikirleri daha sonra yazarım alalım fikirleri =)
Cute Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Sparkcaster said: Açıyorum şimdilik 24 e kadar vg kastım tank spec, ayrıntılı fikirleri daha sonra yazarım Evet nedir fikirler :)
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 yok mu oynayan kimse ? en son sayfaya düşmüş başlık
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ya bu vanguardlar ile ilgili bir sey merak ediyorum. cogu girdigimiz hard mode'da eger tankimiz vanguard ise 2-3 kere yatiyoruz illa belli bosslarda. herifler ranged tank olmasina ragmen 5 metre yakininda duruyorlar bosslarin, boss rangetsa bile. taunt yetenekleri falan yakindan mi isliyor sadece, ya da uzaktan belli abilityler kullanilamiyor mu?
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 10-15m rangeleri çünkü bir çok abilitysinin.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ne alaka wipe yemeyle onu çözemedim
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 debuff aliyor kekolar. 15 metre range iyi, yuz kere diyorum biraz uzaktan dalin, yeri gelince girersiniz dibine diye gene dibine giriyorlar. gecen gun maelstromun ikinci bossunu kesemedik tankimiz surekli yattigi icin. healerda sorun yoktu, herif ops'lerde bile aranan isim.
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 herkes senin gibi trooper degil sparkudes. bizim server'a gecip bana general diye hitap edecegin gunleri bekliyorum lololol
hunty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Vanguard skilleri 10m. Asil dmg. veren ve tank skill agacindan en cok buff alan shockstrike 4m. Ranged aggro alir ama dps yuklendimi melee range e girmeden aggro tutmasi zor. Tank olmak pis bir is. Riftte tanklarken, Guild ile 20 kere wipe yedigim bossu pug ile catir catir kesiyorduk. Hersey tankda bitmiyor.
Vislyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 -Deno- said: debuff aliyor kekolar. 15 metre range iyi, yuz kere diyorum biraz uzaktan dalin, yeri gelince girersiniz dibine diye gene dibine giriyorlar. gecen gun maelstromun ikinci bossunu kesemedik tankimiz surekli yattigi icin. healerda sorun yoktu, herif ops'lerde bile aranan isim. Keko ha.. İyiymiş. Ama herşey uzaktan göründüğü gibi basit değil, bil yani.
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 regan'cım seninle girdiğimiz sefer ilkti, daha sonra gene yaptık. 3 kere daha vanguard ile girdik yabancılarla. daha doğrusu 2 kere yaptık, bir tanesinde aynı boss'da 2 kez tank değiştirmemiz gerekti disconnect yüzünden. gene vanguard oyunculardı. dün ancak gece yanımızdaki healer adamın guildından bir guardian geldi de öyle yaptık. arkandan konuştuğum yok yani, seninle girdiğimizde bende ilk kez heroic yapıyordum. o an senin yakın olduğun için debuff aldığını gördüm, daha uzaktan durursan daha iyi olur dediğimde de uzakta durdun. olay bu.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bıdı bıdı yapçağına sen tankla guardian oynuyosun
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 dps spec'le nasıl tanklıyım ? tank yatarsa belli bir süre tutabiliyorum stance değiştirip, ama defence gitmiş adam kadar efektif olmuyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 tankla kelimesinden dps specle tankla anlamını mı çıkarıyosun
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Tank tanklığını yapsın, dps de dpsliğini. DPS oynıcaksan git sentinel oyna kardeşim! :X
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Sparkcaster said: tankla kelimesinden dps specle tankla anlamını mı çıkarıyosun oldu, sen tankla dedin diye hemen spec değiştiricem zaten.
Sin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 valla aslinda one handed olmasina karsin generator i verince eline iyi dps yapabilen bi class bir kac raidde bi powertech cocuga san verdim pek bi sorun yasamadik raid dps si anlaminda combatlog ve parser olsaydi daha iyi bi fikrimiz olabilirdi powertech dps si hakkinda
hunty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Dps meter olsa zaten ona gore build yapariz. Hangi skill kac vuruyo vs.. anlariz. Su anda hersey bulanik.
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 varmı bizzat dps oynayanlar görüşleri alalım
Apis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Evet, Vanguard / Powertech PvP hususunda yorum var mı? Mercenary mi tercih etmeli PvP için mesela?
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 demin bi Mercenary acıttı beni. Bide healer oynuyorum. Köşe bucak kaçtım valla, tanklayamadım :P. Hemen video larına bakıyorum (belkide levelım 49 olunca, warzone da bi sorun çıktı. Statlarım bufflanmamış olabilir. Üstümdeki itemlar biraz tırt da :P ) ek: oyun tarzı biraz bayıkmış gibi geldi :P vazcaydım.
Öne çıkan mesajlar