Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Cata'nın ilk döneminde craft edilen mavi resi setleri baya iş yapıyordu? Swtor'da direk üzerimizdeki abudik itemlerle atlıyoruz olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 wowdaki gibi dramatik bi etkiye sahip değil expertise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 %11 civarı expertise capi, wowda çok daha yüksekti yanlış hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ben ya biochem, artifice yada cybertech den birine geçeceğim tam karar vermedim. armstech den nefret ettim... hangisinden daha çok para kazanacağımı araştırıyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Artifice a geç. Mor kristal yaparsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Gangren said: Armor, zırh gibi craft meslekleri PvP'de iş yapmayacak gibi, Bioware saolsun. Sınıfının açığını kapayacak diğer utility crewskiller iyi gidiyor. Tabi L49 epic barrel/hilt eşşek gibi satıyor o ayrı. Genel kani buydu ama zaman gectikce reverse eng. İle pvp itemlardan daha iyilerinin yapilabilme ihtimali belirdi. Daha gorulmedi ama legendary crafted itemlar en iyisi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 armor modu hangi meslek yapıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 cybertech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bu cybertechde mesela elusive mod(str/def) neden yapamıyoruz daha da var bir sürü bu tarz yapılamayan ayrıca daily questler yüzünden armoring falan yapmanında satmanında manası yok aynılarını daha rahat alıyosun daily commendation ile, bi elden geçirmeleri lazım bu ench/mod/armoring/hilt yapan craft skilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 artifice ile arceo 400 oldu yanında 300 tresure var bunu ilerleteyimmi işe yararmı yoksa baska bir craft skilli kasmayı dusunuyorum ne tavsiye edersiniz. birde artifice ile nasıl para kasabilirim marketten hiç haberim yok araştıracak vaktimde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Advanced Orange Lethal Crystal, 40k civarı bizim serverda. Advanced Might Hilt 22'yi paso 50k'ya okutuyorum. Advanced Resolve Hilt 22'de öyle. Power + Surge Crit + Surge Power + Alacrity Bu item enchantmentların 22'likleri, prototype&epic iyi satar. Artifice'ın para yapma olanağı var ama deli gibi Treasure Hunt görevi istiyor. TH 400 mecburi, öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 nasıl th görevi istiyor yani ne geliyo th den birde 300 den 400e ne ile kassam ileride işime yarar gem stone mu lockbox mıtavsiye edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ya dün resmen trolledim AH yi :D 2000 lik 1800 lük item ları alıp 8000 e koydum satıldı hepsi ahah ya ama düzgünce craft falan ile para kazanmak itiyorum sith armoru yapsam kazanır mıyım acaba synthweaving le ya... yoksa kendimi armor modlarına mı vursam... armstech de iyi birşeyler yapabileceğime inansam kalacağım da işte inancım 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Wolas said: nasıl th görevi istiyor yani ne geliyo th den birde 300 den 400e ne ile kassam ileride işime yarar gem stone mu lockbox mıtavsiye edersin Grade 6 Gemstone lazım sana bol bol. Gemstone olmadan sadece yeşil item yapabilirsin, hiçbirisi de AH'de satmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hııııı peki dungeonlardan düşen bişiler varmış ordan ne lağzım nerede kullanıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 sytnhweaving e geçtim daha kullanışlı olacak gibi du bakalım... bu arada düsen itemları fahis fahis galactic markete koyuyorm alıyorlar valla :D yolumu boyle bulacagım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 artificemi sildin silmeseydin end game silahlar craft itemdan çıkacak diyolardı armordan ziyade silahı tercih ederim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 abi archeology train edecek npci bulamıyorum.... artifice ve treasure hunting kasıyorum şu anda yanına arch. gidermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagsimil Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 GokTuRK said: sytnhweaving e geçtim daha kullanışlı olacak gibi du bakalım... bu arada düsen itemları fahis fahis galactic markete koyuyorm alıyorlar valla :D yolumu boyle bulacagım heralde Sytnhweaving için geliştirmesi çok pahalı diyorlar, ne düşünüyorsun? Sorcerer'ın yanına sytnhweaving yakışır diye ona gitmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 biochemden aldim rakatalari sildim synthe gectim. oradan alip baskasina gecerim nefismis bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bende o yeşilleri vendora satıyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Lagsimil said: Sytnhweaving için geliştirmesi çok pahalı diyorlar, ne düşünüyorsun? Sorcerer'ın yanına sytnhweaving yakışır diye ona gitmek istiyorum. yani şu ana kadar öyle acayip para harcamadım reverse engineering ile devam ediyorum yoluma. bir sıkıntısını görmedim yani iyi de olacağını düşünüyorum. artifice da mantıklı ama onu da düşün derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Kanuni said: biochemden aldim rakatalari sildim synthe gectim. oradan alip baskasina gecerim nefismis bu olay. O olay 17'sinde yalan olacak. Rakataları sadece biochemistler kullanabilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ahah syntdende aldim rakatalari geri biocheme o zaman. kotu oldu benim adima ama manasizdi zaten. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar