Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Doktora git demeyin Türkiye'de değilim. Sabah bi kalktım şişmiş, yutkunurken dilim çekiyo ağzıma geliyo falan böyle öyk... Bu ne yahu, ömrümde ne gördüm ne duydum böyle birşey. Umarım ciddi birşeyin başlangıcı değildir, şeytan diyo iğne sok patlat Typo: Başlıkta Küçük dilim yazacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 kucuk dil sismesi viral enfeksiyondan oluyo galiba. 2 ay once falan bana da olmustu ilacla geciyo 1 haftada falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 1 hafta mı, vay anasını... İlacı da bulamazsak hepten tuttuk yani. Çılgın çılgın şeyler düşünüyorum valla, ip bağlayıp düşürsem mi acaba sdf.. zaten bi işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Son dediğini tavsiye etmiyorum hiç, neredesin ülke olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Ne farkeder anlamadım. Sen kayboldun bir de, gitmeden görüşecektik yalan oldu. Nasılsın iyi misin oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 @wastryx Polonya'dayım Burada İngilizce konuşan doktor falan aramaya kasmak istemiyorum şimdi, zaten sigortam karşılıyor mu onu da bilmiyorum neyse Ahmet görüşecektik evet kusura bakma da birşeyler oldu yalan oldu bir şekilde, şimdi pek hatırlamıyorum ama hem siz hem de ben denk getiremedik sanırım zamanı. Onun dıında güzel evet, Krakowa falan gitmedim ama belki daha güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ing. bilen eczane ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 En mantıklısı eczane sanırım arkadaşın dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 yok mu ingilizce bilen polonyali arkadasin, al yanina doktora git. screwy'nin dedigi cok buyuk ihtimal enfeksiyondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Büyük geçmiş olsun, Polonya'da sağlık hizmetleri oldukça kötüymüş. Polonyalı bir arkadaşım bahsetmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 turkiyede olmayinca doktora neden gidilmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 doktorlar türklere bakmamak için yemin etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 beni Türk doktorlarına emanet edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 zamanında müdahale etmezsen 1 haftada geçecek şey 2-3 haftalık işkenceye döner muhtemelen. en kısa sürede eczacı ya da doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 gece sen uyurken iyice şişip boğar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Bademcik olmasın sisen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Bende kronik olarak var o durum. yılda 6-8 kere ciddi sıkıntı yaşıyorum, artık uzmanı oldum küçük dilin. Ben başparmağımdan büyük küçük dilimi büyük dilimin üzerinde tepside gibi taşıyarak acile gittim kaç kere. geriye düşerse hık diye soluk borunu tıkıyor - iğrenç bi duygu- öksürür gibi nefes veriyorsun, pırrrr diye fırlıyo bi diline bir üst damağına vuruyor. Acile gidersen damar yolunu açıp kortizon veriyorlar. Bir sakinleştirici, bir de sakinleştirici etkisiyle uyuyup boğulma diye uyarıcı bişey veriyorlar damardan, ibiş gibi oluyorsun ama 4 saatte geçiyor. Acile gitmezsen ilaç değil BOL BOL ılık sıvı alıyorsun. Böyle lıkır lıkır değil ama yudum yudum sürekli bişeyler içiyorsun. Çok açık çay, limonlu sıcak su, kuşburnu.... elinde sürekli bardak olacak. Uyurken de odanda kuru hava olamayacak 1 günde küçülüyor, 3 günde falan normale dönüyor. Soru sormak istersen daha buradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bobrek bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 kücük dilin şişer nefes borun tıkanır ölebilirsin.bence doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 sostizm said: Bende kronik olarak var o durum. yılda 6-8 kere ciddi sıkıntı yaşıyorum, artık uzmanı oldum küçük dilin. Ben başparmağımdan büyük küçük dilimi büyük dilimin üzerinde tepside gibi taşıyarak acile gittim kaç kere. geriye düşerse hık diye soluk borunu tıkıyor - iğrenç bi duygu- öksürür gibi nefes veriyorsun, pırrrr diye fırlıyo bi diline bir üst damağına vuruyor. Acile gidersen damar yolunu açıp kortizon veriyorlar. Bir sakinleştirici, bir de sakinleştirici etkisiyle uyuyup boğulma diye uyarıcı bişey veriyorlar damardan, ibiş gibi oluyorsun ama 4 saatte geçiyor. Acile gitmezsen ilaç değil BOL BOL ılık sıvı alıyorsun. Böyle lıkır lıkır değil ama yudum yudum sürekli bişeyler içiyorsun. Çok açık çay, limonlu sıcak su, kuşburnu.... elinde sürekli bardak olacak. Uyurken de odanda kuru hava olamayacak 1 günde küçülüyor, 3 günde falan normale dönüyor. Soru sormak istersen daha buradayım. Edit: Bende k.dil şişmesi genellikle kuru havada uyursam ve burnum tıkalıysa oluyor. Burnundan nefes alarak uyursan zaten böyle bişey olmuyor. Bir de alkol aldıysan uyumadan dehidrasyonu arttırıyor. Haydaa bu kadar sendede alıntı ile güncelle arasındaki farkı öğrenememişiz. (gerçek edit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 batinin ahlaksizligi doktor yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ben doktorum, resim at bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 abi sen kesin doktora git,neden dersen küçük dil bir işe yaramıyor demişsin abow epiglottis olmasa her yemek yediğinde akciğerleri doldururdun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Yurtdışında doktor yok mu ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Di mi ayol? :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar