Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok beğendim ya, lvl11 de bu ilk flashpoint dark tolon muydu neydi group questi onu tek başıma bitirdim:))
karakter çok başarılı.

ikinci bossu kesmem 15dk sürdü ama:)
Mesaj tarihi:
valla bazi sage healerlar gercekten inanilmaz heal ediyo...
1 e 1 de baya ugrastiriyolar

heal ederken dmg de verebilseler beni bile kesicekler :D

bence cok iyi class sage/sorc healer..
Mesaj tarihi:
az önce 14 level adamı kesemedim. Kaçtım :D.
operative oynuyorum level 31. Adam öldürecekti uzadım :P

(tabi opener felan hiç birşey yok bende henüz. 36 da geliyor)
not: arada blind atıp 5-6k heal yaptım kendimi. Yinede yetemedim.
Mesaj tarihi:
bu 2 sınıf arasında, herhangi bir fark var mı arkadaşlar?
Tek bildiğim birisi taş fırlatıyor, kafaya vurunca hasar veriyor. Diğeri direk elektiriği veriyor (bu cc skill iniz sanırım)
De sanki, sage bana ufak taşlar fırlatırken, slow a alıyordu.
Sorcerer ise bugün çıktığım bir warzone da cc yapıp %60 canımı 1 skill ile aldı (elektriği vermeye başladı. onun casti bitmeden, stealth oldum. Canıma baktığımda %40 dı)
(şimdi mesajları geriye doğru okuyacağım :P )
Mesaj tarihi:
gear çok önemli, iyi gearlı sorc 1.1'den önce bütün potionları ve biochem olaylarını stackleyip falan 6-7K'lık critler atabilir, sage de yapabilirdi bunu

düzelttiler artık yok öyle bişey

sorcerer/sage arasında arkadaşın dediği gibi tek fark animasyonlar.. bi de projectin biraz delayi var shock'a nazaran, o kadar.

Onun haricinde ben sorcerer'ı daha fazla dmg yaparken çok gördüm diyenler iyi gearlılara denk gelmiş.
Mesaj tarihi:
valla açıkçası animasyonları karşılaştırırsan sorcerer 09803912 kat daha iyi. O lightning animasyonlu channeled ability bu classin en çok kullandığı özelliklerden biri ve açıkçası adama çakıl taş toprak atmaktan çoooook daha karizma.

Forumlarda inanılmaz bir haykırış var zaten noolur bize daha cool animasyonlar verin diye çnkü karşılaştırılamayacak şekilde daha güzel gözüküyo sorcererlar.. bu yüzden empire'a akıyor herkes zaten
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...