hunty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Advanced class degistiremiyoruz dimi? Bu vanguard yapisti kaldi bana. Melee desen melee degilim. Ranged desen ranged degilim. 10m melee mesafe nerdeyse ama skiller yavas vuruyor gibi. Combo yapana kadar dakikalar geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Ne yazık ki değiştiremiyorsun şu an için. Yol yakınsa ve cidden eğlenmiyorsan yeni karakter yapmanı öneririm. Vanguard'dan aslında nefis Tank oluyor ama tank sevmiyorsan tabii Melee DPS deneyeceksin, o da Jedi'lar dururken Vanguard ile Melee DPS garip kaçıyor. Vanguard kesinlikle ranged DPS değil abi, onu istiyorsan Commando olacaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bu ne yav nerde bh görsem hepsi mercenary.bende inatla powertech oldum survival olayı baya iyi geldi bana.bu mercenary nin sonunu hiç iyi görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 vanguardlar ağır abi qq spam sevmeyenlerin classı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Şu an levellama aşamasındayım, ama kullandığım oyun tarzına daha uygun gördüğüm için Pyrotech gidiyorum. (Strong+ moblara karşı, elemental fire dmg proclattırıp rail shot ve olaylar gelişir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 jaxoya tiklattim oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 mercenary hakkında birkaç sorum var: blasterların üzerindeki tech powerla itemların üzerindeki powerın farkı nedir? blaster damageleri kullandıgımız skilleri ne kadar etkiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 quixef said: Şu an levellama aşamasındayım, ama kullandığım oyun tarzına daha uygun gördüğüm için Pyrotech gidiyorum. (Strong+ moblara karşı, elemental fire dmg proclattırıp rail shot ve olaylar gelişir) Tracer missile spam... bitiriyor herşeyi =P Pvp dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Arsenal daha mı iyi yani...Tek spell spam yapacaksam hayatta seçmem:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Valla bencede saçma ama bütün tree tracer missile, heatseeking missle üzerine oldugu için her buff ı tracer için alıyorsun. Rotation da tracer, tracer, tracer, heatseeking, rail , unload felan oluyor. En tepedeki skillere ulaşmadan ise 20 den sonra felan tracer spam ı yetiyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Tek spell değil ama pvede daha yüksek dpsi var. Arsenalde railshot yerine unload procluyor, pyro kadar mobil değilsin haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 uzun bir süre sith assassin tank olarak oynadıktan sonra dün 2. karakterimi Legions of Lettow da açtım Commando , Allahım ne güzel bir karakterdir bu ya bayıldım resmen :) bilmiyorum belkide close combattan sıkıldıgım için hoşuma gitmiştir :) Full Healer olarak gideceğim , oynayan arkadaşlar varsa nasıl Commando nun healları iyimi ? Flashpointlerde rahat yer buluyordur sanırım ? güzelde bir Guildde buldunmu tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Guild'in Commando Healer'ıyım. Gayet memnunum. DPS hali de, Healer hali de acayip eğlenceli. Neredeyse tüm arkadaşlarım jedi açtı, bir tek ben trooper açtım. Healing ederken güzel ama cidden sağlam ekipman gerekiyor. Çünkü hayatta kalman Heavy Armor'a bağlı o yüzden sağlam şeyler giy mutlaka. Heal miktarın çok fazla ekipmana bağlı çünkü zaten deli gibi yüksek rakamlar heal etmiyorsun, o yüzden ne kadar arttırsan kar şeklinde. Alacrity çok önemli çünkü heal skillerin casting time'ı çok uzun. Benim aşkım ama hala DPS Bounty Hunter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 DeviantSun said: Guild'in Commando Healer'ıyım yengeç burcuyum normalde şeker gibiyim ama kızarsam tersim çok fenadır. Paticik forumlarına şöyle genelgeçer ifadelerden kaçınalım lütfen, item bütün class ve speclere lazım bi emtia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Evet her class için item çok önemlidir. Ama bazıları için ölümcüldür, bazıları için de olsa ne güzel olur. Örnek vermek gerekirse grupta DPS Sentinel'in itemları kötüdür. En fazla olacak şey 15 dk'da keseceğiniz boss'u yarım saatte kesersin. Ama healer'ın item'ları kötü ise boss'un DPS'ini outheal edemezsin, tank ölür, olaylar gelişir. Aynı zamanda en önemli 2 heal skill'inin eğer üzerinizde item yoksa 431-605 (1.5 sec casting), 667-850 (2 sec casting) heal ettiğini ve eşdeğer tank'ın 10 000 hp'si olduğu düşünülürse, 2 saniyede bir bastığınız heal'lerin tankınızı iyileştirmediğini görür, şaşkınlığınızı gizleyemezsiniz. Özellikle burada kastedilen item bağımlılığı item'ı güncel tutma gerekliliğidir. Gunsmith DPS karakterimin item'larını 7-8 lvl'da bir elden geçirme ihtiyacı duyarken, Commando Healer'ıma 4 seviyede bir güncelleme yapmazsam sıkıntı hissediyorum. Kastedilen burada budur, lütfen seviyeyi koruyalım. Arkadaşın sorusuna yorum olarak katacağın faydalı bir şey varsa, eminim senin düşünceni de dinlemek ister, yoksa gereksiz troll'eme yapmayalım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 enrage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 dps yetersizse ve bossta enrage varsa yine wipe. ayrica oldurme suresinin iki katina cikmasi hata yapilma oraninin artmasi demek. daha cok sey varda sexdice ekler onlari np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Alt olarak Merc. lvl'lamaya basladim, konuyu okudum ama tam anlayamadim kararsiz kalinmis sanki lvlarken Arsenal gitmek ftw? yoksa diger spec daha bir kolaylik mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 commando gunnery / merc arsenal git grav round/tracer missile ile oynuyorsun %90 barda başka skill koymana bile gerek yok pvpde dahil 1 1 1 1 1 2 3 2- high impact bolt / rail shot 3- demolition round / heetseeker missile hatta 2 ve 3 opsiyonel direk tek tuş oynanan bir class ama interrupt edilince kuş gibi kalan mercler paha biçilemez ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Commando dps için önerebileceğiniz spec tree varmı?(pve özellikle operasyonlar için) kimisi grav raund daha iyi dps çıkarır gunnery git der,kimisi elemantal damage ver assault git der.yardım plx... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 gunnery ile hard mode ops. ları bitirdim dps i cok iyi gerek aoe gerek single target Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 koysaniza suraya guzel bir trooper videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 @olorin84 çok sağol;bizde hard mode denemelerine başladık guildeki sınırlı ranged dps lerden olduğum için sorumlulukda artıyor haliyle..birde gunnery olarak 3/31/3 mü kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 merc'im... çok fazla bi pvp setim de yok statlarım da vasat ama tracer tracer tracer tracer rail heatseeker kombosu ciddi can yakıyor. Gerçi rail ve heatseakerları sadece adamı kovalıyorsam koşarken atıyorum. Sabit durduğu sürece tracer ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 interrupti yiyincede buyuk olasilikla 4snye oldugun yerde duruyosun hehe :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar